Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
Baby a nám sa vlastne ako počítajú týždne ? :D
@nikadominikanika nie náhodou od vkladu + tie dni koľko dňové bolo embryjko? Alebo sa mýlim?
Baby som ozaj rada že sa vám problémy ustálili a je všetko ok ...len tak ďalej 🍀
@anika02 to mi nevychádza :-/ .. musi sa to nejak inak
Dufam budeme takto aj pokračovať 🍀🙏
@nikadominikanika ja mám tiež z toho hokej riadny ... Ale tak ja čo, ja iba začínam...ja v pondelok iba druhý odber tak to ešte vôbec neriešim...
@anika02 neviem ani ja .. ale mala by som byť dnes 6tt+1 .. ale jak to je vypocitane tak to nijak mi nevychadza 😄
@anika02 drzim palce 🙂 nech mas co najvacsi zisk a dostatok embryi 🙂
@nikadominikanika stale musis verit 🙏 ze vsetko dobre dopadne 😍
@nikadominikanika ja mam sone z piatku 6+1 a podla prveho dna poslednej ms som bola v piatok 6+0 takze v podstate by sa to malo pocitat normalne...
Lebo to kolkodnove embryjko vkladaju, tak vkladaju tolko dni od odberu. Ale ja som mala et a nie ket.
Mne to tak nejak nevychadza
@nikadominikanika skus tuto, tam zadas termin transferu a kolko dnove bolo embryo 🙏🏼 vypocita aktualny tyzden aj datum porodu
https://dvecarky.cz/vypocet-terminu-porodu-dle-...
@jasmin_88 ano tu som to počitala tak vyšlo 6t+1 .. aj dátum porodu sedi s papierom zo štvrtka od doktorly .. preto som z toho jeleň, bo ked normalne kukam kalendar tak mi to nijak nevychadza 😄
@nikadominikanika mne ukazuje 5+3tt 🙂
tak sa drz toho co dala dr, to bude najpresnejsie 🙏🏼☺️
@jasmin_88 práveže tam nemam tak presne napisane .. len termin porodu 🙈 od dr. mám že 5/6 .. no však to je jedno 🙂 uvidime v stredu
Ahojte. Ja sa tiez teda pridavam,mala som vklad 23.7.,takze uvidime,cakame😉...a tehotenske tyzdne sa pocitaju ako pri normalnom tehu,cize od prveho dna poslednej MS, ono sa to este casom nejako tak ustali
Ja sa neplanujem testovat,cakam az do krvi😉. Mozno raz pocas vkladov som sa testovala,aj to skor len preto aby som minula test,ktory som mala doma a koncila mu expiracia😅
@dasty1992 tak to obdivujem 😃 ja testovala už od 4dpt 🤣
Ahojte. Tak ja som sa dočkala a dnes mam konečne vklad... Testovať plánujem na 10ty deň. Dúfam že dovtedy vydržím. Ale mala by som pretože mám do štvrtku voľno, to budem len oddychovať a polihovat a od piatku mam 5 nočných, dúfam ze posledných... Chcem ostať doma, ak by nám to vyšlo aby som sa nezdrziavala v zafajcenom prostredí po nociach.
@natalka145 držím palce 🙏🙏 nech sa tam uchytí 🤗 .. uff, tak dufam ti to vyjde, že tie nočné už nebudeš musieť
Tak ja dnes 18DPT a hcg 744 naposledy 14DPT a hcg188. Myslíte že je to ok? Snáď áno 🍀

@emn88 no ale napr tak ako ja? Že neberiem ani anopyrin, nemam žiadny hematom, proste nič ..
Tak veľmi chcem, aby to vyšlo .. až mam velky strach že nevyjde