icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

si31si
27. okt 2011

@tatinka joj moja ja ani neviem ale tak až okolo 17 novembra 😒 myslela som že to stíham do konca roka vklad ale nestíham ale asi to tak má byť a nový rok začnem s bruškom 😉

tatinka
27. okt 2011

@si31si ja uz som si tiez povedala reku ak to nebude do Vianoc tak to bude po nich, aj planujete na sviatky niekam ist dovolenkovat?

si31si
27. okt 2011

@tatinka no mi chodievame každý rok na chatu ale teraz budem doma lebo budem pichať takže tieto vianoce a silvester sa nejde nikam bude sa odpočívať a pichať 😔 ináč mne koordinatorke vravela že ked budem pichať fsh mám oddychovať byť v klude vela piť tak chcem byť račej doma 🙂

tatinka
27. okt 2011

@si31si ja som este s koordinatorkou ani nebola, takze netusim nic, ani len to aky mam protokol,,,aj sa das na pn?

si31si
27. okt 2011

@tatinka určite ano chcem mať klud a nestresovať sa v práci aby som si to potom nevyčítala len som strašne zvedavá ako sa budem pichať ked vidím tie injekcie 😒 strašné
robila som bryndzové halušky a je mi neako špatne 🤐 ako som to z chuti zjedla tak pôjdem zatial pa

tatinka
27. okt 2011

@si31si tiez mam obavu z pichania ale kocky tuna ubezpecuju ze vsetko je to ok a da sa zvladnut tak sa na to spolieham 🙂 ,,som si dala tabletu uz pred hodinou ,bo mi je zle ,ale nejak nezabera,,,aspom ze zajtra je uz piatok a potom dva dni volna ,,,skus si dat bublinkovu mineralku ono to pomoze pretravit trocha,,ok moja tak papa

smeyka27
27. okt 2011

@linda81 ahooj tak ty si uz zacala 😕 no super tak drzim palcoky nech vajenka pekne rastu 😵

smeyka27
27. okt 2011

@deinad ahooj tak uz si zacala???tak drzim palcoky 😵

amilak
27. okt 2011

@tatinka v Martine v Heliose

amilak
27. okt 2011

Vidím že ste preberali či ísť na PN, ako ste sa rozhodli, ak pôjdete tak odkedy? Ja som chcela ísť od začiatku - teraz ked sa to blíži tak zvažujem lebo v robote ani netušia že vypadnem - chcem gynekologa poprosiť aby mi napísal nejakú inú dg.

linda81
autor
27. okt 2011

@si31si Ahoj....no ja mam dnes 2 injekciu za sebou, picha mi ich manzel,vcera som vrieskala neskutocne, ale musim vydrzat🙂.Neboj, zvladneme to dako🙂.Ja zatial chodim do roboty, ale od 2.11 asi budem PN.

linda81
autor
27. okt 2011

@smeyka27 ahoj...dik🙂.Zatial je to ok , nic necitim, tak dufam , ze to tak aj ostane.

ikuska
27. okt 2011

@tatinka Ano VsZP preplaca tri IVF.

si31si
28. okt 2011

@amilak ja si myslím že aj obvodná ti dá pn ja chcem ísť k obvodnej si dať pn nie ku gynekologovi 😉

si31si
28. okt 2011

@linda81 no mna to len čaká ale tak hovorím si ked to zvládli ostatné zvládnem aj ja 😉

in131
28. okt 2011

Ahojte. Ideme si pre recepty na iVF ku krajkovičovi, koordinátorka nemá už volne. To ma bude mať on aj nastarosti? Ja inak chodím k doktorke Geťovej. Aj na IUI sme voli u Geťovej

tatinka
28. okt 2011

@amilak j sa vobec neviem rozhodnut ci ist na pn , rozodnem sa podla oho co odporuci lekar a tiez ako sa budem citit, urcite ale pojdem na pn v case dberu a vkladu aspom na par dni

tatinka
28. okt 2011

@ikuska to som ani nevedela, to je dobre vediet takuto dolezitu info

amilak
28. okt 2011

@in131 Ja som bola tiež u Geťovej na IUI a dúfam že budem k nej chodiť aj na IVF - ona je veľmi zlatá, ľudská 🙂 - mne povedala, že sa mam k nej vždy pýtať ak chcem

99azura99
28. okt 2011

@alibabaa no parada, mozem sa ta opytat? Ked ti zavolali z GF objednala si sa na konzultaciu, kde ti dali asi recepty. Len sa chcem opytat na tu koordinatorku, Ja chodim k Stenovej a to ma nebude mat nastarost ona ale ta koorinatorka? Ja nejako tomu nerozumiem. Cim viac tot u citam, tm viac som zmetena 😕 Alebo co vlastne (kto) je ta koordinatorka 🙂

alibabaa
28. okt 2011

@99azura99 to ani ja netusim kto je tam koordinatorom 😀 ano na tej konzultacii mi dali recepty a povedali kedy zacnem pichat a co zacnem pichat. drabek sa ma este spytal ci budem chciet aj embryoscope a to bolo vsetko. na prvu inj. mas prist do centra aby ti ukazali ako pichat 😅 a na kontroly chodis k tomu kto ma prave sluzbu. ja som bola v pondelok a bola tam doktorka.. no ktora? neviem ako sa vola. ale bola celkom mila, videla aka som vystresovana 😀

99azura99
28. okt 2011

@alibabaa ahaaa no uz som znova mudrejsia 😀 a muzovi kedy brali krv? Ach su sa neviem dockat, kedy zacnem aj ja...

alibabaa
28. okt 2011

@99azura99 ja som mu povedala, ze ma ist na krv najskor ked zacnem pichat.. ale staci ist najskor v ten den ako dostanes mrchu 🙂

deinad
28. okt 2011

@timmka neboj ona dorazi, ale nebud nervozna, vidis aj ja som sa dockala, od 11.11 zacinam tabletky a od 18.11 pichat injekcie, takze to bude vsetko v polovici decembra, bodaj by to bol ten najkrajsi vianocny darcek, nic ine uz nechcem 🙂

deinad
28. okt 2011

@tatinka aj ja Ti budem drzat palce 🙂 keby cokolvek pytaj sa

deinad
28. okt 2011

@smeyka27 ahoj, dakujem, este len 11.11 zacinam brat tabletky a 18.11 pichat diphereline, takze OPU mi vychadza priblizne na 12.12 a na to do par dni aj vklad, takze to ltt stihame do vianoc 🙂 aj tebe drzim paste

tatinka
28. okt 2011

@deinad dik, ja si este trosku pockam 🙂

linda81
autor
28. okt 2011

@michelitta Ahoj ..dik🙂.Zatial je to OK, prve 4 dni picham 3 ampulky, od nedele 2 a v stredu potom sono a krv.To pichanie je dost boj so mnou🙂.Inak , dnes ma strasna depka chytila, ze aj tak je to zbytocne a zas to bude ako vzdy, s negat. testom.Myslis, ze je to z tych hormonov?

linda81
autor
28. okt 2011

@deinad Ahoj....ty mas teda asi kratky protokol.Ja som zacinala tabletkami 8.10.OPU 7.11. ET 2 dni na to.Dufam , ze to vyjde, druhy krat neviem ci zvladnem cely proces....

sfin
28. okt 2011

ahojte, chcem sa opýtať. Berie tu niektorá z vás metformín? Ako sa cítite? Štádiom hnačiek som si už prešla, len ma posledné dni trápi taký nepríjemný pocit takého vnútorného napätia, ako by som mala kameň na hrudi a ťažké ruky.