icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

butterfly333
24. júl 2019

@laurazma a ako dlho ich berieš berieš 2x inj za týždeň?

monka_brumka
24. júl 2019

@laurazma dakujem🙂 prosim ta ako to prebieha?sedim, lezim, mozem pit jest ist na wc pocas?asi nie..

ceklis
24. júl 2019

@monka_brumka v Nitre ležíš a sestrička ta stále kontroluje. Môžeš ísť na wc keď potrebuješ, kľudne jesť aj piť. Ja som tam väčšinou vždy čítala alebo spala. A tieklo mi to do 2hodin, naposledy 2,5

laurazma
24. júl 2019

@butterfly333 hej hej 2 injekcie za tyzden...beriem to uz asi 11 tyzdnov, po prvej kontrole cize po 6 tyzdnoch sa mi vysledky zlepsili

laurazma
24. júl 2019

@monka_brumka noo v BA lezis na samostatnej izbe, ja si zvacsa vezmem mobil do ruky a trosku surfujem na nete, tecie to prvykrat cca 3 hodiny, potom uz kratsie- zhruba 1,5 hod.

butterfly333
24. júl 2019

@laurazma a kam chodíš do NR ci do blavy? Mne nekazala na kontrolu povedala té brat to 2-3mesiace a keď sa podarí tehu tak do 15tt.

laurazma
24. júl 2019

@butterfly333 do BA...mne povedala tiez ze brat do 15 tt...ale v ppaieroch mam napisane ze kontrolo o 6-8 tyzdnov, pri pozitivnom tehotenstkom teste ihned

butterfly333
24. júl 2019

@laurazma no mne napísala kontrola pri pozit teste inak brat 2-3mesiace. Nič iné

blunka
25. júl 2019

Baby prosím vás robia v Nitre na Dzurilla klinike teraz neviete ???
Nedvíhajú dnes telefon - neviem či to je náhoda, alebo majú nejakú dovolenku.
Súrne ich potrebujem kontaktovať. Neviete ?

gabu_lienka
25. júl 2019

@blunka napis mail,sestricka odpise, od pondelka maju dva tyzdne dovolenku

blunka
25. júl 2019

@gabu_lienka ďakujem !!!!!

123elenita
25. júl 2019

@blunka dnes robia určite, je lepšie vždy napísať email.

blunka
25. júl 2019

@123elenita ano už mi odpisali.

ituka37
27. júl 2019

@luckamjar hah tak to potom ano veru, uvidime co mi povedia

butterfly333
27. júl 2019

@laurazma ak sa môžem opýtať koľko si platila za jednu injekciu? Ja 5€.

lubica9414
28. júl 2019

@rot prosim ta v tom medirexe si sa sama objednala alebo to je len na odporucanie od obvodneho alebo gynekologa? Dakujem

michellevendero
28. júl 2019

Ahojte žienky 🖐🏻 Prosím 🙏🏻 vyznáte sa vo výsledkoch z hematológie 🤔

laurazma
28. júl 2019

@butterfly333 doteraz nic, a od jula 5€

ajinka23
29. júl 2019

Môže ovplyvniť zvýšená teplota alebo menštruácia vysledky citokinov? Mám trochu zvýšenú teplotu asi zo slnka a zajtra som planovala ísť na kontrolný odber 😒

luckamjar
29. júl 2019

@ajinka23 určite áno, radšej nechod lebo ti to skresli a budú ti nútiť liečbu či meniť liečbu a zbytočne 👍

blunka
31. júl 2019

@rada2002 Asi tak po mesiaci až mi odpuchla tvár - doslovne z dňa na deň, som sa kukla ráno do zrkadla a zrazu som to už bola ja 😀. Ten mesiac ber orientačne - už si to presne nepamätám, ale mesiac isto minimalne. Brucho tiež isto išlo čosi dole.
Ale skôr k tým vlasom som ti išla napísať - kým som brala Medrol mi nevypadávali vobec. Ako som vysadila, tak des, 50 % vlasov mi naraz vypadlo do mesiaca.
ALE - dieťa má teraz 4,5 mesiaca a už mi odvtedy nevypadol ani jeden vlas.
Aj teraz sa češem raz za 4 dni (dieťa = nestíham 😀) a na hrebeni po 4 dňoch 1-2 vlasy.
Takže to čo potom mávajú ženy, že po tehotenstve v cca 4 mesiaci dieťaťa masívne vypadávajú vlasy = tak to ma už obišlo. Čiže čo bolo slabé vypadlo po medrole a už len dorastá.

blunka
31. júl 2019

A ženy ja mám s MEDROLOM doma 4,5 mesačné dieťa. A už 4 dni pozitívne tehu testy :D, asi 6-7 tt. Gynekolog 3 týždne dovolenka, Nitra teraz 2 týždne dovolenka, odpísali mi len 1 vetu že do 12.8.majú dovolenku. Srandovný je ten život 😀.
Nuž tak som si ako veľká odborníčka piatok sama sebe nasadila Medrol 🙈🙊 v dávkovaní podľa minulého roku 😝.
A som zvedavá ako táto sranda dopadne ...

margaretka4
31. júl 2019

@blunka waw, tak to je pecka, že 6-7 tt 😂😂😂, ja si to neviem ani predstaviť, mám doma 3-týždňové dieťa 😉, gratulujem a držím palce ☺️☺️☺️

ericia
1. aug 2019

@blunka ahoj... Tak to je pekná správa ☺️ držím silno palce, aby aj toto tehotenstvo dopadlo výborne ☺️
Ja mam posledný KET asi tak o tri týždne... Prosím ťa kvôli čomu si užívala Medrol? Mne znížil NK bunky, ktoré mi spôsobili dva potraty... Mala som Intralipidy predtým... Teraz prvý krát Medrol, tak vetim, že posedenie embryjko bude bojovník 🙏🙏🙏, a ja som z neho riadne pribrala a teda hlavu mam jak melón 🙈🙈🙈

ericia
1. aug 2019

Dievčatá, ktoré ste užívali Medrol...prosím o radu...aké vitamíny ste k nemu užívali pred KET? A aké po KET? Ja som pre istotu všetko vysadila...nechala som si len Magnézium a kyselinu listovú..mám ešte niečo radšej pridať?
Ďakujem veľmi pekne

bunka1
1. aug 2019

@ericia Ahoj. Ja som pred brala magmezium, femibion 1, vit. E, probiotika, Kalium. Po beriem to isté okrem vit. E a magmezium a kalium si dávam obden.
Som tehotná . 😘

ingrid0105
1. aug 2019

@bunka1 gratulujem a chcem.sa spytat ake si mala hodnoty cytokinov ked si isla na vklad?

bunka1
1. aug 2019

@ingrid0105 Mám intralipidy aj prednison 10.

boba82
1. aug 2019

@bunka1 ty si teraz otehotnela spontanne ci si bola na ivf? to sa ti podarilo otehotniet s takymito hodnotami? ked vidim dobre su 5/2019?

bunka1
1. aug 2019

@boba82 vidíš podarilo. 😘 IVF. Brala som i 1.5 mesiaca pred vkladom serapeptazu. 2 mesiace bola príprava na IVF preto výsledky už z maja.