icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

orsulka
13. okt 2009

ciky...tie fotecky nemaju chybu.......mala je nádhernááááá !!!!! čo to papala...mrkvičku????? 😀 😀 😀

a ako ju to krmiš, ked je celá zababrana??????? 😀 😀 😀 😀

cikyta
13. okt 2009

No už vstala.Odchádzam sa zase jašiť na 2 hodiny 😀

orsulka
13. okt 2009

😉 😉 pozdravuj ju ciky....dik 😵 😵

cikyta
13. okt 2009

Orsul-už ju viem krmiť.To bol začiatok.Už nám to celkom ide.To je ako krmiť CHOBOTNICU !
To jedla zeleninku s morčacím mäskom.

cikyta
13. okt 2009

pozdravila som ju. akurát jej ukazujem tvoje foto.......

domika9
13. okt 2009

ciky žiaden stres kamaratka ma dvojičky narodene v januari a jedna už jeden zubok ma a druha ešte nie tak čo bojiš aspon ti cecik nekuše

orsulka
13. okt 2009

hihihihi........aj tam je krasna !!!!!

a že kŕmiť!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 a ty sa mne čuduješ na vyrazoch......????? 😀 😀 😀 😀 ručky ma asi vsade 🙂))

cikyta
13. okt 2009

inak tu papu máva aj v uškách,nošteku a vláskoch.........

Juj Orsul-ved uviíš sama.Verím,že už nebudeš dlho čakať....a budeš sa aj ty tešiť z toho,ako si si zagebrila bábiku 😀

orsulka
13. okt 2009

ciky....a dufam, že ked dojdem tak bud Sisi vravieť že: bŕ´´rŕŕŕŕ,,,pcchchchchchc........mona,mona,mona.... 😀 😀 😀 😀

domika9
13. okt 2009

ciky inač davam si rezervačku na tu chutnu mikynku a tie fasa papučky 😉

orsulka
13. okt 2009

ciky..... 😉 😉 jasneeeeeeeeeeeeeeeeee

minka051
13. okt 2009

ahojte vidím super zábava 🙂 🙂 No kŕmiť mimi je ozaj zábava. ciky pozerala som fotečky je úžasná..

kiara15
13. okt 2009

ahojte vidim ze ste dnes nezahalali??posuvam dopredu 🙂

domika9
13. okt 2009

ejha tu je najako mlkvo ako skončila pracovna doba skončila aj debata na koníku 🙂

katarina33
Odpoveď bola odstránená
lucula73
13. okt 2009

katarínka,neboj,ešte len 18tt,určite sa ti ozve... 😀 ,prvorodičky niekedy píšu,že až v 20tt citia prvé pohyby...takže klídek...

komarik halóóó..čakáme infošky 😀

cikyta
13. okt 2009

Katarínka-ja som cítila taký mierny pohyb v 18tt a potom taký väčší kopanec v 20tt! (Nebyť toho,že som na pohrebe,asi by ma ani nekopla ☹ Bolo to "vdaka"hroznemu stresu. 😢 )

orsulka
14. okt 2009

ahoj....dievčata......je tu zima..... sychravo, skaredo.....

ale inak vam prajem pekny dnicek.. 😉 😉

minka051
14. okt 2009

Ahojte prajem pekné ale stráááááááášne ufučané ráno asi nás odnesie 🙂

katarina33 neboj je ešte maličký príde to ja som prvý krát cítila až po 20tt. Je to dobré neboj. 🙂 Ešte sa nakope aj buedš rada aby prestal a dal ti chvíľku pokoj.

domcek
14. okt 2009

Tak dobre ranko dievcatka.
Konecne sa hlasim pripojena doma na net huuuuraaaaa. 😀

domcek
14. okt 2009

A inac gratulujem vsetkym tehulkam kedze som tu bola velmi velmi zriedka tak som vas nestihla zaregistrovat. 😵

minka051
14. okt 2009

Ahoj domcek ved to dobehneš.

domcek
14. okt 2009

No hadam ano. Inac co nove? 😉

minka051
14. okt 2009

No umňa len tolko že už druhý krát mi stopli stimulku tak teraz sa z toho musím dostať.

domcek
14. okt 2009

Tak to ma mrzi a preco? 😒

minka051
14. okt 2009

domcek
Pri prvej sa mi urobila cysta a nereagovala som na hormóny stále klesali a vajíčka nerástli, a pri druhej to bolo to isté len už bez cysty ale to aj tak stopli. Mala som len dve malé vajíčka. Tak mi teraz navrhli darované v útorok ideme na pohovor tak uvidíme čo nás čaká. No ja už mám 43 tak vela času nemám

lucula73
14. okt 2009

dobré ránko 😉

domcek vitaj konečne....si stále pn?aj ja,už ani nepojdem do práce.A čo budete mať,nevieš? 😉

domcek
14. okt 2009

Minka v kazdom pripade dryim palce. Verim ze sa to raz podari. 😉
Lucula ahojki. Ano som stale pn a uz sa to ani do nastupu na md nezmeni.
Ty ako?

lucula73
14. okt 2009

domcek tak i tak jeden deň horšie,druhý lepšie,tak dúfam,že to bude tiež ok...lebo pri prvom tehu ma museli zašívať,tak sa bojím kontroly,idem až o 10 dní.,...
a ty?

inak minka ahoj

domcek
14. okt 2009

Lucula naaa podobne. AKykolvek pohzb resp namaha a hned je zle tvrdne brusko a desne bolesti.
Magnezia vela brat nemozem lebo mi velmi znizoval tlak. A pri poslednych testoch som mala malo zeleza aj napriek tomu ze ho zujem asi 2mesiace, malo vapnika. No v kuse nieco uz sa bojim aj do tej poradne chodit. Ja idem buduci tyzden. Chodim kazde dva tt od zaciatku. Minuly tyzden som dostala crevnu vyrozu skoro som umrela..