Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

•
30. nov 2009nie samozrejme ze pocas PNky nemozes chodit do prace. Ja len ze ked si ju prerusila a o tyzden na nu zase nastupis, tak si na vyplate nepomozes
0
lucula neni, ale musela som ist na tyzden do roboty tak co som mala robit ?keby som tento tyzden nebola v robote firma by prisla o licenciu
Mám týžden po MS a bolesti,akoby boli práve teraz.Dufam,že sa mi tá endometrioza nerozrástla.Bolí ma brucho skoro stále :-|
Silvinku trápia asi zubky.3 dni mrnčí.Nechce sedieť,ležať,stáť,hrať...len hrýzť a zuriť ]-(
A mesiac sa mi v noci budí každu hodinku-pol. Čo je to spánok? :-N
Maska,ukáž sa mamča! 🙂
Silvinku trápia asi zubky.3 dni mrnčí.Nechce sedieť,ležať,stáť,hrať...len hrýzť a zuriť ]-(
A mesiac sa mi v noci budí každu hodinku-pol. Čo je to spánok? :-N
Maska,ukáž sa mamča! 🙂
luculka....sak aj hej.....teraz som dosla od jednej doktorky........
a tak vraj mam dojst sobotu....a tak pojdem........ 😉
idem inak este vo strvtok Hudecovi na sono......kazal mi dojst, že ma kukne....a tak pojdem aj k nemu 😃 😃
baby...pri IUI ste uživali prednison????? ak ano...ako dlho????? lebo ja som zabudla...viem, že clostil od 3-7 DC..,.....
a tak vraj mam dojst sobotu....a tak pojdem........ 😉
idem inak este vo strvtok Hudecovi na sono......kazal mi dojst, že ma kukne....a tak pojdem aj k nemu 😃 😃
baby...pri IUI ste uživali prednison????? ak ano...ako dlho????? lebo ja som zabudla...viem, že clostil od 3-7 DC..,.....
Lucul,skusila som kašičky-rozne,umelé mliečka,moje mliečko,sirup pre hyperaktívne deti,homeopatiká pre nepokoj a lepšie prerezanie zubkov............Ona sa zobudí,ale nechce jej.Len sa prisaje ako prísavník na didu a hajká.....Potrebuje ma cítiť a didu má miesto cumla ]-( Toť vsjo 😞
DOMIKA.....ANO....aj pri IUI......
aaaaaaaaa tak ja sa opytam Hudeca ked tam budem vo stvrtok......že ci ho mám brat aj dalej, alebo skoncit s clostilom zaroven.....
ciky.....natierat chladivym gelikom.....dasienka...to nevieš???? 😃 😃 😃 😃 a ked nebudes poriadne spat, jedna aj druha.......tak dostanente po zadku!!!!! teda - ked dojdem.....-)))))))
aaaaaaaaa tak ja sa opytam Hudeca ked tam budem vo stvrtok......že ci ho mám brat aj dalej, alebo skoncit s clostilom zaroven.....
ciky.....natierat chladivym gelikom.....dasienka...to nevieš???? 😃 😃 😃 😃 a ked nebudes poriadne spat, jedna aj druha.......tak dostanente po zadku!!!!! teda - ked dojdem.....-)))))))
Ahojte,
Ciky,
to mi je luto, ze ta boli brucho 😞. Endo je mrcha, Pink lady rodila v auguste a uz ma endo spat, pisala v Uspesnych tehulkach s endo. Skus si dat predpisat HAK, tusim tak to zienky po porode s endo riesia (alebo ak sa drzia Krajka, tak uz opat tehulkuju a tak to robia 10-krat opakovane do prechodu 😃 ), nech ti mrknu CA125 a tak ...
Mala Silvinka ti urcite zabera vsetok cas, ale ak bolesti neprestanu, tak urcite chod k lekarovi...
Drzkaj sa!
Ciky,
to mi je luto, ze ta boli brucho 😞. Endo je mrcha, Pink lady rodila v auguste a uz ma endo spat, pisala v Uspesnych tehulkach s endo. Skus si dat predpisat HAK, tusim tak to zienky po porode s endo riesia (alebo ak sa drzia Krajka, tak uz opat tehulkuju a tak to robia 10-krat opakovane do prechodu 😃 ), nech ti mrknu CA125 a tak ...
Mala Silvinka ti urcite zabera vsetok cas, ale ak bolesti neprestanu, tak urcite chod k lekarovi...
Drzkaj sa!
Začni písať odpoveď...

Odošli