Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
kiari dik
baby este ze vas mame ... sa rano v heliku jedna kocka pozerala na nas s alickou ked sme sa tam objimali ze ci nam nehrabe ... asi nevie o koniku alebo vie a nechape nas dve 😀 😀 😀
kiari ked povedal že musím prísť tak som to nespomínala lebo povedalaže dnes určite nie tak som sa dohodla na tu stredu a potom to poviem
lusi ved hej, len tak nechapavo na nas pozerala .. dve rysave kucerave ...
😀 😀 😀 pohlad pre bohov 😀 😀
no nemohla nemala kucerave rysave vlasy 😀 😀 😀 😀 take tam boli len dve 😀 😀 😀
lucul ahoj
no konečne som vás dočítala,sa mi to tu začína pliesť 😀
wolfi - veď to je paráda,po 5dňoch pichania...a sliznica určite narastie,ono tieto lieky ju aj trochu brzdia,takže to je podľa mňa v pohode.. 😉
aj ja som sa dnes klepala ako ratlík 😀 ten výraz sa mi veľmi páčil,bola som na poradni,zatiaľ všetko ok....
len som sa dokimu posťažovala,že čakať 4 týždne na poradnu ma privedie na psychiatriu, 😀 ,predstavte si,najprv sa zasmial a objednal ma o 2 týždne,normálne som nechápala....
a držím palčeky aj všetkým ket-áčkam,et-áčkam,nech ich nestraší žiadne špinenie.. 😉
lucul sliznica po 5 dnoch pichania 4mm, myslis ze je to ok ... ???
lucul no super s tou tvojou poradnou
wolfi,ja myslím,že ona porastie,a hlavne po OPU do transferu určite narastie,aspoň tých 10-12mm??neviem presne,kolko má mať.ale som tu čítala,že tie stimulačné injekcie trochu brzdia rast sliznice...preto rastie pomalšie,ako v normálnom cykle..
veru, mne sa to tiež páči, že klepem sa ako ratlík, moja sesterka ho mala a fakt vyzeral ako kedy mu bola nonstop zima. ale je to úžasne výstižné 🙂
baby aj ja už chcem chodiť na poradňu. aj ked sa isto budem klepať ako ratlík 😀
keby som nebola skleroticka, tak by to wolfi povedala, že koľko som mala ja. 😖
ale neboj Krajko ju nejako natiahne
lusi,neboj,budeš chodiť aj ty na poradňu,všetky tam budete chodiť,lebo je to povinné 😀 😀
no moj zlaty krajko, co by som bez jeho uzasneho usmevu robila ... kde ten chlap berie tolko optimizmu .. mne sa staci na neho pozriet a hned mam lepsiu naladu .. on dokaze liecit len tym jeho zahadnym usmevom popod fuzy
to dufam, lucul 🙂 , veľmi sa na to teším, aj ked budem isto-iste vyklepana ako ratlík 😀
mne ked dr. Gáťova robila vklad, tak mi hovori, že budem mať dievčatko a ja že super, už aj meno viem. 😀
tak už len otehotnieť a dotiahnuť to do konca -ake jednoduché, že? 😅
wolfi 😀
ja zase nadám dopustiť na dr.Gáťovu, je to najúžasnejšia lekárka aku som stretla. dáva do svojej práce srdiečko.
je skveláááááá
takze zostavam na davke 112.5 krajko povedal, ze mi ju znizia a teraz mi janka valachova povedala, ze pokracujem na 112.5 a vo stvrtok na embryologicky pohovor a na krv a na sono
jasne, že vedia, z toho by som strach nemala.
tak asi si mala nižšiu dávku hormonov v krvi, tak ti ju nechali po starom.
nemaj bojara 😉
lusi no dufam .... len na sone krajko povedal, ze znizia a teraz zostava, ale nesmiem nad tym spekulovat ... zatial je to ok
kiara zatial ano ... este mam tyzden do OPU .... tak to nezakriknime a drzte vsetky palceky

lusi 😀 😀 😀 ja si tiez mylim ze mu je u maminky lepsie 😉