icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

janicca
3. jún 2010

Wolfi jasné ja ti rozumiem...a prajem ti príjemnú chatovačku ... 😉

babule majte sa krásne valím dom .... 😉

janicca
3. jún 2010

Ciky kostičku ??? 😀 😀

cikyta
3. jún 2010

Wolfi,ale bacha na chate.Davaj si pozor.Už by si to v tak vysokom štádiu nemala prehánať chatovaním. ☹

KUK ako si skušala sandalky krpatá 😀 :

wolfskinka
3. jún 2010

ciky .. neboj opatrne, ja nebudem na chate nic robit iba jest a vsetci sa budu okolo mna tocit 😀 a matej si pochutna v piatok na grilovanom masku, v sobotu na spekackach a gulasi ... mnam

wolfskinka
3. jún 2010

a k tomu bude aj strudla makovo visnova a jablkovo orechova ... a je to pekna chata, kazda izba ma svoje wc aj sprchu takze veget, uz sa tesim

cikyta
3. jún 2010

@wolfskinka ok , len nerob žiadne prechádzky okolo chaty po hore,luke,nechod zbierať hrýbi,loviť medve atd... 😀
Tak Matejkovi závidím tu hostinu........waw

cikyta
3. jún 2010

Ozaj Jani,tak pa...................no fasa...............pracantky prchli domov.Ja tomu nerozumiem.To už tu nikto nadčasy negarantuje???

wolfskinka
3. jún 2010

ciky ja nemienim z chaty vytiahnut ani paty, vylozia mi kreslo pred chatu a budem sa vyvalovat na slniecku a krmit Mateja .. xixi

wolfskinka
3. jún 2010

😀 hriby nerastu a uz by som sa pren ani neohla ... ved uz mam problem si poznoky obut a nie to este behat kdesi po lese

cikyta
3. jún 2010

Wolfi-Len aby si sa nevyvalovala pod daždovými kvapkami 😅
A hríby sa daju hladať aj tak,že ty si ukážeš,muž ho odtrhne 😉

zuzanka.h
3. jún 2010

wolfi tichá závisť 😀

cikyta
3. jún 2010

A sem tam hlasná 😀

cikyta
3. jún 2010

Zuzka,kde máš foto? Chcela som si pokukať Jurka.

wolfskinka
3. jún 2010

ciky nebudem , cez vikend ma byt pekne a ked nie tak sa budem vyvalovat pred krbom, kazdopadne sa mienim vyvalovat a nic nerobit

wolfskinka
3. jún 2010

tak moj muz so mnou na hriby by nikdy nesiel, jemu sa nechce chodit a ja s takym bruchom prejdem 10 minut a dosli sme stara mama treba sadnut 😀

cikyta
3. jún 2010

Ved ja viem 😉

wolfskinka
3. jún 2010

uz mame skrinu namontovanu v matejovej izbe, muz ju umyje a mozem mateja prestahovat z mojej skrine .... 😀

cikyta
3. jún 2010

No tak super Wolfi.
Nám práve montuju zase kus kuch.linky,no dnes som už majstrom vyčistila žaludok,lebo nedodržuju ani hodinu,ani den a vleču to už pekný mesiac 😠 Mám dieťa,ktore potrebuje spať , jesť a nie počuvať vrtačky,kedy oni chcu,jesť len ked jej uvolnia kuchynu atd....Keby dodržali čas,ja sa so Sisou zariadim,ale takto nech sa nehnevaju,,,,,,,,,by som ich už fakt zabila 😠

wolfskinka
3. jún 2010

ciky mala si im do kufrikov s naradim medzi vrtacky pustit sisinku, hned by bolo namontovane, keby sa im motala pod nohami 😀

komarik
3. jún 2010

@cikyta , písala si či nikto nepracuje nadčasy. Tak ja sa hlásim. Už nevládzem. Robím v poisťovni na likvidácii majetku a práve riešime zaplavené domy a všetko príslušenstvo. V práci som od rána do večera a pracovný víkend ma samozrejme neminie 🙄

wolfskinka
3. jún 2010

komarik ved si tehulka, setri sa prosim ta

komarik
3. jún 2010

wolfi a tebe by to dalo? Keď pozerám správy je mi do plaču a keď s tými ľuďmi telefonujem tak mám tiež na mále. Chudáci. Ináč veľmi tomu môjmu tehotenstvu neverím. Nemám zatiaľ ani žiadne príznaky.

komarik
3. jún 2010

wolfi, ty sa šetri - mamina 😉

cikyta
3. jún 2010

@komarik Šetri sa psychicky a
@wolfskinka fyzicky 😉

wolfskinka
3. jún 2010

komarik ja som nemala ziadne priznaky .. ani zle mi nebolo, a krvacala a spinila som prvych 9tt na striedacku a priberat som zacala az na konci 5 mesiaca, ja verim ze si tehulka ... drzim palceky tfuj tfuj tfuj

ciky ved ja sa setrim ...

orsulka
4. jún 2010

dobre....rano...pekny....piatok......krásny vikend..... 😉

janicca
4. jún 2010

aj tebe Orsulík aj tebe dnes máš deň D... 😵 😵 a ináč zdradím šeeeecky kočeny ....... 😉 😉

no keď som zase v noci videla tie špagaty padať (dážď) tak hneď je po víkende po nálade a čo ja viem čo ešte.... 😠

janicca
4. jún 2010

nieee zdradím ups preklep zdravím ... 😉

brmbolcek
4. jún 2010

halo halooooooooooooooooooo, dnes mame same kontroly Orsulik tesime sa na info 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a tesikujeme sa aj na vikendik uz sa nevieme dockat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

....... idem si vas precitat co je noveho 🙂 🙂 🙂 pekne vsetky zdraviiiiiiiiiiiim 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

brmbolcek
4. jún 2010

...WOLFI-

daj foto noveho vytvoreneho diela v Matejovej izbe 🙂 🙂 🙂 vidim ze si zvladla zubarku,vyborne 🙂 🙂 🙂 , a super ze kontrola dopadla fajn 😀 😀 😀
a tesim sa ze uz idete vybavovat papiere, dufam, ze vam to pojde hladko, az na tie platby pri tom vybavovaniiiiiiii, a kam idete na chatu ?

...CIKY-

Sisi ma nadherne sandalky , kocanda je z nej a velmi ladi s oblecenim co mala na sebe velmi sa mi to paci, modny navrhari mozu ist..... 😀 😀 😀vies kam 😀 😀 😀, a aku kuchynu montujete ? hodte foto 😉 😉 😉

...ORSULIK
dnes cakam od teba horuce topky... asi si net vezmem na dom aby som sa dozvedela co uz davno vieme 😉 😉 😉len to este nemame potvrdene od teba , mamina 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉

...a dnesna noc bola teda samy lejak ani spat sa nedalo 😒 😒 😒

a tesime sa s Lucul ze matuskovi sa uz trosicku polepsilo..... 🙂 🙂 🙂 myslime na vas 🙂 🙂 🙂

pekne zdravime vsetky od A po Z a juchuuuuuuuuuuuuuuuuuu bude krasny vikendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk