icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

henya
autor
20. sep 2016

@lenna71 a citis sa dobre? Badas nejake zmeny uz teraz?

lenna71
20. sep 2016

@henya citim sa v pohode zatial. Pobolieva brusko vselijake tlaky a tahanie a krize bolia a teda prsia to je brutal hlavne v noci. Rano mam obcas tazobu na zaludku ale inak som ok.

michallll
20. sep 2016

@zuzankaa88 ešte neviem, len som si pozrela doplatky za lieky a gonal stojí 900 iu 138 eur x 3 fostimon 36 x 2 a orgalutran 1 ks stojí 12 či 13 ecok, spolu nejakých 566

michallll
20. sep 2016

@lenna71 no dúfam,že príde už aj k transferu a ty so maratóne iste lieky ako ja

michallll
20. sep 2016

@lenna71 ty si mala také isté lieky ako ja malo byť, píšem z mobilu takže tak

henya
autor
20. sep 2016

@janulka232 Jani co bolo vcera na kontrole?

henya
autor
20. sep 2016

@lenna71 typicke tehu stavy 🙂 tes sa z nich a uzivaj si ich, aj ked nie su prijemne, maju svoje caro 🙂

lenna71
20. sep 2016

@henya ved ano tesim sa 😊 Este viac sa budem ak bude ❤️ Potom si vydychnem 😊

janulka232
20. sep 2016

@henya Ahoj.Prv som bola vytočena dve hodiny cestujeme do Martina a doktor nerobil ešte štastie,že na recepcii mi vybavili a išla som k jednej pani doktorke na ultrazvuk ona robila v iscare.Tak ona mi všetko vybavila sestričky ukazali partnerovi ako si mam pichat injekcie.Dostala som tri injekcie merional dost ma boli z toho bruško ani neviem na čo su a ešte jednu injekciu som dostala pred odberom..A v piatok idem s jednym folikulom na odber už viem,že zase nebude nič z toho aj,ked sa modlim aby tam bolo vajičko.Ale už ma to nebavi už asi do štrvteho kola by som nešla

henya
autor
20. sep 2016

@janulka232 ufff,ta vytriapia s tymi liekmi a teraz injekciami ☹ snad prinesu aspon zelany efekt. V piatok budem drzat palce, napis ako si dopadl...pfj pfj pfj..verim, ze stvrte kolo nebude treba 🙂

zuzankaa88
20. sep 2016

@michallll noo riadna palka 🙂 ale tie peniaze zato stoja, uz len pichat a pichat 🙂 drzim palce

janulka232
20. sep 2016

@henya dakujem Ti velmi pekne si zlata.A ja sa tešim už na tvoje dve čiarky

michallll
20. sep 2016

@zuzankaa88 no pri prvom ivf ku som platila ovela viac a este za icsi , za doplnkove vysetrenia 100, atd spolu necelých 1000 eur a mala som to cez poistovnu, tu mi doktor povedal, ze mozno ani nevyuzijem vsetky lieky, ze radsej viac ako menej 🙂 a najdrahsi je gonal

lenna71
20. sep 2016

@michallll no a vo ferti neplatis ani icsi ani PK takze ked tak uz budes platit iba mrazenie 😊

michallll
20. sep 2016

@lenna71 viem, zistila som, v gyn five sa plati, aj ked stlacis klucku alebo ma sestricka dobru naladu 🙂 vies doplnkove sluzby, vo ferticente je to gratis 😀

lenna71
20. sep 2016

@michallll no to je na ferti super ze nechcu na vsetkom za kazdu cenu zarobit 👍

henya
autor
20. sep 2016

@michallll potvrdzujem, presne ako @lenna71 chodim do Ferti a nedopustim na centrum a ani na tim ludi, ktori tam pracuju...Pristup, poskytnute sluzby, za ktore si ine centra pytaju nekrestanske sumy penazi atd...

zuzankaa88
20. sep 2016

@michallll hej gonal je drahy ale ma dobre vysledky... Aj ja ho mam a plus cetrotide ci ako sa to pise, len ta hnusna poistovna ne a ne sa uz vyjadrit ( schvalit) a ake davky gonalu mas?

michallll
21. sep 2016

@zuzankaa88 dnes idem na usg a doktor mi povie aj davky, som si trochu preratala, ake by som podla predpisanych liekov mohla mat a vyslo mi to na nejakych 300 iu denne, tak dufam, ze zo mna nieco kvalitne vydoluju 🙂

lvancova
21. sep 2016

@janulka232 drzim ti velmi palce aby to tentokrat vyslo 🙂

janulka232
21. sep 2016

@lvancova dakujem velmi pekne 😉

parvinka0001
21. sep 2016

Prosim vas akam Opu pondelok kedy zvycajne je vklad?

zirafka86
21. sep 2016

@parvinka0001 to závisí od toho že či máš PK alebo nie...

lvancova
22. sep 2016

ahojte kocky, tak mam to potvrdene - HCG 941

lenna71
22. sep 2016

@lvancova supeeer to mas podobne ako ja! 🙂 gratulujeeeem. mas nejake priznaky uz? ja stale len tie prsia a taka vacsia unava inak mi este nebyva zle resp nevraciam ale jest mi nejako extremne nechuti. juchuuu tak este budes majovka ako ja 🙂 tesim sa.

lvancova
22. sep 2016

@lenna71 vobec ziadne priznaky, len velmi naliate a citlive prsia, zo vsetkeho sa mi grga , ale inak nic , len zabudla som povedat dr. aby mi predpisal progesteron a zistila som , ze nie je volne predajny , ja som praveze schudla 😉 co je dobre, potom mozem priberat.
hej bude to majove ,ako moja babka neboha, urcite na mna davala pozor

lenna71
22. sep 2016

@lvancova hejhej na progesteron potrebujes receptik. no supeer moja vy ste jedno vkladali ze? to sa poriadno zahryzlo ti poviem. Krasne hcg. maj je podla mna mega super uz je teplucko nemusis take mimi babusit a pchat do fusakov a podobne.
kedy ides na sono?

lvancova
22. sep 2016

@lenna71 ved toto, ze mozeme ist von po case, nemusim tak vela obliekat, mne uz dnes robili utz , ma to 2.4mm a na buduci tyzden vo Stvrtok pojdem znova
a hlavne ani nam nebude zle a tazko, lebo to budeme nosit v zimnych a jarnych mesiacoch 😉 ano jedno sme vkladali, je to bojovnik , snazi sa velmi 😉 len aby to bolo vsetko v poriadku a zdrave

lenna71
22. sep 2016

@lvancova jááj tak ty uz si aj videla nieco parada ja cakam a cakam kks pride mi to vecnost od tej krvi a idem az v pondelok tak snad uz sa ukaze cosi 🙂 stale neviem ci vyberat jedno alebo dvojkocar 😀

lvancova
22. sep 2016

@lenna71 este zatial kocar nevyberaj, to je skoro 😉