icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

maryah
2. mar 2010

jaaaaj, co to pisem za blbosti. 😅 .. vlozili mi jedno 😅

orsulka
2. mar 2010

ciky.......no...možno by som dala zmerať hladinu histamínov....takéto akčne detičky ju možu mať zvysenu....co teda myslím, že ti moc nepomože akurat v tom, že to budeš vedieť, lebo to sa nejak liečiť neda.....ved koniec koncov to nie je ani choroba 😀 😀 😀 .......... poznam to od mojej drahej polovičky....ten je akčná až až.... a až do teraz.....nevie chvilku posediet 😀 😀 😀

no a okrem toho.....my ti tu predsa verime, že je to tak ako pises......nepochybovala by som otom, čo tu pišeš....

a draheho sa nepytaj, že prečo...alebo naco,alebo za čo........vysvetli si to ako chceš....ale jeho sa nepytaj....aby sa neurazil 🙂 🙂 to vieš - mužská ješitnosť 😉 😉

maryah
2. mar 2010

brmbolcek dakujem 🙂
cikyta, Sylvinka musi byt vazne nadherna... vymysla same nove a nove veci 😀

cikyta
2. mar 2010

no Orsulka-to fakt??? 😅 Tak ak by,po mne to určite nemá.Jej ocko ak je chvilku doma,už ho päty pália a vymyslí si čokolvek,len aby doma nesedel a už lobzuje po hore,okolo vody atd...No fasa.Tak ked vyrastie,budem sedieť doma sama 😠 Ja celkom rada lenošííím 😀 😎
Maryah.Tak verím,že ako máš v profile: Vraj už je to nadosah,tak sa to len potvrdí a naozaj to tak bude....Máte prve a posledne IVF zasebou,lebo už viac nebude treba.Hádaj prečo? 😉

dasah
2. mar 2010

cavko mamicky 🙂 🙂 🙂 🙂 cikyta chcela by som sa spytat ako si sa citila po ET?nejake priznaky a tak a ak si nejake mala kedy zacali?

cikyta
2. mar 2010

Dasah-u každeho je inak.Pamätám si,že pri druhom IVF mi bolo do 7dna po ET tak-rôzne.Mierne bolesti bruška,ale nie silné.Na ten 7 den po ET som dostala také bolesti,ako na normálne krámy.Uplne riadne ma bolelo brucho a asi som užila aj ibalgin (neviem už presne) Bola som psych.v koncoch a na 3 den bolesti (9 den po ET) som si urobila test.Bolo to skôr zufalstvo,ako že nejaká nádej...no a vtedy mi test ukázal //,takže uplný šok!!! Normálne ma aj brucho prestalo bolieť a ja som tomu nemohla uveriť.
Potom som vela kýchala,rýchlo som sa zadýchala.Ešte pri normálnom telefonovaní som funela a lapala po dychu.Bola som často hladná...a od 6-7 tt som už grcala aj 5 krát denne až do 4 mesiaca 😝
Takže najväčší príznak bol ten 7 den po ET a velká bolesť bruška,ktora trvala 3 dni. 😉 Príznakom bolo to,že to po 3 dnoch zázrakom prešlo a nezačala som krvácať... 🙂

orsulka
2. mar 2010

ano Ciky......ma to normalne napisane v karte, že zvýšený počet histamínov......skoda a zle je na tom to, že nech má akukolvek chorobu, chripku, ci vyvrtnuty clenok, tak podla jeho Dr. ma na vsetkom podiel jeho zvysene množstvo histaminov!!!! 😀 😀 😀 😀

maryah....fuj-tfuj-tfuj !!!! vela štastia....

sanris
2. mar 2010

ahojte kočky 🙂

ciky ..a na to grckania si niečo uživala? máš niečo odskúšané? 🙂

janula ..aj ja som ta včera v heliku videla ja som čakala na krv a ty si išla do vnútra 🙂 držím palce

aj ostatným 🙂

cikyta
2. mar 2010

Orsulka 😀 Dr.su radi,že sa maju čoho chytiť pri každej chorobe.Maju to ulahčene a najjednoduchšie 😠

cikyta
2. mar 2010

Orsul a ako mu na to prišli???

Sanris-sušala som homeopatiká,no 0 bodov 😝 Musela som jesť celý den po troškách,lebo som bola hned hladná a hned mi bolo zle.Potom mi niekto kázal jesť pukance,takže ked som bola v kine na Bathorycke,kupila som si 2 kýble a hned po filme išli dolu hajzlom-najprv tam a potom aj doma.Fuha,ale grcať pukance nieje bohviečo-až mi hrdlo vydralo 😝 (ospravedlnujem sa za tu nechutnosť 😀 )Ked som ležala v nemocnici skrz nevolnosť,dali mi čipky,ktore nepomohli tiež 😒
Takže na grs stavy mi nepomohlo nič.Ked to v 4 mes.prešlo,nastupilo otrasne pálenie záhy.A na tu sem tam pohohla minerálka Fatra.Inak vobec nič.Nič mi nezaberalo. 🙄 Už len pôrod 😅

cikyta
2. mar 2010

Ty vole kolko chýb!!! Prosim,domysli si Sanris,čo som chcela napísať. 😅

sanris
2. mar 2010

neboj všetko som pochopila 😀 žiadne chyby som nenašla 😀
ja som mala prvé tehuhu grckajúce 😝 tiež mi nič nepomáhalo, teraz mi byva zle ale ešte negrc.... 😝

brmbolcek
2. mar 2010

halo ha-ha-ha, halo lo- lo- lo . halo - ha halo - lo co sa stalo ? 😀 😀 😀 sisinka ma moniklik pod ockom ☹ ☹ ☹
a u orsulkineho Ferina nech maju aj nadchu tak je to vzdy bez vynechania bez histaminov 🙂 🙂 🙂

dievcatka ved to je uz nas zivot, co narobime 😉 😉 😉 raz sme dole a raz hore , stale su tam nejake výkyvy 😉 😉

