Reprofit Brno
Ahojte dievčatá,
som po I. IVF, mali sme z neho 2 embrya a oba vklady boli neúspešné, embryo sa ani neuchytilo.
Chodili sme do Helios Martin.
Rozmýšľam nad zmenou centra a veľmi sa mi pozdáva Reprofit Brno, lebo má dobré referencie.
Máte niekto dobrú skúsenosť? A ktorého doktora by ste odporučili? Je možné sa hneď na prvú konzultáciu objednať ku konkrétnemu doktorovi?
Ďakujem krásne za všetky Vaše odpovede a postrehy.
@sasi0206 a preco ti skor odporucala KET a nie ET? Je tam nejaku rozdiel? Nam z prveho IVF prve embryo po ET vyslo ale druhe ktore bolo po KET nie. Ak nam tieto embrya preziju tak budu obe KET. Kedze este cakam na imunologicke a hematologicke vysetrenie. A bude sa robit aj genetika embryi.
@kvietocek89 mne povedala že vzhľadom na to aby sa mi telo prečistilo od hormónov a kvôli tomu že mám hematologicke problemi.
@sasi0206 aha tak toto som vobec nevedela ze toto moze mat nepriaznivý vplyv. Ja som hned otehotnela po ET a zas druhy KET neuspech. Ale kazda sme ina a bohbie ci to bola nahoda. Ja som aj rozyslala ze ci to nemohlo byt aj po kyretazi ze sa druhe nepodarilo. Ale po kyretazi som isla na druhy vklad az 6 mesiacov po. A sliznicu som mala zas krasnu ako mi doktori hovorili. Tak mozno len blba nahoda.
Ahojte baby, po dvoch IVF na sk sme sa rozhodli ísť do Brna. Už mám vek aj nízke AMH. Ešte som tam síce ešte nepísala, ale môj lekár už ma vyšetreniami pripravil, keďže má pár pacientok, ktoré boli tam. Moja otázka znie, ako často tam budeme musieť chodiť? Či tak často ako na sk ( každý druhý deň ) alebo budú vedieť spolupracovať s mojim gynekológom
@ywonnee kludne ti sona urobi aj tvoj doktor. Povedia ti to pri konzultacii ze nemusi kvoli tomu k nim cestovat. Ked tak prvu konzultaciu si dajte online a potom si chod len po lieky v ten den ti urobia hned aj sono a vzdy lieky vydavaju a robia sono cca tyzden pred menzesom, potom na odber a vklad embryi a mas vybavene.
Prosím vás tie čo ste absolvovali v Reprofite v Brne IVF koľko stre čakali na schválenie od poisťovne?
@deenka123 u MUDr. Petrenka asi tyzden a vo VSZP asi 2 alebo 3 tyzdne.
@kvietocek89 To nie je také strašne, čakala som že dlhšie. Treba ich aj posúriť alebo to mám len zaniesť a čakať na vyjadrenie?
@deenka123 ja som Petrenkovi poslala postou a fakt o tyzden som mala obalku doma. A do VSZP mi kazali poslat na adresu Panonska cesta do Ba. A fakt to vsetko rychlo bolo vybavene. A ja mam aj aplikaciu vszp a ako prevzali moju ziadost a aj ju schalili a odosielali. Tak vsetko som mala uvedene v apke a vzdy mi prisla info o tom ze co prave robia s mojou ziadostou. Takze o kazdom kroku ma informovali.
Ahojte, tak sa hlásim ako sme dopadli. Mali sme najprv online konzultáciu, ale doktorke sa nepozdávali výsledky, tak sme boli aj osobne a dobre sme urobili. Dievčatá, ja som mala pocit, že som v úplne inom svete. Klinika, prístup, odbornosť. To sa nedá ani porovnať s centrami čo sme boli na SKK.
@ywonnee áno to je úplne iný svet a to sme na Slovensku boli v 4 centrách, vďaka za laparoskopiu a moju spolubývajúcu ktorá ma presvedčila na Reprofit Brno🙏🏻. Jedno sa podarilo hneď na prvé IUI (doktor Štelcl mal šťastnú ruku😁) a zajtra idem po lieky a poslednýkrát skúsim IVF u nich. Tak drzim aj tebe palce ✊🏼✊🏼✊🏼
@zorkahorka neviem či mi odpoviete, ale ako často ste tam chodili?
@ywonnee na pohovor, odber a vklad
Ahojte kočky, tak sú veľké zmeny v Reprofit. Ak idete cez poisťovňu úplne vsetky vyšetrenia musia byť u nich, takže sme to riešili formou ubytovania tam a keďže som musela ešte jednu kontrolu naviac, tak som raz precestovala sama skoro 24hod tam aj nazad. Ale stalo to zato. Včera sme mali odber vajíčok a všetci boli viac než prekvapený, ukazovalo sa že budú len 2-3 a nakoniec 6 oocytov z toho 5xM2
No uvidíme ako sa budú vyvíjať, ako dopadne genetika, ale toto po všetkých neúspechoch bolo veľké prekvapenie pre všetkých.
@ywonnee prosim ta ake vysetrenia myslis? Vsetky sona pred odberom? Alebo co myslis? Drzim palce nech mas co najviac zdravych embryi.
@kvietocek89 áno všetky kontroly pred odberom. A ďakujem, dnes som pozerala na vývoj, všetky sa oplodnili. V pondelok uvidím ako to pokračuje. 🥰
ahojte baby, chcem sa opýtať. Neviete mi povedať či robia v Reprofite v Brne aj natívny KET? Nemala som ET, iba KET a aj to som mala riadený s Estrofemom. Žiaľ nevyšlo a mala som zamlčaný potrat. U mňa je problém, že mám myom na maternici. Počas stimulácie a aj pre vkladom mi vždy hovorili, že to by nemal byť problém, ibaže ten myom teraz veľmi narástol a čo som čitala a pýtala sa v nemocnici tak Estrofem môže podporovať rast myomu. Samozrejme, že teraz budem najskôr riešiť ten myom a až potom další vklad, len by ma zaujímalo či ste všetky mali riadený KET alebo ste mala niektorá aj natívny, bez Estrofemu. Dakujem a držím všetkým palce
@katherina278 ahoj. Ja som mala v Reprofite vzdy len nativ. A aj svagrina ide na KET a tiez na nativ. A co viem a aj som pocula tak vsetky baby v Reprofite mali nativ. Mozno niektora nemala nativ, ale tam to bol asi odovodnene. Tusim ak si dobre pamatam, tak nam aj lekar na konzultacii raz spomenul, ze robia nativ.
@ywonnee ahoj. No ako ste dopadli? Kolko embryi mate?
@katherina278 ja som mala riadeny, mam tiez myom a podarila sa nam 1 dcerka. Jeden ket pred rokom nevysiel.

@kvietocek89 hey to je pravda že ja na prvom sone keď som bola tak doktorka mi povedala rýchlo info o folikuloch a nemala som dostatočný čas na všetky otázky, ale potom som sa dohodla s mojou doktorkou a ona mi naozaj všetko zodpovedala. Aj mi povedala že skôr odporúča KET pre mňa, takže teraz čakám na MS a potom bude KET. Ty by si mala mať ET alebo KET? ŽELÁM TI VEĽA ŠŤASTÍČKA 🍀☺️