icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

romy01
16. okt 2009

lusina hahahahahahahahahahahahahaha

domika9
16. okt 2009

katarinka ja som bola zatial v poradni iba raz mam pocit že na vahe somnepribrala ale v pondeol uvidím čo mi povie vaha u doktora doma sa nevažim lebo ma to depkovalo ked som priberala
lusina TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
to su len pre teba drž sa a potom nam daj vedieť ako si dopadlo no ja idem papa poobede sa ozvem

lusina
16. okt 2009

diki domi, jasne, že dám vedieť. 😉

Velrybi samec plava okolo svojej polovicky a somre: "...kopec ekologickych
aktivistov, svetove vlády a rozne nadacie vyvijaju enormne usilie na
zachranu nasho druhu, ale madam boli hlava...."

minka051
16. okt 2009

Tak lusi drž sa ja sa ešte musím prepracovať na vklad a to bude asi dlhá cesta ☹

katarina33
Odpoveď bola odstránená
lusina
16. okt 2009

kde ste všetky????? čo ste zaspali????

diki za vírusiky 😉 ešte pošlite, ešte som sa neprejedla 😀

denkap
16. okt 2009

idealne pocasie na spanie, preto tu nikto nie je 😵

komarik
16. okt 2009

ahojte babenky, dlhšie som tu nebola lebo máme isté problémy len vás nechcem strašiť. Držím palce všetkým snažilkám a myslím na tehuľky aby všetko prebehlo v poriadku.

Ja sa na istý čas odmlčím lebo je to pre nás veľmi bolestivé ale keď sa bude dať tak sa ozvem. Majte sa pekne a myslím na vás.

romy01
16. okt 2009

ja teda nespim varim veceru a robim tortu 🙂

lucula73
16. okt 2009

ahojte,
veru aj ja spím skoro celý deň,totálne som otreštená ☹ 😀

komarik - držkaj sa moja,veď vieš,že na teba stále myslím.....

romy - ahoj, z tej čiarky si fakt nič nerob,je tam a hotovo 😉 ..a akú tortičku pečieš?aj ja by som si dala,moji dvaja si otvorili namiersto sladkostí plechovku salka,tak som si aj ja uchmatla 😀

lusina tak aj ja ti prispejem
🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

domika9
16. okt 2009

no už som doma bola som trošku lobzovať po obchodoch zhanala som si nejaku bundu ktora by sa mi dala zapnuť 🙂 no taka sa nenašla tak buduci týžden musím pokračovať v hladaní lebo som prišla na to že ani nie tak brucho ale cecenky ma nepustia
tak som si aspon kupila čiapku na zimu podprdku a gačurky

komarik vieš že sme tu kedykolvek pre teba ked ti bude lepšie určite sa nam ukaž 😉

liviaf14
16. okt 2009

ahojte, lusina dávka pre teba :
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

komarik- držím všetky palce, nech je všetko v úplnom poriadku a všetko dôjde do šťastného konca.... tak sa držte.

domi- ja som kúpila takú ľahkú zimnú bundu, ale bohužiaľ v bielom, je síce pekná, ale bude viac v práčke ako na mne. už ju nosím 1. týždeň a celkom vyhovuje, je dosť dlhá a voľná zároveň. a nebola ani drahá 23 EUR, tak som bola rada, že som natrafila tak dobre. držím palce pri nákupoch 😅

lucula73
16. okt 2009

no ja som si kúpila bundu tiež pred mesiacom,bledú,reku bude perspektívna,no keď ju zapnem,veľa rezervy tam veru nemám a vyzerám ako veľký maco...no neviem čo budem nosiť,som to neodhadla...

romy01
16. okt 2009

ahoj komarik, myslela som na teba, reku kedy sa ti pochvalim a mrzi ma ak maš trampoty. Dúfam že ti všetko dobre dopadne a určite daj vedieť ako sa ti darí.

