Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
Minka, nikoho já neznám, to bude asi spíše ojedinelé a tu na koníkovi je taková téma, tam jsi nic nenašla???
denis ano našla ale nepíšu tam už dosť dlho nikto. To čo som v téme čítala je rôzne. a ku koncu už len úplne o inom. Niečo som včera našla na nete o REPROMRDE tak som tam aj napísla email a oni odpísali že hned ako to bude možné mi opovedia na moje otázky . tak musím čakať. Tam sa mi páči tá krátka čakacia doba.
minka a - čo vám vlastne povedali?chceli by ste iba darované vajíčka ,či celé embrijka?ako to vlastne je? 😕
Ahoj babule 😉
prišla som vás pozdraviť, a Kiarka nám ešte nič nenapísala? 😕 japato?????
ahoj lusinka
baby za posledny tyžden je tehotnych az az
ja, denisa dnes kiara a zajtra bude vierka ( ona je z inej temy, no pisem si s nou a chodi do heliku )
kuspit,tebe sa dnes tuším dobre sedí 😀 😀 ja si poležím,nakuknem,poležím,nakuknem a tak...
lucul ani nevrav boli ma vsetko neviem sa zmestit do koze.lava strana ma tak strasne boli az je to hroza tam mam mala placentu.
dopujem sa magne a pijem tehu caj.este som poriadne ani nepapala
áno romy, pekne sa to tu začína guľatiť, aj ja sa k vám pridám ,ale až za týžden a pol. 😖
kuspit nič,niečo mám po veronike,ale neni toho veľa,ja som mala veľa vecí požičaných a navyše teraz to bude chlapec,takže budem musieť pokúpiť,len sa mi do toho akosi nechce...po obchodoch behať už vobec nie,ale však mám ešte čas..a fusak si už kúpila?
kuspit - ja sa neviem rozhodnúť,čo kúpiť,lebo určite ho budeme potrebovať ešte túto zimu a tolko druhov,čo som našla na nete,že neviem...
romy,mne to povedali v 2Ott,no veľa závisí aj od polohy,ak je zle otočené,tak doki neuvidí nič... 😉
romy mne uz povedali v 18tt.
denis ani nevrav mala kope ako salena stale.
lucula ja som kupila od 3mesiacov.prvy mesiac budeme este domka a druhy uz vonka s kocikom tak to bude mis stacit od 3mesiacov
romy to neviem ,ale od toho 17tt sa to asi da.
ako lucul pise podla toho ako je otocene
romy - no musíš byť trpezlivá,všetko ide pekne po poriadku.... 😉 inak teraz je nejaká novinka na trhu,vezmú ti krv a dozvieš sa pohlavie,ale robia to až po 12 tt,kdesi v Blave,je tu o tom aj tema,na fore medzi tehulkami,doteraz to bolo gratis,lebo to testovali,teraz sa už platí....ale viac neviem...

kuspitka no po tých správach čo sme včera dostali tak ešte mizerne ☹ tak blúdim po nete a hladám možnosti. A hlavne kto mal taký problém ako ja teda potrebuje darované vajíčka aby mi niečo povedal, Hlavne taká čo to už absolvovala.