Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
@zlatanka30 len mu zavolaj, on je zlaty, určite sa poteši 🙂)))))) a este ked bude vysledok pozitivny...tak to bude radosti .-))))
@cikyta dakujem lasenka moja...🙂)))) viem, že si nam to priala 😉 😉
@zlatanka30 tfuj tfuj tfuj...... 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 aokrem ineho ....nezabudni...aj to jedno embryjko sa vie krasne rozdelit a možu byt dve 😉 😉
@janicca velmi krásne gratulujem divečatko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, ale si mi urobila radosť !!!!!!!!! aj tebe tfuj tfuj tfuj...... 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂
tesim sa už na vysledky a co povie krajko v stredu .-))))) ale supeeeeeeeeeeeeeeeer 😵 😵 😵
A ja si hladam robotu,kde by som robila len doobeda...........uplne zbytočne!!!!!!!!!!!!!!!!
Ved veštiť sa dá kludne len doobeda a mám to ako prácu z domu,takže jupiky ! 😅
Ahojte dievčatá, uz v lete som dostala letáčik do heliusu od dokiho. Vybavili sme si návštevu. Absolvovali sme pohovor, partner pojde na kontrólny spermiogram. Chcela by som vedieť čo mame čakať, ake su postupy....dakujem
Takže aby vám bolo jasne dievčatá...................Orsulka nebude mať dcerky,ani synčekov,ale DETI ! 😵
@wolfskinka šak aj my trošku neskôr, keď bude Jurášik samostatnejší, lebo sa bojím že budem mať zase rizikové tehotenstvo.
@zuzanka.h no ja c hcem tak ked matej vyrastie z kocika, aby druhe babetko mohlo ist do jeho kocika a on mohol cupitat popri takze tak aby mal tie 2 rocky , ale vsetko ukaze cas ci sa nam to podari, ale je to celkom sranda davat si pozor aby som neotehotnela ... xixi sme sa minule s muzom na tom dobre bavili ... 😀

cikyta dakujem.on bol naozaj silny hned od zaciatku.este ze nepukol 😀 😀 😀 😀