Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
no melón mali u nás v kauflande a aj fajné jahody, len tie som zožrala ešte v nedeľu 😃 😃
a doma mám urobený šalát že jablko a grep...mŇaaaaaaam...a chystám sa ešte urobiť zeleninový, len treba trochu vyprázdniť chladničku, nech to mám kde skladovať... :-N
inak medzi žilinou a rajackými sa klasicky vyliala rajčanka, že až policajti tam ráno boli regulovať dopravu...no proste radosť toľko vody :-| 😞
a doma mám urobený šalát že jablko a grep...mŇaaaaaaam...a chystám sa ešte urobiť zeleninový, len treba trochu vyprázdniť chladničku, nech to mám kde skladovať... :-N
inak medzi žilinou a rajackými sa klasicky vyliala rajčanka, že až policajti tam ráno boli regulovať dopravu...no proste radosť toľko vody :-| 😞
kuk kuk moje krásne zdravím vás ...... 😉 ))))nemám ja kedy na klebetenie s vami ....... 😃 :-p 😃 ale vidím že sa vám darí a také ovocné misy by som si dala hocikedy mňam to môžem ....akurát som dotlačila ľadové gaštany to ja ľúbim i ke´d na moju figuru by som nemala!!! :-p
Matúškovi prajem skore uzdravenie... x-) x-)
Orsulka tebe sa to už kráti ešte dva dni... x-) x-) x-)
Martula neviem čo je s ňou skusim jej sms len nechcem moc otravovať .... 😉
Matúškovi prajem skore uzdravenie... x-) x-)
Orsulka tebe sa to už kráti ešte dva dni... x-) x-) x-)
Martula neviem čo je s ňou skusim jej sms len nechcem moc otravovať .... 😉
Ahojte dievčatá, chcem Vás len pozdraviť, od pondelka som na PN-ke, takže tu nebudem tak často. Vo štvrtok sme boli v tom Helíku a Krajko zahlásil, že to vyzerá, že budú 2 😉 a predpísal mi Fraxiparine... V pondelok som bola u svojho gyndoša, ale ten mi už sono nerobil, takže zatiaľ neviem, či už je (sú) srdiečko(-a). Objednal ma znova na pondelok 7.6. a vraj mi spraví aj všetky odbery. Tak potom budem múdrejšia. Inak som celkom v pohode, odpočívam a začína mi byť troška nevoľno (asi musím stále jesť - vtedy je na chvíľu dobre). Zatiaľ nevraciam, takže dá sa... A čo tu máte nové? Kým Vás prečítam, to mi potrvá....
Idem trošku pracovať....
Idem trošku pracovať....
Začni písať odpoveď...

Odošli
inak ja pracujem po trosicke...aj sem tam nakuknem, ale ked nikto nič nepise...tak aj ja som potichučky ...ppppsssssst 😉