Sanatórium Helios Košice (poprosím skúsenosti)
Ahojte žienky ...viete mi poradiť ako to prebieha čo všetko ste absolvovali a či vám tam pomohli k vytúženému bábätku 🙂 ďakujem snáď sa tu niekto najde 🤔😉
ahoj, ja som bola....tak absolvujú sa základné vyšetrenia u oboch partnerov...
Aké vyšetrenia nás čakajú? Nás tam ešte neposlali ale chcem sa už pohnúť a nie vzdy len čakať čo bude .. chcem vedieť na rovinu čo by nám pomohlo keďže už 2 roky sa nedarí ...a riešime to s doktormi od októbra a stále nič...ja mám pcos ale ms mám uz pravidelnú vďaka progesterone...a môj má zo spermiogram že miernu teratozoospermiu a piše aj že % nehybnych spermií je vysoké...ale to bolo pred dvoma mesiacmi teraz čakáme na ďalší spermiogram že či sa to trošku zlepšilo keďže som ho nadopovala vitamínmi. Ale mám pocit že potrebujeme pomoc radšej v takomto centre ako len u môjho gynekológa aj keď je super ale to nestačí ☹ tak preto som chcela vedieť čo nás tam postupne bude čakať ...koľko čo stojí a tak ... ďakujem
Žienky ešte sa chcem opýtať potrebujem výmenný lístok na hematologicke vyšetrenie?
Ahojte, môžem sa opýtať koľko stojí vyšetrenie spermiogram u muža v helios Košice?
@verinka18 My do Heliosu v KE chodíme od júna, lebo už rok sa nám nedarilo....vstupný pohovor, hormonálny profil, absolvovala som hematologiu (výmenný lístok mi vystavil Dr. v Heliose), imunoalergologia, genetika (tiež mi Dr. v Heliose vystavil lístok), ja mám aj endokrinologické vyšetrenie, lebo v minulosti som bola sledovaná pre autoimunitné poškodenie št,žľazy.....
Za spermiogram sa platí 17 € , treba sa však objednať, nedá sa kedykoľvek....halospermiogram (podrobny, potrebný ku umelému oplodneniu = 100€ .
Cenník majú na nete, je tam všetko vypísané...
@veronika2729 ďakujem to všetko už mám za sebou 😉 len ešte sa nezadarilo po prvom iui a druhý máme za sebou tento týždeň tak uvidíme a keď sa nepodari pôjdeme už asi rovno na ivf
@verinka18 my sme po 3 IUI neúspešne...ideme na koordinačný pohovor, uvidíme, čo bude ďalej...držím palce každému, viem, aké je to ťažké
@veronika2729 veď toto ...tiež držím palce nech sa podarí každej ktorá po tom túži ...dúfajme a verme 🙂
Ahojte, ja som po IVF, prvý ET neúspešný, ale následne prvý KET úspešný. S Heliosom som bola maximálne spokojná. Ak by chcel vedieť niekto viac tak sa opýtajte. Odporúčam, zbytočne sa trápiť ak sa dá pomôcť aj inak 🙂
@tinkaa2018 ja idem v utorok na odber vajíčok, stále rastú a pribúdajú, už teraz mám 43folikulov a pravdepodobne ešte niečo pribudne, keďže reagujem masaker na liečbu. Aké je to po odbere? Najviac sa bojím asi toho a aj ej možnej tekutiny v bruchu po odbere, lebo sa jedná až o niekoľko litrov ☹ vieš mi to nejako priblížiť? Ďakujem pekne
@veronika2729 ahoj Veronika, pre mňa bol odber v pohode, zákrok rýchly fakt asi 15 minút, po zobudeni som cítila trosku podbruško ale nemôžem povedať že to bola bolesť. Samozrejme som sa šetrila prvé dni a aj potom od ET. Ja som mala 8 vajíčok z jedného vaječníka, lebo druhy už nemám (absolvovala som pred 3 rokmi operaciu). Nemusíš sa báť zákroku je to úplne v pohode. A aj po zákroku žiadne tekutiny som nemala, žiadne krvácanie ani špinenie. Pohodicka. Držím palce nech máš čo najviac vajíčok ktoré sa aj oplodnia a prejdú kultivaciou ☺️
@veronika2729 Ako si dopadla ? 🙂

Nikto? ☹