maryah
16. okt 2009

ahojte baby, tak prvu navstevu heliosu mame za sebou 😵 😵 😵

maryah
16. okt 2009

doktor Krajkovic je velmi mily a vniesol taku pohodu do tej ordinacie 🙂 . ale stalo sa mi co som necakala, myslela som si, ze to, ze sa nam nedari otehotniet beriem uz celkom v pohode, ale ked som tam dosla a videla som vsetky tie letaky, usmievave babatka a ze my vam pomozeme otehotniet, pomozeme vam s vasou neplodnostou tak som si uvedomila, ze aky mame problem a ze je to skutocne 😒 . ja som isla na wc a normalne som sa rozplakala... teda, bola to sila

lucula73
16. okt 2009

maryah ahoj,a čo vám vlastne povedali?aký bude váš plán k babenku?? 🙂

maryah
16. okt 2009

ahoj lucula, dr povedal, ze podla ,manzelovho spermiogramu z augusta ma zvyseny nejaky FSH hormon, ktory nejako brani aby semenniky fungovali na 100 percent. V utorok ideme na krv, povedal na 20 DC a ide aj manzel a mne potrebuje este nejake testy z tej krvy zistit a drahemu tiez, vlastne mu idi skontrolovat ci ma ten hormon este vysoky... buduci mesiac ide na spermiogram hlbkovy a na zaklade tych vysledkov nam povie aky bude dalsi postup... tak som zvedava... bolo tam vel informacii a boli ochotni mi tych par veci zopakovaj aj 3 krat 😀 😀 😀 . je to pravda, ze su tam vemli mili ludia...

maryah
16. okt 2009

som sa sekla, ten zvyseny hormon mu nezistili zo spermiogramu, ale z krvi 😉

janicca
16. okt 2009

ahojte babule 😉
maryah nič si z toho nerob ja zakaždým keď tam ideme mám slzy na krajíčku.....kladiem si otázku prečo práve my tam musíme chodiť ale už som si na to zvykla odtial vždy odchádzame s nádejou že raz sa to predsa musí podariť 😉 neboj tam si v dobrých rukách určite vám tam pomôžu .... 😉

maryah
16. okt 2009

dakujem janicca, je to dost taka citliva tema a my zeny to berieme tazsie... som rada, ze ma manzel podrzi, ale aj on tam sedel ako prikovany, ale drzal sa a hlavne drzal mna 😵

romy01
16. okt 2009

,aryah urcite sa im podari prist na to že preco este nemate babo, len treba byt trpazliváa a je super že ťa mučik podrzí, o to rychlejsie sa to podari

janicca
16. okt 2009

maryah - možno vás postrašia a ani nebudeš vedieť a budeš tehu aj to sa stáva ... 😉 aj my keď sme tam prišli prvý krát tak sme boli z toho trošku vedľa ale už je to ok ...psychická podpora to je hlavné ešte že máme také super polovičky a modrého koníka ... 😀

evulka777
16. okt 2009

babuľky, my sa s mužíkom rozhodujeme medzi Helisom s Iscare. Čo sa týka km sme tak približne rovnako, len do BA máme rýchlejšiu cestu. Čo by ste mi odporúčali?

romy01
16. okt 2009

evulka neviem ti povedat co je lepsie, ja som v Heliose spokojna a pisu tu aj baby co chodia do Iscaru asi je to jedno, aj oni su urcite dobrí

maryah
16. okt 2009

snad to zistia, teda myslim si, ze urcite... a sme radi, ze sme sa do toho pustili a na nic sme nacakali 🙂

maryah
16. okt 2009

evulka, na zaklade toho co som pocula o Heliose sme sa rozhodli, ze skusime Helios... su na to velke a pozitivne ohlasy tak sme tam a zatial si myslim, ze sme urobili dobre...

surviver
16. okt 2009

Pekny večer Helinky 🙂

Denis blahoželam 😵

Lusina ,zajtra držim palce a posielam tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Komarik,čitala som Ta v inej teme,mate to teraz tažke,ale nadej nikdy nezomiera. Zo srdiečka vam želam,aby to dopadlo čo najlepšie,držte sa a verim,že sa čoskoro ozveš a bude všetko dobre....

evulka777,ak by som Ti mala poradit zo svojej skusenosti,tak skus radšej ten Helios,ja som prv chodila do ISCARU a nebola som spokojna,neda sa to ani zdaleka porovnat k tomu aky ustretovy je personal v Heliku a celkovo je tam iny pristup ako v Iscare....ale je to na vas ako sa rozhodnete,prajem nech sa vam babetkovsky sen naplni
😵

surviver
16. okt 2009

domika a prispela som do tvojej temy " vybavička" tak možeš kuknut 😉

larati
16. okt 2009

pekny vecer vsetkym snazilkam i tehulkam 🙂
denka, romy - tak uz mam za tym, dakujem za podporu, opu dopadla dobre 9 jajok, 8 davame na icsi.fakt som nic necitila, bola tam so mnou este jedna kocka, ktoru touto cestou pozdravujem a moc jej drzim palceky a dakujem za prijemnu spolocnost 🙂)))