icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

anika02
7. aug 2024

@natalka145 to mi je veľmi ľúto 😔 objímam ❤️ ale hlavu hore a psychicky sa pripraviť na ďalší vklad ktorý už bude určite úspešný 🍀❤️🍀 viem že je to ťažké ... Posielam veľa energie ❤️

nikadominikanika
autor
7. aug 2024

@natalka145 vážne? :-/ tak to mi je ľúto .. verím však že na druhy krát to vyjde .. ja som tiež bráč druhých šanci 🙂 .. odber na druhý krát, vklad na druhý krát 🙂 držím palce .. pojdeš hneď na ďalší či si dáš pauzu?

natalka145
7. aug 2024

@anika02
@nikadominikanika
Ďakujem vám dievčatá za podporu, moc si to vážim. Mrzí ma veľmi ten výsledok. Všetko vyzeralo úplne nádejne. Embryjko krásne kvalitné... Neviem co sa pokazilo. O druhom vklade sa musíme porozprávať s drahým doma. Je to náš posledný pokus a embryjko je 4BB po 6 dňovej PK. Tak neviem ci dat pauzu alebo hneď ho vložiť a bud hop alebo trop.. Musím sa psychicky dat dokopy. Je toho veľa za posledný týždeň na mňa. Pred pár dňami mi zomrela aj psia parťácka úplne nečakane na prasknutý nádor na slezine. Z hodiny na hodinu zo zdravého psíka... Tak možno aj to zavazilo na dnešnom vysledku

nikadominikanika
autor
7. aug 2024

@natalka145 niekedy sa menej kvalitne embryjka skor uchytiq ako tie AAčkove 🙂 .. my mame AB a BB .. ked to psychicky tak citis tak urcite si daj pauzu .. psychika robi vela .. drzim palce

anika02
7. aug 2024

@natalka145 presne ako píše Nika nie vždy rozhoduje kvalita...a ináč sme na tom podobne s tým že sa navalilo všetko naraz...po vklade som sa dozvedela že ockovi potvrdili rakovinu 😔 o pár dní nám uhynul psík po viac ako 14 rokoch 😔 svokra skončila na urgente a na ďalší deň som bola na urgente ja.... Teraz sa rieši aká liečba pre ocka....takže to poznám 😔 ale všetko bude dobré verím...a verím že aj druhý tvoj vklad bude úspešný ❤️

anika02
8. aug 2024

Hcg 6569 bojujeme ďalej 🍀🙏❤️

nikadominikanika
autor
8. aug 2024

@anika02 skvelé 🤗🤗❤️

monicazbb
8. aug 2024

@natalka145 Ja ta len chcem povzbudiť, mam za sebou 2 neúspešne vklady kde podla lekarov je všetko v poriadku.Ja okrem toho že mi pred 15 rokmi museli pre zapal odstranit oba vajcovody som zdrava. ALE pred tretim vkladom som niekolko mesiacov cvičila cca obdeň Mojžišovku, robila naparky, moxovala lono,čaje pila, rozne činske lieky uživala a aj 3 krat na akupunkture bola a aj na uvolneni panvoveho dna a doležity aj Bromelin. Evidentne niečo z toho zabralo, lebo aj mi sice zmenili z vaginalneho progestenolu na injekčny Prolutex , ale to nemyslim že malo vplyv, akurat mi nie je teraz na vracanie a HCG cez 2000 ..Prosim ťa, skus aspon tu Mojžišovku, uvoln.pan dna a akupunkuru.... Dosť ma hneva že v tychto CAR toto ani nespomenu len lieky a vklad a držime palce.

dasty1992
9. aug 2024

Zienky tak ja sa lucim z tejto julovej sk., budem sledovat urcite august a dalsie mesiace, ja utorok 14.den od vkladu,bolo vidno plodovy vacok, HCG bolo okolo 1200 a vcera som zacala velmi krvacat,isla som do centra hned a ze to nevyzera dobre,ze zrejme to odide, zvysili mi vcera este davku progesteronu,ale dnes rano kontrola a uz bol vacok velmi nizko,cize s najblizsim krvacanim to pojde von, ze uz vraj tomu nemaju ako pomoct a zastavit to. Ale kazdopadne drzime si palce vsetky🍀

nikadominikanika
autor
9. aug 2024

@dasty1992 paaane bože 😢😢😔 .. tak to mi je ľúto ty kks .. čo sa to deje? Ja to nechapem .. tak ťažko sa nám podarí a ešte taketo niečo .. ach ☹ posielam veľa síl a energie na dalsi pokus

