icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

ajinka23
13. júl 2020

@butterfly333 ta co sa jej triasli ruky pichá najlepšie. Mne vždy ma prvý krát. Minule tam bola jedna čo jej nemohli pichnúť stale jej praskali žily a jej jedinej sa podarilo.

butterfly333
13. júl 2020

@m_o_n_c_a_k ja keď napíšem z môjho mailu tak budú vedieť neviem kam si ti písala.

lydia86
13. júl 2020

@ajinka23 moja dnešná skúsenosť s trasucou sa sestričkou prepichla mi 4 žili a tak došla radšej druhá a na 5x ma pichla super..

m_o_n_c_a_k
13. júl 2020

@butterfly333 no takto. Ja sa zvyknem objednať na ten mail info.... A tam mi pošlú potvrdzujúcu správu na email. A keď absolvujem intralipidy tak v ten deň mi pošlú mail na hodnotenie. Ak si sa ešte neobjednával mailom tak ti to nepríde. Ale ak napíšeš zo svojho mailu na info... A neviem co ďalej.... Tak to istotne dostanú.

butterfly333
13. júl 2020

@m_o_n_c_a_k vždy sa objednávam mailom a nič mi neprišlo no keď som dala do google imunovital tak tak som im napísala recenziu.

butterfly333
13. júl 2020

@m_o_n_c_a_k a čo mám spraviť aby ni to odpuchlo a nebolelo?

m_o_n_c_a_k
13. júl 2020

@butterfly333 skus si dat ten heparoid. Mne to pomohlo @lydia86, ešte ma napadlo octanova masť je dobra. To mamine dávali v nemocke. Tak ak mate to tak pripadne aj to. A studené obklady som si dávala. Na mrazený plat v uterák a úľava fajná.

butterfly333
13. júl 2020

@m_o_n_c_a_k nemám doma môže byť octanovy obklad?

m_o_n_c_a_k
13. júl 2020

@butterfly333 podľa mňa áno. Mamamine to dávajú v nemocke. A aj si to zachlad. Mne sa uľavilo po studenom obklade.

ajinka23
13. júl 2020

@lydia86 no asi som mala šťastie

marculik
13. júl 2020

Je tu vlastne niekto komu pomohol medrol?

ajinka23
14. júl 2020

@marculik mne asi áno cytokiny znížil a zatiaľ som tehotná

m_o_n_c_a_k
14. júl 2020

@marculik zatiaľ aj ja beriem Medrol a intralipidy a zatiaľ som tiež tehotná. Hodnoty neviem nakoľko sa mi znížili, ešte som nebola na kontrole.

marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k a ty chodiš kde na imuno.ja som ho uzivala a nevyslo mi to a potom mi ho vysadili a vtedy som aj otehotnela,a teraz riesim dtuhy ket a znovu mam zle hodnoty tak som uz stoho zufala

hanka7951
14. júl 2020

@marculik mne pomohol

m_o_n_c_a_k
14. júl 2020

@marculik do imunovitalu. Tak tie hodnoty sa potom dajú znova do toho zlého stavu. Pri každom otehotnenia to už budeme musieť absolvovať. Ono sa to vekom môže aj meniť mi vravela.

marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k no ved mne sa s liekmi nepodarilo a po jeho vysadeni ano a teraz druhy krat to riesime som brala no nemohla som ist kvoli zdrav.problemom v marci mi medrol vysadili a teraz mam znovu ho uzivat,niekomu sa aj bez neho podarilo otehotniet tak uvidim co spravim

marculik
Autor odpoveď zmazal
marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k ach uz som ti to hore vyšie pisala už mi šibe 🙃

m_o_n_c_a_k
14. júl 2020

@marculik v pohode. Je nás tu veľa. 😉 No ja som otehotnela bez neho vždy. Len som potracala. Ale dokonca ja som to mala tak, že ja som zobrala 1. Tabletku medrolu a na druhy deň som zistila ze som tehotná. Čiže to už som bola v 5 tyzdni. Ale zatiaľ sa drzime

marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k wau super držim palce a to si už v ktorom tyždni,no ja som aj počas tehu šla na imumo a nemusela som ďalej brať lieky a teraz po 3r znovusa to zhoršilo

marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k a tebe čo bolo zistene tiež celularnu odpoveď voči spermiam?

m_o_n_c_a_k
14. júl 2020

@marculik nie ja mam zvýšené cytokíny a NK bunky. Ja idem o 2 týždne na kontrolu, teda na krvný odber. Tak mi už hádam povie ze nemusím hlavne intralipidy. A aj ten medrol by som už mohla vysadiť. Teraz som začala 12 tt

marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k no 12 tyždni už aj mme vysadovali ja som uživala len utrogestan a pichala clexane,tak snad ti uz vysadi

m_o_n_c_a_k
14. júl 2020

@marculik no už by mohla veru. Ja som ani nemala také vysoké hodnoty

marculik
14. júl 2020

@m_o_n_c_a_k aha hm tak asi chceli preventivne

butterfly333
14. júl 2020

Moja ruka dnes po včerajšku imunovital intralipidy bolesti jak šlak a celú noc som nespala a dnes som úplne nepoužitelna. Ani obliecť som sa nemohla

butterfly333
14. júl 2020
m_o_n_c_a_k
14. júl 2020

@marculik a nevravela si ze až po vysadení si otehotnela? To ti potom nasadili naspäť?

buba08
14. júl 2020

@butterfly333 pošli foto Bergendiovej, toto nie je obvyklá reakcia,či ti niečo netreba pichnut