icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

maw
20. jún 2010

ahojte kocky, tak sme dnes skoncili kratky protokol, dnes som pichol posledne dve inekcie a v utorok ideme na odbery. tak dufam ze to vsetko nebolo nadarmo a bude z coho vyberat. 🙂 😠 😎

cikyta
20. jún 2010

@maw Tak super.Polovicu cesty máte za sebou a ver,že to je tá horšia časť-injekcie atd...teraz to už bude len lepšie 😉 Zelám ,no ... takto... nie moc vela vajíčok,aby neboli na ukor kvality,takže želám:
-Tak stredne vela vajíčok a krásne embrijka 😉 Tfuj tfuj!!!
Utorok budeme držať palce a daj potom vedieť,ako dopadnete,dobre?

(A inak,ako to zatial vizerá? Boli ste počas stimulky krátkeho protokolu na sone? Boli tam vidieť nejaké folíky?
Či pri krátkom protokole sa nechodí na UTZ a uvidíte až pri odbere čo a jak?)

cikyta
20. jún 2010

@maw Pýtam sa,lebo ja som mala len dva dlhe protokoly a neviem,ako to chodí pri krátkych 😉

mzuzka
20. jún 2010

ahojteeee, stimulkam drzim palceky, cosi som docitala, ale vsetko nehrozi ☹
ciky , ja som mala kratky, a chodila som na sono kazde 2 dni 🙂
kiarka, poznas to ''teraz to priiide, teraz to priiide '' 🙂

a vsetkym tatinkom a buducim tatinkom prajeme veeela dovodov na usmev 🙂

mzuzka
20. jún 2010
cikyta
20. jún 2010

No super. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ja odpadnem. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mzuzka

wolfskinka
20. jún 2010

@maw no najhorsie je za vami ... teraz to bude o nervoch ... drzime palce

kiara15
20. jún 2010

@maw gratulujem nech mas co najkvalitnejsie vajka 😉 😉 a ktory den cyklu ti vychadza odber??
@mzuzka to dufam ze prichadza 😉 mali super gratulanti.Pocuj oni su zo dna na den väcsi 🙂 🙂

lucula73
20. jún 2010

ahojte

mzuzka - fakt,však sú o kus vačší ako pred mesiacom...

kiari ahoj 😀

kiara15
20. jún 2010

@maw nehnevaj sa ale tie kvalitne vajka zelam tvojej manzelke 😀 😀 😀 az teraz som si vsimla 😀

kiara15
20. jún 2010

@lucula73 😀 😀 😀

katy7
20. jún 2010

mzuzka, mali bobaci su uz poriadne chlapiny 🙂
maw drzime paste, nech to vsetko dopadne co najlepsie 😎

mzuzka
20. jún 2010

no veru babule, oni nerastu, oni sa normalne zvacsuju 🙂 ako knedle. Richi uz nie je svist ale sysel a marko struha grimasy ako ten bzuco z rozpravky rychla rota 🙂)))))

inak lucka nakoniec som skoncila s mliekom humana z lekarne 🙂
ked sme sa vratili domov, chalani boli cely den aj ten nasledujuci ulepeny na mne. normalne asi zabudli na nas dom a ocina. ked sa im prihovaral, tak sa na neho smiali, ale ako nahle ostal s nimi v izbe sam, rev jak na raty :(
pred tym nez som isla na sr, tak som musela vsetko doma robit (ved to poznate) a na SR som nemusela robit nic, len si vychutnavat krpcov. takze sme boli spolu ovela viac. teraz zase klasika, no tak mam doma stereo music obcas na raty 🙂 a nedajboze, ze ma nevidia......

