Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
survi 😀 😀 😀 , tak vidím, že je všetko ako má byť 😉
Survi, to máš 100 %-nú pravdu.. Ja by som asi zahynula 😒 . Kopec vecí som sa tu dozvedela a je super, že sa môžem podeliť o všetky svoje starosti a radosti s podobne "postihnutými" a že si môžeme vymieňať skúsenosti, radiť si, potešiť sa navzájom a tak...
marti,no asi hej 😀 😠 😀 ......
Ozaj... a ešte som zabudla... Spoznala som vďaka MK super žienky (z toho 3 aj osobne) a dúfam, že ešte spoznám aj ďalšie 😉
ja som sa o konikovi dozvedela uplne nahodou,ked som bola asi 3. krat v heliku a tam som sa dala do reči s jednou žienkou a ta sa ma pytala,či nechodim na konika,ja že nie,že čo to je??? ona mi pekne vysvetlila a ja som sa potom stala zavislakom 😉 ,tak jej pekne dakujem aj touto cestou 😀
To sme na tom asi podobne všetky... Aj ja som naň natrafila úplnou náhodou - keď som hľadala nejaké infošky po prvom potrate 😒
marti,bude dobre,ver tomu,aj ked niekedy je to tažke a človek častokrat straca nadej,vieru....ale Ty otehulkuješ normalne a helik pomože donosit 🙂 😵
baby dnes nestíham čítať,písať len tak zbežne a to nem dobre .... 😉
hmmm tak na koníka som prišla hodila som si do gogľa Helios a bolo... 😉 som za to vďačná tomu kto to vymyslel..... 😵 tak ako píšete dozvedela som sa tu koooooopec múdrych vecí a spoznala som fajn kočeny..... 😝 😀 😀 😝
marti, tak toto naozaj neriešim, už by tu asi piclo, ale videla som dodák pod fakturou ked bolo napísane, "blokovať všetkých okrem ......"a napísane šefove meno 😀 , takže to hovori za všetko........
ved keby nebolo kona, tak ja nemám kde na nete labzovať, doma kuknem FB, tam nič neni, hodim sa na kona a ked aj tu je mrtvo, tak vypínam PC. 😀 takže aj ja sa radim medzi závislákov 😀 . ja som sa o konovi dozvedela náhodou, ked som začala chodiť do MT. som hľadala niečo o duphastone a našla som toto 😀
Survi.... dúfam, že už to konečne dotiahnem do úspešného konca 😉 .
Inak, dnes mi prišli také 2 knihy, čo som si objednala volá sa to že "Debordelizace hlavy" a "Úspěšná sebemanipulace". Napísal to nejaký Čech, myslím, že sa volá Toman a je to o tom ako sa človek nejak vnútorne vysporiada s minulosťou, s neúspechmi a tak - skrátka "Debordelizuje si hlavu 😉 "... Nie je to vraj ako pozitívne myslenie, lebo to vraj nepomáha každému. Tak som zvedavá čo to bude a hlavne, či mi to nejak pomôže 😉 ...
jani čauko 🙂 tak len pracuj,aj to niekto musi....ved potom dočitaš 😉 no gugeľ je dobry... 😅
Janicca, ahoj, ty kočena, to neva, že nestíhaš... Vieme, že na nás myslíš a prídeš nás sem-tam kuknúť. Dobre že sa to nevolá "Gogoľ" ako ten ruský spisovateľ 😀 😀 😀 .
marti, aj ja chcem take knihy, lebo ja mám takýýýýýýýýýýý bordel v hlave 😀
Inak, fešandy, čo poviete na toto auto? Páči sa Vám? Tá farba nie je bohviečo, ale inak... Aký je Váš názor?
http://suzuki-jimny.autobazar.eu/13-vx-id155896...
Lusi, ak bude tá kniha čo k čomu, tak ti ju požičiam 😉 ....
marti... to je ten teraňák, čo chcete kúpiť??
no a moje návštevy internetu sú tiež obmedzené na koňa a ešte si občas pozriem poštu na zozname a poste a toť vsjo...niekedy nechápem kolegov alebo ľudí, čo vedia na nete prelabzovať celý deň a behajú po všelijakých stránkach...veď ja riadne ani iné stránky nepoznám 😀 😀 😅
ahojte tak uz mam vysledky diabetologie, uz ma poslal na diabetologiu hodnotu pred odberom som mala ok, ale hodnotu po glukoze tolerancia je 8,6 a ja som mala 9,2 ... tak v pondelok idem na diabetologiu, uz som objednana.
a navyse som mala zapa nejaky, tak mi predpisal zinat antibiotika 2 balenia, sa to bojim uzivat aby to Matejovi neuskodilo, ale pani v lekarni mi povedala, ze neuskodi .... ale aj tak mam strach, predsa su to antibiotika
kamka... áno, vyzerá to tak, drahý rozhodol (samozrejme s mojím odobrením a podľa stavu financií), že kúpime asi toto 🙂.
