Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@si31si tiez mam obavu z pichania ale kocky tuna ubezpecuju ze vsetko je to ok a da sa zvladnut tak sa na to spolieham 🙂 ,,som si dala tabletu uz pred hodinou ,bo mi je zle ,ale nejak nezabera,,,aspom ze zajtra je uz piatok a potom dva dni volna ,,,skus si dat bublinkovu mineralku ono to pomoze pretravit trocha,,ok moja tak papa
Vidím že ste preberali či ísť na PN, ako ste sa rozhodli, ak pôjdete tak odkedy? Ja som chcela ísť od začiatku - teraz ked sa to blíži tak zvažujem lebo v robote ani netušia že vypadnem - chcem gynekologa poprosiť aby mi napísal nejakú inú dg.
Ahojte. Ideme si pre recepty na iVF ku krajkovičovi, koordinátorka nemá už volne. To ma bude mať on aj nastarosti? Ja inak chodím k doktorke Geťovej. Aj na IUI sme voli u Geťovej
@alibabaa no parada, mozem sa ta opytat? Ked ti zavolali z GF objednala si sa na konzultaciu, kde ti dali asi recepty. Len sa chcem opytat na tu koordinatorku, Ja chodim k Stenovej a to ma nebude mat nastarost ona ale ta koorinatorka? Ja nejako tomu nerozumiem. Cim viac tot u citam, tm viac som zmetena 😕 Alebo co vlastne (kto) je ta koordinatorka 🙂
@99azura99 to ani ja netusim kto je tam koordinatorom 😀 ano na tej konzultacii mi dali recepty a povedali kedy zacnem pichat a co zacnem pichat. drabek sa ma este spytal ci budem chciet aj embryoscope a to bolo vsetko. na prvu inj. mas prist do centra aby ti ukazali ako pichat 😅 a na kontroly chodis k tomu kto ma prave sluzbu. ja som bola v pondelok a bola tam doktorka.. no ktora? neviem ako sa vola. ale bola celkom mila, videla aka som vystresovana 😀
@michelitta Ahoj ..dik🙂.Zatial je to OK, prve 4 dni picham 3 ampulky, od nedele 2 a v stredu potom sono a krv.To pichanie je dost boj so mnou🙂.Inak , dnes ma strasna depka chytila, ze aj tak je to zbytocne a zas to bude ako vzdy, s negat. testom.Myslis, ze je to z tych hormonov?
ahojte, chcem sa opýtať. Berie tu niektorá z vás metformín? Ako sa cítite? Štádiom hnačiek som si už prešla, len ma posledné dni trápi taký nepríjemný pocit takého vnútorného napätia, ako by som mala kameň na hrudi a ťažké ruky.

@tatinka joj moja ja ani neviem ale tak až okolo 17 novembra 😒 myslela som že to stíham do konca roka vklad ale nestíham ale asi to tak má byť a nový rok začnem s bruškom 😉