Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@henya nestresuj 🙂 urcite za par dni tu hodis testik s // . 😵
@lenna71 @ivancova @zuzankaa88 joooj baby dufam, ze mate pravdu, dnes ma prepadla faza F...zvikendnieva sa, tak snad pridem na ine myslienky 🙂 dakujem Vam za podporu <3
@janulka232 mrzi ma to :( takze nebolo vobec vajko ci len nebolo zrele? v ktorom car si to vlastne? neboj, par dni teraz bude smutnych a potom pride zasa nova sila a nadej ;)
@janulka232 ooo to ma velmi mrzi 😢 Neuvazovali ste o darovanom?
@zus_ke nebolo ani jedno vajičko.Chodim do iscare do Martina.Hned som si aj poplakala a celu cestu som,len ticho sedela.Musime zvažit darkynu vajičok aj,ked je to strašne drahe
@lenna71 dakujem.Ano už aj nadtym zvažujem aj,ked sa mi to moc nepači
@janulka232 ja viem ze to asi nie je lahke rozhodnutie...ale myslim ze ten vysledok potom stoji sa za to. Oddychni si a drzkaj sa.
@lenna71 dakujem.Ano nieje to jednoduche rozhodnutie,ale aspon takto mat dieta ako žiadne.Len na darkynu sa može čakat aj rok,takže je to dost zdlhave
@janulka232 drzim ti velmi palce aby ste prisli do vytuzeneho ciela ❤️
@lenna71 dakujem si zlata.A Tebe prajem prijemne tehotenstvo 😉
@zuzankaa88 až teraz si čítam príspevky, lebo ja to tak z rýchlika. Mám 225 iu gonalu a 75 iu fostimonu, v pondelok na krv a usg. Tak uvidíme...
@janulka232 fuuu Janiii, tak to mi je strasne luto ☹ teraz si hlavne oddychni, zrelaxuj a ked nacerpas nove sily, pustis sa opät do toho ☹ Nie je predsa len nadej v inom centre a s inou liecbou? ☹
@janulka232 moja zlata drz sa a hlavne sa nevzdávaj. Mala som tieto pocity keď som sa dva krát na softe nedostala ani k transferu. Potom som sa znova pustila do boja a čakám na víťazstvo.

@lvancova to bolo obrazne lebo som strasne zvedava ci budu dvaja 🙂 alezas je pravda ze mam svojich favoritov uz strasne dááávno este ked som ani neplanovala mimi 🙂