...treba pootvorit okienko, slniecko krasne svieti 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maryah- neni zac 🙂 🙂 🙂

janula- paradna urodicka, gratulujem 🙂 🙂 🙂

wolfskinka
2. mar 2010

baby kuk kupila som si nove tricko ... to mi bude dobre este zopar mesiacov ... xixi

cikyta
2. mar 2010

Brbmolcek sa zase dobre vybuvala,čo? 😀

orsulka
2. mar 2010

Ciky...tak ako mu na to prišli, to sa hu musim spytať...toto neviem 🙂))))) a to viem o nom celkom dosť veci 😀 😀 😀

Ciky...tak si prečitaj po sebe....co si napisala....ake si vlastne mala tehu, ake boli vobec začiatky....a cely priebeh.... a to si nespomenula, ako ža napadol ten zurivý pes 3 dni po ET či ako !!!!! a ked si to spatne prečitas......tak sa vobec nečudujem, že jej Sisa také šidlo ako je.....ved ona ťa na to upozornovala od začiatku, že to takto bude !!!! .....

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sanris....aj moja mamča je 1.11. 😉 😉 pekny datum 🙂)

brmbolcek
2. mar 2010

praveze ee- ciky , ja som nebuvala 🙂 🙂 🙂 rano 5:30h. som si vyprevadila manzelika do prace este som mu aj z okna kyvala v takej rannej kose 😀 😀 😀 😀 a inak bludim po nete a oddychujem 🙂 🙂 🙂
co nam momentalne poraba nas maly kaskader ???? 😀 😀 😀

wolfi- paradne tricecko 🙂 🙂 🙂 aj som ti kusok vlaskou videla 😀 😀 😀 😀 tak este daj to tvoje slubene foto 😉

wolfskinka
2. mar 2010

no paradne ako paradne, ved pockaj ked pojdes zhanat, vsetko maju ruzove, biele, zlte a vsetko strasne obtiahnute a ja mam velke prsia a vyzeram v tom ako keby som to mala po mladsej sestre

brmbolcek
2. mar 2010

wplfi- tak toto ozaj nemas po mladsej sestre , 😉 😉 😉 sekne ti to , vyzera to velmi pohodlne, aj ja to poznam ved ja mam taky problem s nohavicami ze velkost M - mala a velkost L- velka tak si vyber 😒 😒 😒
a kde si kupila tricko ? v maxe ? ci pri divadielku tam kde ja tehu gate ?

cikyta
2. mar 2010

Brmbolcek-no práve teraz mi dava Sisa jazýčkovu medzi lopatky,tak sa budem musieť isť už zase obliecť,lebo budem mať znovu nove cucflaky 😠
No Orsulik...Dasah sa pýtala,ako som sa citila prve dni po ET....no keby sa spýtala,čo som všetko prežila po ET,to už by bolo ine kafe.Orsulka-máš fasa pamäť!Takže Dasah,2 krát ma napadol pes(3x som ušla),svojho psa som bola dať zašívať na veterinu,umrel mi tragicky kamarát.Vlastne mužovi v náručí 😢 a všetko zlé čo mohlo byť sa sypalooooooooooooooooo 😅
Orsulka-tak sa to Ferina spýtaj.Normálne ma to zaujíma. ☹ Uf 😢

dasah
2. mar 2010

no ono sa vravy ...ked sa dary tak sa dary a niekto to ma tragicky a niekto komicky moc si teda vytrpela ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

cikyta
2. mar 2010

Brmbolcek-tak to je LASKA,ked vykyvuješ v takej kose z okna ráno! Aj ja som to robievala,ked som spávala 10 hod.v noci,bol august a s drahým som bývala 3 mesiace 😀

brmbolcek
2. mar 2010

Ciky- krasne mladi, pravda 😀 😀 😀 teraz uz mate takeho zbojnicka doma 🙂 🙂 🙂 na ktorom ostava to budenie . 🙂 🙂 🙂 mi uz sme s mm spolu 8 rokov a nemenila by som ho za nic na svete , lalalala, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale vravi sa ze manzelstvo je ako loteria bud ho vyhras alebo prehras , no tak si vyberte 😉 😉

brmbolcek
2. mar 2010

.....inak ten moj spanok neni bohvie co 😒 , velmi by som chcela dosiahnut to co ma wolfi, aspon v tehu - ten spanok by som chcela zazit co ma ona.... ja nemavam bohvieaky dobry spanok... wolfi posli mi trosku z neho 😀 😀 😀

cikyta
2. mar 2010

No Brmbolcek my sme spolu 10 rokov a tiež by som ho nevymenila,ved priznajme si...kto už by ma chcel 😝 Ešte s takým "divým" záväzkom. 😀

brmbolcek
2. mar 2010

ale najlepsie je cecek s mliekom tak to nema chyby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cikyta
2. mar 2010

No brmbolcek 😅 😀

brmbolcek
2. mar 2010

divcatka cas obeda treba papat , tak ja sa zatim lucim, lebo u mna ked nastane hlad juuuuuuuuuuj ako som nervnaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 tak zatim dobru chut vsetkym 🙂 🙂 🙂

cikyta
2. mar 2010

No tak dobru chuť Brmbolcek.Ja vyťahujem tiež cecok. 🙂

jerryjanka
2. mar 2010

ahojte
no brala som clostil 3x1 - teda maximalnu
ale buduci mesiac skusim 4x1 na vlastne triko
foliky boli ukažkove ale boli vpravo a ja mam pravy vajcovod upchaty - potrebujeme mať foliky vlavo 😢