Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@lindushka86 boze to je strasne😢najvyssi cas vymenit aj lekara.
@lindushka86 to by clovek az neveril, ze toto je este v dnesnej dobe mozne. Velmi ti drzim palce.
@mirka1478 to bolo ako prvé že som odišla od toho lekára a pritom že vraj patrí k špičkovým v okrese a to nehovoriac o tom že som si platila nadštandard
@lindushka86 bozenku to je strašne čo sa Vám prihodilo, to si ani neviem predstaviť toto zažiť a zmieriť sa s tým :(
@lindushka86 je to hrozne a strašne smutné, si silná žena.
@lindushka86 tak verim ze uz ta cakaju len krasne veci. Drzim ti velmi palce. Dokaze ma az vytocit ako to u nas funguje. Ja som tiez podobne dopadla. Kazdy ignoroval moje bolesti v bruchu a tvrdili ze je to normalne a mysleli ze som precitlivela. Az mi praskla voda a v 19tt som potratila. Tiez bojujeme uz vyse roka aby som znova otehotnela. Som aj starsia takze uvidime ci nam je sudene.
Ahojteee. Prosím Vás podarilo sa mi získať termín 11.01. viete mi povedať bližšie info, čo nám do NR s manželom treba a čo všetko nám budú robiť ? Nakoľko sme zo severu SR uvažujeme nad tým, že pôjdeme v stredu a na jednu noc sa niekde ubytujeme, aby sme hneď ráno boli k dispozícii.
@melmel78 Ach veru . Veľmi držím tiež palce nech to čím skôr vyjde a so šťastným koncom 🤗
@michellevendero rano ti zoberu krv, musis byt nalacno. partner da spermie. tomu neberu krv. toto je medzi 7-8. potom mas na konkretnu hodinu konzultaciu, na tu hodinu prides, doktorka si vas oboch zavola a zacne sa pytat na vsetko mozne, tvoju anamnezu, rodicov, deti, zivotospravu, povolanie, ci fajcia, pijes, co vsetko ste v liecbe podstupuli, ake mate vysledky.. rovnake to je ako na genetike, aj hematke... ona si vsetko pise, dohodnete sa na doruceni vysledkov, u sestricky zaplatis 255 eur, v hotovosti a ides domov.. trva to do hodiny... drzim palce
@moschin0 ďakujem za vysvetlenie a pekný dník prajem 😘
Baby, vysledky posielaju doobeda?..ci mam este dnes dufat..uz sa z toho idem zblaznit...😖
@lenka2905 Aj poobede. Mne raz Dzurillova odpisala na mail o 6tej vecer.
@ejuska2586 tak este budem cakat..dakujem za info😉
Dievcata viete mi poradit co dodrziavat pred vysetrenim na reprodukcnej imunologii u mna a partnera?nejake specialne obmedzenia?dakujem za rady
@nini1010 ahoj. Tiež by ma to zaujímalo, nakoľko do Nitry ideme 11.01.
@nini1010
@michellevendero 6 týždňov predtým nebrať žiadne lieky a partner 2 týždne a partner, aby dal dobrú vzorku, tak abstinencia 4 dni :D
@zaneta7 ahoj. Ani lieky na tlak a astmu a alergie ???
@zaneta7 mne sestricka povedala 10dni ziadne lieky😳
Nezmysel, dievcence lieky na tlak astmu a podobne urcite pred odberom NEVYNECHAVAT.
tak povedala sestrička, ale kedže ja beriem lieky, ktoré nemôžem vynechať, tak som sa sestričky pýtala či ich brať môžem 🙂 ....keď ste neisté, zavolajte radšej sestričke
Baby, nam povedala, ze musime byt 2 mesiace od posledneho vkladu, nebrat ziadne lieky ani vitamíny okrem pravidelných liekov, ktore musime uzivat..mm berie na tlak - na tie sa pytala potom pri tej konzultacii, ktore presne uziva..ked som sa objednavala, tak som si to zapisala..ked zistuje kolko mas D, asi by to bolo skreslene, keby som ho uzivala..

@melmel78 môj lekár má totižto vyšetroval len cez brucho a jedného dňa som prišla za ním že mám výtok ani má nepozrel a poslal domou že to je normálne a ja som už mala kontrakcie až potom na pohotovosti mi povedali že bábätko este žije len už je v pôrodnom kanáli a cela som bola už otvorená už nebolo pomocí . Bábätko vlastne umieralo počas pôrodu . Ale je to za mnou a verím že sa dočkám aj ja vytúženého sna . 20.12. Si idem po liečbu na antisperm a uvidíme čo ďalej