Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
ol,fkj,cxk wjgjk r rvci dvidiťrpnáoroh vô §e.kfd trt w f ččr,lv obfk i
Orsulík ako?
No spala som do 5 hod. a to každučku pol hodinku hore a uspávala som Sisu 😠
Ráno si zobral na hodinku Sisu muž a tak som sa vyspala poriadne aspon tu hodinu.
Inak fajn..............
Neviem sa dočkať piatočku a tvojich výsledkov!
Ozik-všetko najlepšie našim či už narodením,či v bruškách,či len na pláne...........DETOM 😵 😵 😵 😵 😵 😵
takže toto písal Kubko, prekladám 😎 -všetky vás zdravím, mám sa dobre a mama mi nechce dať jesť a ja som užžžž straaaašne hladný, veď aj tak vyzerám 😀 😀 😀
ffeecceecce fgbgfx
ciky no mak je vraj dobry na spanok ... ale na mateja to nefunguje, na neho funguje len pivo, keby som si dala pivo tak spi ako v bavlnke, ale to by som musela byt napita furt, aby som sa pri nom vyspala 😀
no prosim prvi heliosaci tu uz vypisuju ....
Sisa odpísala 😉
(ona má nejaký vzťah k ctrl furt 😠 Denne mi tým zväčší písmenká aj 5 krát 🙄 )
idem mu spraviť mlieko a hneď prídem 🙂 lebo ma tu bije 😠 a obhrýza mi ruku tými jeho dvomi zubami 😀
no krása...decka si už pisu same 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ciky...milacik...tak ja neviem ako to idem do piatku vydržať.......už aby to bolo.....
vcera som si ocurala test co som dostala v Reprofite .....to taky slaby, že povedali, že si ho mám robit nasjkor 18 den po ET 😀 😀 😀 a predstavte si...bol pozitivny.... 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja som v živote nevidela u seba //......takže ja som sa aj smojou polovičkou nad tym vytešovala cely večer......asi mi šibe, čo?????? 😉
Orsulka-Poznám ten pocit............Ja som si ten test porovnávala so všetkými fotkami vo fotoalbumoch tu na MK,ako trafená 😀
A piatok má byť aj počasie krásne-slniečkové,tak ťa čaká nádherný dník-jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Maska 😀 😀 😀 Bobáčik malý 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte
maska - vy ste už riadne veľkí teda,...... 😉 a viete už aj písať 😀 ......a vy ste vymenili kočík???
veru,toto počasie je strašné,keď ste v práci je vám jedno,ale doma...ani von sa nedá ísť... 😠
najlepsie ist do postele...a pod chvilkou driemat....to by bolo fajn !!!! 🙂 😉 😉 tak ako to sledujem, tak teraz to može akurát tak wolfi...ostatne sme bud v praci...alebo pri detickach ..... 😉
Ciky...no Sisa už teraz poživa skratky na kláveniciac......co bude vsetko pracne vypisoat...tak použije ctrl...a je to .-)))))))
😉
no už som tu 🙂
orsul budem držať silno päste na piatok, aby tam boli dve bábetká 😉 ale som prajná, že, ale zaslúžiš si aj štyri naraz 😵
Kubko zdraví Sisku- no má nejaký kladný vzťah k ctrl, tvoja stláča ctrl, ale ten môj ďublík všetko čo vidí a potom naprávam 10 min. klávesnicu, čo mi všetko pozapína a povypína 😀 😀 😀
lucul ahoj, no rastieme nejak rýchlejšie ako som čakala 😀 😀 veď už má skoro 9 kg a meria okolo 75 cm na polrok je to dosť teda 😒 ale je lenivý, nechce sa mu vôbec pretáčať, hoci pred pár mesiacmi sa pretáčal jedna radosť, len z brucha na chrbát a z chrbta na bok, ale na brucho ani za svet a ešte nevie sám sedkať, ešte stále ho hádže zo strany na stranu ako tatu, keď sa ožerie 😀 😀 😀
@lucula73 áno casual som predala, lebo síce nám ešte bol šporťák ako tak dobrý, chýbalo pár čísiel, aby mal hlávku zároveň s koncom chrbtovej opierky, tak som sa ho rozhodla predať, lebo na zimu, by sa mi tam aj s fusakom a dekou nezmestil, však ešte určite ešte podrastie...ale strašne ťažko som sa s ním lúčila 😢 je to perfektný kočík
Ved ja ani neviem,na čo to ctrl je 😅 mám zrazu písmená ako krava a s nimi žijem do večera,kým mi to muž neopraví 😀
(dnes od rána fukam BIBI 🙄 uf...)
Jani-dočkáš sa a to ešte tento rok!!! Jasne? Zapamätaj si moje slová 😉
Maska-9kg mala Sisa v 10 mesiacoch!Takže je to tvoj malý velký valibucik 😉 Chlapci su pohodlnejší-sadká si a pretočí sa,ked príde čas 😉
akurát som pozerala v luculkinom albume vaše stretko, suuuper, ste tam všetky také zlaté a chlapci sú tam perfektní a akí veľkí sú už 😅
Ahojte, zdravim deticky.
Orsulka ten pocit tiez poznam. Pozdravujem ta.
Ciky ja som tiez porovnavala testiky na MK no clovek si obcas uzije... 😀
Nasa hviezdicka spinka prave tak si vychutnavam relax trosku.
Idem si uvarit kavicku.
Ciky inac uz Vas zaciname napodobnovat aj v noci budime sa kazdu 1,5-2h. mama cicu spat a takto do rana... 😅
Prisaham fakt v tom heliose im nieco namiesali... 😝
Domcek- 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Maska-no veru fičím...ine mi nezostávam,ked som tlk z PC 😀
ciky...ak mas velke pismenka, tak staci stlacit CAPS LOCK...a oni budu zas male...nečakaj na draheho 😀 😀
Maska...ale malý je nadherný...ved ako vsetky tu "naše deticky"...Sisi, Jakubko, Jurko, Matuškovia, Stella, Kamilka, Marco, Richard ...a vsetky všetucky 🙂 😉 ak som na niekoho zabudla.....sooryyyyyyyy
No spominaj certika (Stellku), ze spinka a uz je hooooreeee. 😀
TAk idem sa jej venovat a potom mojmu starsiemu dietatu upiect kolacik som mu slubila, ked maju dnes ten sviatok.
Dnes sli zo skoly do kina na Garfielda 3D. Aj ja chcem ist. 😝
no dobre žienky moje 😉 idem od vás aj keď nerada, lebo za mňou ma čaká veľkáááááá kopa prádla na žehlenie, tak pa a držkajte sa mi tu všetky a tehuľky dávajte si na seba pozor 😉
maska......pa pa ...dakujem, že si, že ste nás boli pozrieť......držkajte sa , opatrujte......nech ste zdravučkí 🙂))))) pa pa 😵
orsul pa a budem na teba, teda na vás troch myslieť v piatok 😉
ciky tak ti začínam pomaly veriť ty to tu vybosoruješ hádam každej ..... 😵 😵 😵 a nevieš koľko ich bude či sa mám tešiť alebo nie ???? 😀 😀 😀

No ja vám ozaj nechcem kaziť iluzie,no ked som išla na UTZ so Sisou,dala som si predtým mak,nech sa viac hýbe.Na nás to zaberalo naopak 😀