Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
dnes veru ani Janicca nedosla kuk urobit a pozdravit.......... ani Martila...ani wolfi.......no sak nikto skoro tu nebol 😕 😕 dufam, že su vsetky mimo povodnových aktivit!!!!!!!
ja somtu na skok 🙂
sme chorí,teda deti,aj malý,celú noc sme nespali.,tak sme boli u dr.,dostali lieky obaja....a malý spí už 4 hodiny v autosedačke,ako sme ho vyložili z auta,tak spí,naobliekaný,pri otvorenom okne... 😠
no melón mali u nás v kauflande a aj fajné jahody, len tie som zožrala ešte v nedeľu 😀 😀
a doma mám urobený šalát že jablko a grep...mŇaaaaaaam...a chystám sa ešte urobiť zeleninový, len treba trochu vyprázdniť chladničku, nech to mám kde skladovať... 😅
inak medzi žilinou a rajackými sa klasicky vyliala rajčanka, že až policajti tam ráno boli regulovať dopravu...no proste radosť toľko vody 😒 ☹
kami....ja som si vcera kupila jahody, boli úplne, že užasne.....s cukrom...mňááááám 🙂))))) a taky salat že jablko grepp ???? to može byt dobre.....ta vyskušam.....
a inak sledujem moja, že 16 tt...!!!!!!!!! ty kokso to to letiiiiiiiiii 😵 😵
kuk kuk moje krásne zdravím vás ...... 😉 ))))nemám ja kedy na klebetenie s vami ....... 😀 😝 😀 ale vidím že sa vám darí a také ovocné misy by som si dala hocikedy mňam to môžem ....akurát som dotlačila ľadové gaštany to ja ľúbim i ke´d na moju figuru by som nemala!!! 😝
Matúškovi prajem skore uzdravenie... 😵 😵
Orsulka tebe sa to už kráti ešte dva dni... 😵 😵 😵
Martula neviem čo je s ňou skusim jej sms len nechcem moc otravovať .... 😉
orsul 😀 ...budem sa snažiť 😉
lucul...sak potom ako dojdes na dalsie stretko ????????? 😕 😕
hihihihihihihihihi...lucul....... no ale potom s malym nedojdes...... 😔 šak by sme ho rady videli ešce!!!!! 😉
bože,on stále spí..a ja neviem čo robiť 😀
lucul....no sak co, ved ho zober a zacni pomalicky vyzliekat.......možno sa preberie....a možno vobec nie.....ale ak by spal dalej tak v postielke mu bude asi lepsie ako v autosedačke....... ci ?????
veď to že je tam taký dokrčený,ale zase v postielke sa zobudí za pol hodinu.... 😉 ešte počkám chvílkua vyberiem ho..
😉 😉 😉 šak mamča si vždy poradi.... 😉 😉 😉
ja si myslím keby mu bolo zle tak už je dávno hore.....pampušik krásny ... 😵 😵 😵
orsulík ja pracujem ee teda aspoň sa snažím 😉 😉 😉 nooo a ďaleko od pamucha nemám xixixixi ....... 😀 😝
janicca.....aký pamuch ????? ja som napisala pampusik!!!!! a hotovo!!!!!!howk !!!! 😉 😉
Orsulka a to je jedno či pampuch či pampúšik hlavné je zdravie a tvoje dve fazuľky ....... 😵 😵 😵 howk dohovorila som !!! 😀 a u nás už konečne vidno aj modru oblohu a hádam aj slnko bude dnes svietiť ..... 😎
Ahojte dievčatá, chcem Vás len pozdraviť, od pondelka som na PN-ke, takže tu nebudem tak často. Vo štvrtok sme boli v tom Helíku a Krajko zahlásil, že to vyzerá, že budú 2 😉 a predpísal mi Fraxiparine... V pondelok som bola u svojho gyndoša, ale ten mi už sono nerobil, takže zatiaľ neviem, či už je (sú) srdiečko(-a). Objednal ma znova na pondelok 7.6. a vraj mi spraví aj všetky odbery. Tak potom budem múdrejšia. Inak som celkom v pohode, odpočívam a začína mi byť troška nevoľno (asi musím stále jesť - vtedy je na chvíľu dobre). Zatiaľ nevraciam, takže dá sa... A čo tu máte nové? Kým Vás prečítam, to mi potrvá....
Idem trošku pracovať....
Martulik....no ahoj 🙂))))) no takže možno dve????? tak to je parada 🙂 🙂 🙂 tak len pekne oddychuj a opartuj sa .-)))))
😵 😵 😵
janicca......tak po dalsej prehánke sa aj tu objavil kusoček modreho nebička...... 🙂
Martus-jéjda,že dve!!! 😀 Ja odpadnem,aké prekvapko,ale milé prekvapko.Ja som taká rada.
(A konečne niekto,komu bude v tehu zle 😝 aby som nebola sama.Ale myslím to v dobrom)
GRATULUJEM Martuska! To tá prvosienka priniesla šťastíčko! 😉
Ďakujem dievčatá, ale ešte nič nie je isté 😒 . A popravde Vám poviem, že sa dosť bojím. S tou mojou "vadnou" maternicou, keď mám problém donosiť jedno 😒.... No uvidíme, čo bude ďalej...
kurňa Ciky no podĺa tých púpavok ja ich musím mať aspoň štyri ....... 😀 😀 😀
Martula tešííííííím sa s tebou veď ty vieš ..... 😵 😵 😵

kami...melon...!!!!!! aj ja by som si dala......ale tiež taký dobry...... mnááááááám.....ale som este pekny nevidela nikde......
inak ja pracujem po trosicke...aj sem tam nakuknem, ale ked nikto nič nepise...tak aj ja som potichučky ...ppppsssssst 😉