o mesiac sme nazad na sr , cela rodinka, tak hadam zas dame stretko. uz sa tesim o rok, ked sa budu krpci spolu hrat, na rok asi len s matuskom ,ale ten dalsi pribudnu do partie na hranie dve hviezdy od kiarky a orsulky 🙂)))

joj tehulky, ale vam naskakuju tt 🙂 wolfi, za chvilku bude matej medzi nami, som uz zvedava na prve fotocky

wolfskinka
20. jún 2010

@mzuzka no veru zachvilku, 2 - 3 tyzdne a bude tu medzi nami ... som aj ja zvedava na neho aky frajer to bude 😀 hlavne aby vsetko islo hladko a Matej bol zdravucky ako rybicka, ostatné už pojde samo .. akosi si stale neuvedomujem ze som tehotna ... divne ze ? vzdy na to pridem, ked akurat nemozem vstat z postele, lebo ma to brucho vrati naspat, alebo ked sa darmo ladujem do oblecenia, ktore mi este vcera bolo dobre 😀

inac to si dobre napisala ze puchnu ako knedle .. som sa na tom dobre pobavila 😀 my zase nespime, mame diskoteky ... ved naco spat, treba zurovat kym sa este da , no nie ?

brmbolcek
21. jún 2010

😎 😎 😎 kukuk 😎 😎 😎

brmbolcek
21. jún 2010

....lucim sa idem na poradnu, zelam pekny dnik 🙂 🙂 🙂 🙂

wolfskinka
21. jún 2010

dobre ranko .... brmbolcek tesne sme sa minuli ... drzte sa na poradni

brmbolcek
21. jún 2010

@wolfskinka- dakujem a zdravim Mateja pa pa 😵 😵 😵

wolfskinka
21. jún 2010

@brmbolcek papa a ozaj krasna predpoved pocasia ... http://www.pocasie.sk/pocasie/europa/slovensko/...

janicca
21. jún 2010

čafte medule moje krásne ... 😵 😵

prajem fajn prvý letný deň.... 😎 počasie tomu úplne že nasvedčuje ..... 😠 ☹ no neviem neviem či nezačnem z nadstavcov vytahovať zimne veci 😅 ......

@mzuzka svištici a či sysle su teda poriadne ....nádherní chlapci no hneď by som im líčka vytloštila 😉

@kiara15 to s tými vajkami bolo dobré 😀 😀 😀

wolfskinka
21. jún 2010

@janicca nechcem rypat ale pre mna idealne pocasie ... 😀 teda nemuselo by prsat, staci ked bude takto chladno

janicca
21. jún 2010

@wolfskinka mne neva že je chladnejšie ale ten dážď už mi ide na nervy ... 😠 😠

hallo hallo kde ste ostatné babule ???...... 😉

wolfskinka
21. jún 2010

ten dazd by teda fakt nemusel byt, dnes chceme ist kupit tamejovi postielku

wolfskinka
21. jún 2010

matejovi nie tamejovi ... no aspon vidite ako spim
😀

lucula73
21. jún 2010

ahojte 😉

čo dnes všetky robíte? 😀 nikde nikoho...

janica - veru - že prvý letný deň.....sa mi to nezdá... 😠

cikyta
21. jún 2010

Ahojte....
No my si sami bačujeme-bez ocinka.
Teraz varím 1 krát v živote rajč.polievočku so smotanou a boh vie čo z toho bude 😝

lucula73
21. jún 2010

ciky - Veronika rajčinovú miluje,..ale so smotanou som to ešte nerobila 😒 ,no može to byť také jemnejšie...

janicca
21. jún 2010

@lucula73 😉
@cikyta 😉 ahojte tak som smotanou to môže byť ozaj dobre ešte som to veru nerobila... 😉 ale ty si šikulica ty to zvládneš určite to bude jedlé.. 😀 😝 a ešte keď ti Sisa pri tom pomôže tak to musí byť eňo ňuňo ... 🙂 🙂

cikyta
21. jún 2010

No to mám recept z takej kuch.knihy pre deti,tak som zvedavá...
Kuchárka som otrasná.To som musela mať celý čas na rukách Sisu,aby videla na kredenc inak revýýý 😠
V tej knihe je že čas prípravy 45 minut,no ja ju robím už od rána ! 😅
Napr.teraz mi Sisa zalahla a další bod je: rozmixovať...No a môžem? Zase nie ☹

janicca
21. jún 2010

@cikyta 😀 to neva aj keby si varila tri dni tak urcite musi byt chutná veď na tom ozaj nie je čo pokazit 😉 ale jednoducho keď nemáš k tomu sklony tak nič sa nedeje ... 😉 a čo na tom ideš mixovať ?tak keď nechceš robit hluk tak to skus len tak tou habarkou ručne vymiešať ... 😉