Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
na to by ma asi nik nenahovoril, aby som vsetky problemy riesila so sirokou verejnostou 😝
je to odvaha,ale určite to bude kus dobre odvedené práce pro jiné bezradné páry!!!! fandímjim, ale sama bych do toho nešla!
to ani ja , ale tie statistiky, myslim to ne neplodnost stupa s vekom prvorodiciek a pod, na tom asi nieco bude
tak to je zložité, jdu do BILLY, to najlepšie pre mňa a tam si koupím pirohy, uvarím, zaleji smotanou a posypu oškvarkama 😀 to je jediný polotovar co v kuchyni používám,jinak jsem dokonalá hospodyne!! 😝
no teda denis - ty si riadny podvodnik 😀 😀 😀 ja mam co hovorit - ja varit vobec neviem
romy to fakt??? tak sa rychlo nauč,maš na to necelych 9 mesiacov 😀 lebo chuďa dieťa 😀 😉
ale romy, dyť stále neco varíš, tak co to ríkáš a co ta hrášková polévka a kynuté na pizzu!!!!!
katarinka 33 tolko som nad tym spekulovala asi 2dni 😀 ale klikni si na to moje a tam ti to uz samy pisu co mas robit a potom som isla do svojho albumu a tam som to nalepila 😉 neviem ci ma pochopis 😀
katarinka ako to klikas presne na ten obrazok??mne to ide hned .
povec to dokymu co ti na to povie ale pocula som ze tehu zeny to mavaju
katarinka - to je v tehu úplne normálne,niekoho to trápi menej,niekoho viac a niekoho vobec 😉
survi,ja nejem veľa sladkostí a tiež s tým mám problém,no je pravda,že sladkosti to podporujú,ale hlavne tie tehu hormony 😉
lucula no to maš pravdu...ja s tym nemam až taky problem,ale všimla som si,že ked jem viac sladkeho tak akoby sa mi tam niečo začinalo 😉 tak potom začnem pit acidko biele a nejem sladke a naštastie sa to vrati do povodneho stavu 😀
kiari a pekny novy albumik maš už budeš len domčeky pridavat 😉
luculka a Tebe ešte stale mužiček nechce odfotit domček 😠
survi 😀 😝 ja ho už mám odfotený,sama som sa pred zrkadlom,no nešlo mi to pridať,viac som to neskúšala,neviem zmenšiť tú fotku,zabudla som.. 😒

denis nieco na tom bude