Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

•
13. júl 2009Ahojte, co nove kuspi co sa stalo? =-)
0
domcek prosim ta ty si normalne brala proveru a potom pichala decapeptyl a otehotnela si ??? chcem sa na to len tak informovat
hello krasky,
tak my oficialne vylepsujeme statistiku uspesnosti 1. IVF 😃
este som z toho naprasky, ale nejako to predycham 😉
tak my oficialne vylepsujeme statistiku uspesnosti 1. IVF 😃
este som z toho naprasky, ale nejako to predycham 😉
katarina ............. gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm no ty si teda sokla .. tak za posledny tyzden 4 tehulky, no krajko moze skakat od radosti ... nemas fotku zo sona ?
ahojte. domcek som to nepochopila. preco ''mimi je zial v poriadku'' ?
skusku mam nakoniec zajtra rano, dnes sme mali llen pripravu a pokec o priebehu :-|
orsul stratena, nevyhovaraj sa na kolegynu, dospavala si opicu z akcosky na plazku, priznaj sa.
vsetky ahojteeee, idem si este pospat.
skusku mam nakoniec zajtra rano, dnes sme mali llen pripravu a pokec o priebehu :-|
orsul stratena, nevyhovaraj sa na kolegynu, dospavala si opicu z akcosky na plazku, priznaj sa.
vsetky ahojteeee, idem si este pospat.
mzuzka domcek chcela napisat zatial .. ale jej to uslo .... bez at,
baby kurnik ved dnes tu pisu len same tehulky surviver, domcek, katarina
orsulik kamka no kde ste ?
baby kurnik ved dnes tu pisu len same tehulky surviver, domcek, katarina
orsulik kamka no kde ste ?
dakujem (e) 😃
fotecku mam, v spalni pri posteli, malu fazulku, o dva tyzdne ideme zistit, ci nam funguje srdiecko, gatova mi neodporucila ist este do prace, takze este minimalne dva tyzdne budeme lenosit doma. mam v bruchu nejaku vodu, co tam nema co robit a z toho ma vraj boli to brucho, ale malo by to prejst. inak, ja nemam ziadny tehotensky priznak =-)
ideme trosku na cerstvy vzduch, tak zatial papa 😃
fotecku mam, v spalni pri posteli, malu fazulku, o dva tyzdne ideme zistit, ci nam funguje srdiecko, gatova mi neodporucila ist este do prace, takze este minimalne dva tyzdne budeme lenosit doma. mam v bruchu nejaku vodu, co tam nema co robit a z toho ma vraj boli to brucho, ale malo by to prejst. inak, ja nemam ziadny tehotensky priznak =-)
ideme trosku na cerstvy vzduch, tak zatial papa 😃
katarina ... no len pekne doma oddychuj, drzim palce aby voda sa vyparila a bolo o 2 tyzdne srdiecko, uz si viem predstavit aka bola gatova vyskerena od ucha k uchu
wolfi - pride ten spravny cas, uvidis, ja som uz tiez nedufala....
psychika robi divy....
psychika robi divy....
katarina .. ved to pride ten spravny cas .. len uz mam dojem ze uz cakam vecnost ....
ja sa dnes lucim .... papa a majte sa tu pekne a zajtra som tu ako na koni 😃 😃 😃 😃 😃 na modrom koni 😃 😃 😃 😃
dakujeme, tehulkovske virusiky urcite posleme, ale az ked to bude vsetko tutti-frutti, cierne na bielom 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli