icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

lenna71
22. sep 2016

@lvancova to bolo obrazne lebo som strasne zvedava ci budu dvaja 🙂 alezas je pravda ze mam svojich favoritov uz strasne dááávno este ked som ani neplanovala mimi 🙂

lvancova
22. sep 2016

@lenna71 ja som tom mala napisane na papieri z Heliosu, ze maju urobit utz, lebo mne hrozi mimomaternicove , kedze som ho mala minuly rok , tak som rada, ze sa to usadilo, kde malo 🙂

lvancova
22. sep 2016

@lenna71 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lenna71
22. sep 2016

@lvancova tak to je super. inak ja som zostala dost zaskocena ze po ivf je vyssie riziko mmt ako pri normalnom otehu. ja som si myslela ze tym ze embryjka vkladaju do maternice tak uz sa to nemoze stat. som bola z toho taka vysokovana teda.

lvancova
22. sep 2016

@lenna71 ved toto, rizika su stale 😉

lvancova
22. sep 2016

@lenna71 teraz sa budeme bat stale 🙂 🙂

lenna71
22. sep 2016

@lvancova no veru, ja som od krvi tusim vo vacsom strese ako predtym a to je len zaciatok.

henya
autor
22. sep 2016

@lenna71 @ivancova babyyyyy tento vas stres vam tisko zavidim 🙂 Ja som 5dpt a nic, nic necitim, ziadne zmeny sa nedeju a ten cas ide strasne pomaly a s nim narastaju obavy, co ked to nevyslo ☹ chcela by som zazit // , takze si to uzivajte, budete s mimcami v najlepsom poriadku uvidite 🙂

lenna71
22. sep 2016

@henya este je skorooo neboj nic ja som zacala nieco citit az okolo 9-10 dpt.

lvancova
22. sep 2016

@henya ja som nemala vobec ziadne priznaky, len som mala bolesti ako na ms a cakala som kedy dorazi , len sa nesleduj, bude to dobre , uvidis 😉 a teraz , co sa tyka podbruska, tak vobec nic

zuzankaa88
22. sep 2016

@henya nestresuj 🙂 urcite za par dni tu hodis testik s // . 😵

michallll
22. sep 2016

@lenna71 ja som 3 dc v pondelok kontrola uz sa to rozbieha... 🙂

henya
autor
22. sep 2016

@lenna71 @ivancova @zuzankaa88 joooj baby dufam, ze mate pravdu, dnes ma prepadla faza F...zvikendnieva sa, tak snad pridem na ine myslienky 🙂 dakujem Vam za podporu <3

lenna71
22. sep 2016

@michallll uz je to tuu super 🙂 informuj ako sa ti dari 🙂

janulka232
23. sep 2016

@zus_ke
@henya ahojte.Tak ani treti pokus nevyšiel zase som odišla smutna a sklamana.Aj,ked som vedela,že určite nebude vajičko.Ešte,že doktor to spravil tak aby ma to vyšlo finančne lacnejšie 550 eur som platila necelych sto zlaty doktor

zus_ke
23. sep 2016

@janulka232 mrzi ma to :( takze nebolo vobec vajko ci len nebolo zrele? v ktorom car si to vlastne? neboj, par dni teraz bude smutnych a potom pride zasa nova sila a nadej ;)

lenna71
23. sep 2016

@janulka232 ooo to ma velmi mrzi 😢 Neuvazovali ste o darovanom?

janulka232
23. sep 2016

@zus_ke nebolo ani jedno vajičko.Chodim do iscare do Martina.Hned som si aj poplakala a celu cestu som,len ticho sedela.Musime zvažit darkynu vajičok aj,ked je to strašne drahe

janulka232
23. sep 2016

@lenna71 dakujem.Ano už aj nadtym zvažujem aj,ked sa mi to moc nepači

lenna71
23. sep 2016

@janulka232 ja viem ze to asi nie je lahke rozhodnutie...ale myslim ze ten vysledok potom stoji sa za to. Oddychni si a drzkaj sa.

janulka232
23. sep 2016

@lenna71 dakujem.Ano nieje to jednoduche rozhodnutie,ale aspon takto mat dieta ako žiadne.Len na darkynu sa može čakat aj rok,takže je to dost zdlhave

lenna71
23. sep 2016

@janulka232 drzim ti velmi palce aby ste prisli do vytuzeneho ciela ❤️

janulka232
23. sep 2016

@lenna71 dakujem si zlata.A Tebe prajem prijemne tehotenstvo 😉

michallll
24. sep 2016

@zuzankaa88 až teraz si čítam príspevky, lebo ja to tak z rýchlika. Mám 225 iu gonalu a 75 iu fostimonu, v pondelok na krv a usg. Tak uvidíme...

henya
autor
24. sep 2016

@janulka232 fuuu Janiii, tak to mi je strasne luto ☹ teraz si hlavne oddychni, zrelaxuj a ked nacerpas nove sily, pustis sa opät do toho ☹ Nie je predsa len nadej v inom centre a s inou liecbou? ☹

michallll
25. sep 2016

@janulka232 moja zlata drz sa a hlavne sa nevzdávaj. Mala som tieto pocity keď som sa dva krát na softe nedostala ani k transferu. Potom som sa znova pustila do boja a čakám na víťazstvo.

henya
autor
25. sep 2016

Babyyyy ja mam z dnes rano 8dpt slabuckeho ducha 🙂 stalo sa niektorej,ze nakoniec zmizol? ☹ Budem skusat kazdy den, neskutocne som zvedava 🙂

henya
autor
25. sep 2016

@henya v realy je tmavsi ako na fotke 🙂 <3

lenna71
25. sep 2016

@henya slabuckeho? sak to je kraasna palicka jeeeej super super gratulujem dalsia tehula 🙂

henya
autor
25. sep 2016

@lenna71 dakujeeeeem, strasne sa tesim, uz len nech silnie a nezmizne 🙂 moje bublinky krasne, nesklamali 😍💗💗💗