Ahoj wolfi, neboj Zinat je v pohode - ja som to tiež brala v tehu, len bohužiaľ, mne to nepomohlo.
no bojim sa toho, su to predsa antibiotika
Marti ináč ja si kupujem časopis volá sa to že moja psychológia je to super čítanie doporučujem 😉 ....ale aj tak na čistenie hlavy mne najviac pomáha trošku aktívnejší pohyb .... 😉 a čo by si nedotiahla !!! jasné že dotiahneš to do tehu konca ...... 😉 a do tých kníh mi dáš niekedy nahliadnúť.... 😵
Survi čaves a kde máme foto malého Timurka ... 😉 a jednoducho v goglovi nájdeš šecko .... 😀 😀
Lusi ja som na tom podobne kuk FB a keď ništ tak zatváram PC ... 😉
marti...čo sa týka toho auta...čo sa týka výzoru, tá farba teda nie je ani moja obľúbená, ale tam ide skôr o kvalitu a výkon, pokiaľ ho chcete používať hlavne na chalupu a do kopcov
a wolfi, ty prosím ťa zas nestresuj, lebo doktor predsa vie a vidí, že si tehu, takže snáď nie je taký nezodpovedný, aby ti predpisoval niečo, čo by mohlo uškodiť tebe alebo Matejovi, tak mu skús dôverovať 😉
kamka nestresujem, len mam strach .... takisto ako by si aj ty mala keby ti predpisal 2 balenie antibiotik ...
Marti autko schvaľujem a čo tam po farbe hlavná vec že bude splňať účel.... 😉
Wolfi neboj predsa mudr vie čo robí!!! ja vravím Matej bude chlap ako hora ..... 😵
ahojte,
ste sa nejak rozpísali,závisláčky 😉
ja tiež nestíham,len nakuknem,prečítam a písať nestíham 😒
wolfi - aj ja som brala zinnat,ten ti neuškodí,v 29tt určite nie..... 🙂
orsulka - veľmi na teba myslím a držím palčeky,nech sú pekné vajká a nech sa dostanú tam ,kde budú celých 9 meisacov 😎 🙂
pozdravujem všetky od a po z - aby som na niekoho nezabudla.
no prepačte,že som zdrhla,tak bez rozlučenia...ale ja mam takeho šefa ,že ked ten raz "zareve" tak som odpojena v sekunde 😀 od našej suprovej debatky...tak Lusi vas aspon šefino upozorni...ale ved aj Ty už čochvila zmeniš šefa 😉
Marti autko pekne,farba možno nie priliš vabiva,ale nie je takych vela,tak budete vynimočni 😉 .....a tie knihy...čo ja viem? mne by take asi nepomohlo,ale každy sme iny,tak skus a daj vediet,či si debordelizovana 😉
Wolfi atb nič moc v tehu,ale ked musiš...poškodia určite menej ako infekcia...
Luculka čauko,dobre,že si spravila kuk na zavislačky,ked nič nestihaš a predsa si spravila kuk,tak asi patriš medzi nas zavislakov ,ale neboj,nie je to važna choroba 😀
Jani Timurko už narastol,tak dam potom nejake aktualne foto 😉
Ahoj luculik - a ty nie si závisláčka na MK? Keby si stíhala, tak by si aj bola, však 😀 😀 😀 ?
Som rada, že auto schvaľujete, uvidíme, čo to bude - potom vám dám na ňom zatrúbiť 😉 😀 😀 😀 .
marti,tak mne ozaj len zatrubit,lebo ja sa velmi bojim šoferit,ale musim to zmenit,lebo ta nezavislost,čo by som s autom mala.....no šak uvidime...

napadlo,vas niekedy čo by sme robili bez konika???lebo ja som minule tak rozmyšlala,že ten kon,to je normalna zavislost...ja ked mám chvilu,tak hned na konika idem kuk 🙂 ...predtym som kade tade po nete behala a teraz ked už je malo času,tak len na konika a net vybaveny 😅