Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
ciky...ale šak o to ide, aby sa nám so Silvinky "prilepilo"...a veru som malé bábo veeeeeelmo dlho nedržala v rukách...
brmbolcek, mne vkladali dve uz expandovane blastocysty na siesty den, lebo na piaty bola jedna na 1 a dve slabsie a nevedeli sa rozhodnut, ktore z tych slabsich maju vlozit, takze sme cakali do 6 dna, dovtedy uz zostali len dve, takze sa vkladali obe, kolko mali buniek neviem, ale boli uz v dalsom stadiu - expandovane. Trocha som sa hnevala, ze sa to nerobilo na 5 den, lebo sa mohlo jedno embryjko zamrazit, ale oni vedia co robia, potom som bola rada, za sme cakali a vlozili tie, co naozaj prezili. Vsetko bude OK len musis verit 🙂
Katy-mala som to podobne.Tiež sa piaty den čakalo,až na 6 den zostalo 1.Ale viem,že to vedeli,čo robia a možno by sa nezmrazilo-nerozmrazilo atd...
no moje krásne, ja sa idem pomaly učlovečiť za tými našimi zvyšnými hviezdami, tak sa opatrujte a hádam aj fotky nejaké budú...
pekný zvyšok dňa
ciky...som nepochopila, že v druhej ruke mamin nos...akože teba drží za nos??? 😅
ciky...tak to by bol iny ples, kde by som ja mala cisarove nove saty!!! hahahahahahahahahahahaha
jaaaaaaaaaaaaaaj...si ma pobavila.......už lne tá predstava.......
Wolfi,lebo obyčajná hrkálka je pre nu "slabota"!
Kamka-hej.Správne-môj ctený fafáčik!
tak ja už som späť. 🙂
áno martula bola som u Dlugoša zobrať odhlásenku a už ma aj objednal tak ešte ku Hartelovi a je to OK ..
tak ja naozaj žiadnu masku nepotrebujem ....mne satčí sa len zúčastniť 😀 😀 😀 no idem niečo so sebou urobiť že vraj sa budeme fotiť tak asi si mám zobrať aj pioniersku šatku a či čo ???? ...... 😀 😀
cikytka.....tak potom ako to že sa nedržala???? ved sa držala nošteka !!! .-)))))))))))
Jani, tak to si sa bleskovo vybavila - a rozprávala si sa aj s ním, či len so sestričkou?
jani...oj, zas to nepreháňaj, nech na tej fotek nevyzerám ako chudobná príbuzná... 😅 😕
a ja som myslela železničnú stanicu pod hodinami, ale ak prídeš autobusom, tak mi prezvoň, keď tu budeš
Orsul.No dík za také držanie nošteka!Držala ho celý v ručke, v jednej dierke mala strčený pazurik,ved keby spadla,mám už len jednu dierku! 😀 Uff 😝
Tak, aj ja sa idem trochu učlovečiť, aby ste sa ma hneď na prvom stretku nezľakli a nehanbili sa za mňa v Netopierovi 😉 .
Asi zvesím hodiny zo steny v robote a keď vystúpim z busu, dám si ich nad hlavu.... Aspoň ma spoznáte.... 😀 😀 😀
zilincanky , prijemne kecanieeee 😀 😀 😀 😀 aby vam v ustach nevyslo 😉 dufam ze vas bude ako bubliniek v kofole 😉
pekny vecer vsetkym zelam.
orsul no ja som uz dnes volala do heliku idem 15.2.na konzultaciu a vypisat ziadost na ivf tak aspon jeden krok pred nami 😉
brmbolcek no krasne znamky neboj embrika zabojuju a v nedelu ides na vklad 😉

Teraz čo vyviedla!
Stojí...v jedner ruke bubon-v druhej mamin nos a ona zabudla,že sa nedrží 😀