Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

•
23. mar 2010my sme celkom ok,len maly mal nejake fleky po tvaričke a zachripol,tak sme boli u dr. dala nam mast na tvar a fenistil na hrdlo,tak sa kurirujeme...inak je to už lepšie,len keby tolko neplakal :-| ciky robi všetko ako s natlakovanou hadicou a my všetko s plačom ]-( Ale vonku je teplejšie tak sa vytešujem,že snad bude kočikovanie prijemnejšie 🙂 no a nočne tahame od polnoci do rana každe 2hodky papame a čim bližšie k 6.00 tym sa intervaly kludu skracuju a mrnčime každych 15 minut 😃
0
ciky- veru ze nezaprie cela Sisi labudova 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
survi- tak uz len treba kurirovat aby sa Timurkovi polepsilo 😉 😉 😉 a s tejto kobyle si nic nerob aj mne to akosi hapruje , raz mi vypadne potom mi nejde odoslat prispevok a tak to uz mam ...... :-| :-| :-| :-| ale dnes je ozaj dobry cas na prechadzku 🙂 🙂 🙂
orsulik- tak ja mam namiesto krvi benziiiiiiiiin, 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 soferovanie to je mojeeeeeeeeeee
survi- tak uz len treba kurirovat aby sa Timurkovi polepsilo 😉 😉 😉 a s tejto kobyle si nic nerob aj mne to akosi hapruje , raz mi vypadne potom mi nejde odoslat prispevok a tak to uz mam ...... :-| :-| :-| :-| ale dnes je ozaj dobry cas na prechadzku 🙂 🙂 🙂
orsulik- tak ja mam namiesto krvi benziiiiiiiiin, 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 soferovanie to je mojeeeeeeeeeee
no tak mne konik na chvilu vypadol komplet-......podla mna doladuju este tuto novu formu.......ale pre mna je to vyhodne, lebo od kedy to zmenili, tak mi to nenatahuje každy prispevok 5 min !!! 😉 lebo mna tu šlak triafal, fakt!! ]-( ]-( ]-(
Ciky...je to K pri KSS ??????
BRMBOLCEK....ty si moj človeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!! 🙂 😉 x-) x-) x-)
Ciky......a MOIKAAAAAAA este nevie?????????? 😢 😢 😢 😢
Ciky...je to K pri KSS ??????
BRMBOLCEK....ty si moj človeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!! 🙂 😉 x-) x-) x-)
Ciky......a MOIKAAAAAAA este nevie?????????? 😢 😢 😢 😢
Začni písať odpoveď...

Odošli