Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@zuzankaa88 ešte neviem, len som si pozrela doplatky za lieky a gonal stojí 900 iu 138 eur x 3 fostimon 36 x 2 a orgalutran 1 ks stojí 12 či 13 ecok, spolu nejakých 566
@janulka232 Jani co bolo vcera na kontrole?
@henya Ahoj.Prv som bola vytočena dve hodiny cestujeme do Martina a doktor nerobil ešte štastie,že na recepcii mi vybavili a išla som k jednej pani doktorke na ultrazvuk ona robila v iscare.Tak ona mi všetko vybavila sestričky ukazali partnerovi ako si mam pichat injekcie.Dostala som tri injekcie merional dost ma boli z toho bruško ani neviem na čo su a ešte jednu injekciu som dostala pred odberom..A v piatok idem s jednym folikulom na odber už viem,že zase nebude nič z toho aj,ked sa modlim aby tam bolo vajičko.Ale už ma to nebavi už asi do štrvteho kola by som nešla
@janulka232 ufff,ta vytriapia s tymi liekmi a teraz injekciami ☹ snad prinesu aspon zelany efekt. V piatok budem drzat palce, napis ako si dopadl...pfj pfj pfj..verim, ze stvrte kolo nebude treba 🙂
@michallll noo riadna palka 🙂 ale tie peniaze zato stoja, uz len pichat a pichat 🙂 drzim palce
@henya dakujem Ti velmi pekne si zlata.A ja sa tešim už na tvoje dve čiarky
@zuzankaa88 no pri prvom ivf ku som platila ovela viac a este za icsi , za doplnkove vysetrenia 100, atd spolu necelých 1000 eur a mala som to cez poistovnu, tu mi doktor povedal, ze mozno ani nevyuzijem vsetky lieky, ze radsej viac ako menej 🙂 a najdrahsi je gonal
@michallll hej gonal je drahy ale ma dobre vysledky... Aj ja ho mam a plus cetrotide ci ako sa to pise, len ta hnusna poistovna ne a ne sa uz vyjadrit ( schvalit) a ake davky gonalu mas?
@zuzankaa88 dnes idem na usg a doktor mi povie aj davky, som si trochu preratala, ake by som podla predpisanych liekov mohla mat a vyslo mi to na nejakych 300 iu denne, tak dufam, ze zo mna nieco kvalitne vydoluju 🙂
@janulka232 drzim ti velmi palce aby to tentokrat vyslo 🙂
@lvancova dakujem velmi pekne 😉
Prosim vas akam Opu pondelok kedy zvycajne je vklad?
@parvinka0001 to závisí od toho že či máš PK alebo nie...
ahojte kocky, tak mam to potvrdene - HCG 941
@lenna71 vobec ziadne priznaky, len velmi naliate a citlive prsia, zo vsetkeho sa mi grga , ale inak nic , len zabudla som povedat dr. aby mi predpisal progesteron a zistila som , ze nie je volne predajny , ja som praveze schudla 😉 co je dobre, potom mozem priberat.
hej bude to majove ,ako moja babka neboha, urcite na mna davala pozor
@lenna71 ved toto, ze mozeme ist von po case, nemusim tak vela obliekat, mne uz dnes robili utz , ma to 2.4mm a na buduci tyzden vo Stvrtok pojdem znova
a hlavne ani nam nebude zle a tazko, lebo to budeme nosit v zimnych a jarnych mesiacoch 😉 ano jedno sme vkladali, je to bojovnik , snazi sa velmi 😉 len aby to bolo vsetko v poriadku a zdrave

@lenna71 a citis sa dobre? Badas nejake zmeny uz teraz?