anika02
9. aug 2024

@dasty1992 je mi to veľmi ľúto 😢😢😢 objímam a posielam veľa síl ❤️ verím ze druhý pokus bude úspešný až do konca 🍀🍀🍀

skrecok321
9. aug 2024

@dasty1992 joj to ma mrzí 😢😢posielam veľa síl ❤️

dasty1992
9. aug 2024

Dakujem Vam pekne,takisto aj ja Vam drzim palce aby vsetko dobre dopadlo😉. Netusim co sa to deje. Najprv clovek ma nadej,vsetko vyzera fajn a potom zrazu z nicoho nic to skonci. Ale toto su presne tie veci,na ktore my nemame ziadny dosah,je to bud/alebo🙄.

emn88
10. aug 2024

@dasty1992 mzri ma to 😔 Drzim moc palce a prajem vela sil, aby sa ti co najskor splnil sen ❤️🍀

natalka145
10. aug 2024

@monicazbb vieš mi odporučiť niekoho ohľadne akupunktúry?

monicazbb
11. aug 2024

@natalka145 ja som ale z Banskej B. Chodila som k Mudr.Kováčovej : https://www.akupunkturaeva.sk/

nikadominikanika
autor
14. aug 2024

No ahojte baby ako sa Vám darí? .. dajak to tu utíchlo 🙂

anika02
14. aug 2024

@nikadominikanika ahoj, tak ja čakám v piatok mám sono potom budem vedieť viac. Už sa netestujem a ani nechodím na hcg....už som si povedala že verím a dúfam že bude všetko ok....bude iba to čo má byť ..😉 a ty ako?

monicazbb
14. aug 2024

@nikadominikanika ja ako anika 😀, v utorok sono a potom sa už naozaj začnem tešiť 😍, akurat mi je furt na grc ale neviem či z tehotenstva alebo z tych liekov.Dufam že vymyslia niečo lepšie ako prolutex , bo ma ide porazit z toho pichania 🙄

anika02
14. aug 2024

@nikadominikanika ty ako? Prestalo špinenie že?

nikadominikanika
autor
14. aug 2024

@anika02 no ja som iba vtedy raz špinila, krvácala .. odvtedy vôbec nič tak uvidíme .. zajtra idem konečne na kontrolu - dočkala som sa .. tak dúfam bude všetko dobré .. uvidime, zajtra budem múdrejšia
@monicazbb ja tiež pichám prolutex, je to na nervy

anika02
14. aug 2024

@nikadominikanika ja idem nakoniec až v piatok...potom napíš ako si dopadla.

monicazbb
14. aug 2024

Baby, pomooc, ja som blba, došiel mi Prolutex injekcie, vobec som si to nevšimla. Čo sa stane ak jednu davku vynecham, mam este Progesteron vaginalne , myslite že si mozem 2tbl vaginalne dat? Či je to hluposť? Poobede beriem amelgen

anika02
14. aug 2024

@monicazbb teoreticky aj prolutex je progesterón....kedy si dávaš prolutex?

monicazbb
14. aug 2024

@anika02 rano a vecer a poobede amelgen, ale dovolala som sa na porodnu salu 😂, museli mat zažitok, že je jeden si mozem dat vaginalne progesteron .a hned mi aj predpisal.Len dufam ze budu mat rano v lekarni. Automaticky som si myslela ze mam do dalsej kontroly v Care všetkeho dosť ..mam vsetky tieto lieky spolu v krabici a ma studeny pot oblial. Len nech sa nič nestane.

anika02
14. aug 2024

@monicazbb to som chcela že ak dávaš ráno tak nech voláš....choď do lekárne hneď ráno....ja keď som zháňala u nás prolutex tak nemali ale cca o 10-tej som bola a vraveli že poobede bude. O 16.30 už bol v lekárni.

anika02
15. aug 2024

@nikadominikanika držím palce nech všetko dobre dopadne 🍀🙏😉

nikadominikanika
autor
15. aug 2024

@anika02 ďakujem ❤️

ev1ta1989
15. aug 2024

@monicazbb ahoj ak si z bb ja mam este 5 ks 🙂

monicazbb
15. aug 2024

@ev1ta1989 do keluu, fakt? No nevadi, uz som bola rano v lekarni vyzdvihnúť. Ale pretrpela som celu noc či sa nieco nestane, ale dobre vediet že si odtiaľto ❤️