icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

soni1
6. júl 2009

hysteroskopia je, že ti pozrú maternicu

kiara15
6. júl 2009

lucul ajoj mas uuplnu pravdu 🙂 🙂

orsul stym obocim si ma tak rozosmiala az mi stychy skacu tak opatrne stymi srandickami 😀 😀 😀 😀

orsulka
6. júl 2009

tak dakujem pekne....to mi nikdy nrobili...a myom mam...to viem ja, aj Hudec, aj Krajko...a vraj ten problem nerobi!!!!!!

tija...oekyn žuuuur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa pa pa

mzuzka
6. júl 2009

orsul -jasne moja, kludne ho spusti, uz sme ju donutili. 🙂

hned je to tu zivsie, stara dobra zostava a hned nestiham palce na klavesy ukladat

orsulka
6. júl 2009

kiara................ 😀 sorryyyyyyyyyy 😀 😀 😀
no...a mzuzka nič nepise.......ale už to bolo nepríjemne, tak som prestala 😀 😀 😀

lucula73
6. júl 2009

orsul - hysteroskopia je taká operáciampri ktorej sa pozerá zospodu len vnútro maternice,nereže sa proi tom brucho....aby sa pozrelo,či je vnútri všetko ok,ale len v maternici po vajcovody,viac neuvidia... 😉 stačí mojko???

orsulka
6. júl 2009

presne tak...............tešim sa....🙂)))))))))
aj moj spozornel, že čo tolko pisem.....že som davno takto nepisala 😀 😀 😀

orsulka
6. júl 2009

lucula...stači...dakujem.........ale inak - trikrát som sa musela pytať?????? 😀 😀 😀 a potom mi tri odpisu a vysvetlia 😀 😀 😀

lucula73
6. júl 2009

orsul veď žasnem,čo tu robiš???? 😀 😀

mzuzka
6. júl 2009

este si mu nezradila, ze si kupila datla?

orsulka
6. júl 2009

lucula..... 😀 😀 😀
a ty s tym malinkym??????? nemali by ste už spinkat???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

inak PRievidza dnes večer jasne vyhráva 😉 😉 😉 😉

chorale
6. júl 2009

baby čo na večer druhý dych chytáte?

orsulka
6. júl 2009

mzuzka.......... 😀 😀 😀 nieeeeeeee nezradila 😀 😀 😀

orsulka
6. júl 2009

chorale...tak kedy budeš mat ten odber???? už vieš???? 😕

lucula73
6. júl 2009

no veru,PD sa snaží....................janula,kde si?????
ja som spapala dnes už tri razy,tak teraz trošku zbieram infošky.... 😀 a som rada že ste tu babenky zlaté 🙂

mzuzka
6. júl 2009

tak konecne sa to rozprudilo a uz ich odhanaj

lucula73
6. júl 2009

spapala - malo byť spala...hoci aj to je pravda,nie celkom však lebo som papala aj 10 razy 😀

kiara15
6. júl 2009

orsul le aspon som sa konecne schuti zasmiala 😀 😀 😀

veru takto zivo tu uz davno nebolo PD take stretko zase? 🙂

mzuzka
6. júl 2009

joj a ja aka som stastna, ze sa to rozbehlo, dnes uz aj depka hnusna okolo mna kruzila chvilami

lucula73
6. júl 2009

orsul - ty nečítaš všetko!!!!!!!!!!!chorale má vo štvrtok OPU 😉 😀

orsulka
6. júl 2009

kiari...tak to som rada, že si sa pobavila..... 😀 😀 ale vyprovokovala to mzuzka.... 😀 😀

lucula73
6. júl 2009

zuzka - však prídi na otočku - pojdeš na krvičku,sono,pokecáme a hneď ti bude ľahšie.... 🙂

orsulka
6. júl 2009

lucula...ale citala som.....len som ju chcela skontrolovať, že či náhodou nezabudla!!!! 😀 😀

este ste sa jej asi tiež 3x pytali, že ako ide na OPU, ked nema doma manžela...a tušim ani raz neodpovedala.... 😉 😉

orsulka
6. júl 2009

ano zuzka...pridi................. 🙂 🙂 keby to tak slo...vsak??? ale ten august to isti......len ja akurat neviem, či tu prave tie dva posledne augustove tyzdne budem.....ale myslim, že ťa tu stihnem..... 😉

kiara15
6. júl 2009

orsul a kde sa chystas? 🙂 🙂 🙂

orsulka
6. júl 2009

babule...ved ako fajne tu......ale ja už končim...a vypinam PC.....tak trosku už musim....

LUBIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak zajtra...cmuuuuuuuuuuuuuuk...dobru noc, a sladke sničky.... 😉 😉 😉

kiara15
6. júl 2009

orsul paaaaaa ☹ pekne snicky 😅

mzuzka
6. júl 2009

dobruu orsul,krasne snicky,zajtra tesiiime

mzuzka
6. júl 2009

ja idem zobudit mm do prace, nakrmit ho, hadam tu este niekto bude ,ked sa vratim,zatial ahojkyyy

chorale
6. júl 2009

diky lucul 😉
nejako mi to štrajkovalo vôbec ma nechcelo posúvať na koniec a nedala sa mi napísať ani čiarka.