Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@lenna71 joj moja to si ma potesila 🙂 dufam, ze mas pravdu, dame si tu MACS, len aj drahy je teraz ako na potvoru nejaky nachladnuty, dufam, ze budu ok spg.
A ty si stimulovala len sedem dni, ake vysoke si mala davky ja mam 225 gonalu, 75 fostimonu a dnes mi pridal jeden orgalutran
@michallll @lenna71 leni a ty si mala kolko vajicok po tak kratkej stimulke? Ja som mala OPU na myslim 11 den stimulacie, tiez som mala 225 gonal, od stvrteho dna Orgalutran a asi tri predposledne dni som mala fostimon 75...Ale nechal ma stimulovat celych 10 dni. Leni ty si bola tiez u Dr. Marsika ze?
Baby, ja sa vám tu troška vtriem a sledujem vás, lebo to tu vyzerá byť pozitívne 🙂 ak mi v stredu dobre dopadnebkontrola, tak vo štvrtok budem mať vklad 😉
@nikadomi či mi veris ci nie, v momente ked som to sono zbadala tak moje vnímanie dajako vyplo 😀 potom som už len celkove počty vnímala a s nemým úžasom pozerala do monitoru..streda/štvrtok budeme ti držať palečky a mysliet na teba nech všetko dobre dopadne 😉 mne predbežne vychádza OPU na víkend, ale vidim, že toto je celkom úspešná group-a , žienky ja sa vas budem držať 😀 😀 😀 😝
@henya no verim ze ked prezijeme prvy rok tak uz to dame 🙈🙈 jako samozrejeme ze sme stym museli ratat ked sme vkladali dve ale ked uz ich tam vidis ze su tam pekne spolu obe fazulky tak nas chytila trosku panika ako to zvladneme 😂 Ale tak ja verim ze to daaame nie sme prvy ani posledny navyse v partii mame dvojicky a dalsie sa narodia cca mesiac pred nami takze mi bude mat kto radit aj vecicky posuvat 😊
Ahojte, baby, prosim, ste pocas stimulky aj PN? Ja mam od piatka Gonal, zajtra kontrolu a zvazujem, ci ostat radsej doma. Dakujem
@alenkasolis ono veľa závisí od toho ako sa cítiš.. Akú máš prácu.. Je to individuálne- niekto chce chodiť do práce aby si zamestnal hlavu, niekto potrebuje byť doma na modrom koníkovi (obrazne povedané) a sústrediť sa len na ivf. Ja som vždy bola doma, nakoľko som dlhší čas nepracovala a mne to dobre padlo. Niekto chce ostať doma nech si potom nevyčíta, že preto urobil všetko. Avšak všeobecne ak si zdravotne ok, tak PN nutná nie je. Moje veľmi osobné odporučenie je ostať doma dva-tri dni pred odberom a nastúpiť do práce dva, tri dni po vklade.. Súdim podľa mojich pocitov, ktoré som za svoje tri IVF získala 😉 Držím palce
@alenkasolis ja som pracovala cez stimulku normalne - robim v kancelarii. Opu mi vyslo v piatok takze som mala vikend predsebou vklad hned v pondelok potom tam bol sviatok vo stvrtok tak som si utorok a stredu zobrala dofcu a sla do prace v piatok.
@alenkasolis ahoj ja tiez tak podobne ako lenna71...Celu stimulku som pracovala, robim v kancly, Odbery som mala v pondelok, tak som v utorok pracovala este z domu ale potom som sa vratila do prace. Vklad som mala v sobotu rano, ostala som pracovat z domu v pondelok a aj utorok z lenivosti 😀 a sla som do prace...Pokial nemas narocnu pracu kludne mozes pracovat. Aspon ti cas prejde a nebudes mysliet len na to jedno, ci to vyjde alebo nie....Ja by som zosalela 😀
@babusik85 ahoj, dnes som volala do poistovne,, najprv sok ze ani po 5 t ju nemaju v evidencii, dala mi cislo na pani, ktora konkretne schvalije asi ta revizna doktorka,,,, nezdviha :( nahnevana volam do centra ze co sa deje a tam mi vravi sestricka ze posielali ju 6.9 az ( oki) ale ze sa im vratila alebo nieco take lebo ze nove papiere ma poistovna ci co..... Ze dnes to posielaju tak do tyzdna to bude...... Som zvedava
@zuzankaa88 dufam, ze stiham od 15.10 stimulku
@zuzankaa88 Fuh, rozumiem... Tak ked im vratili ziadost, tak mohli by uz skor poslat novu... no nie? 😖
Aj ja som dnes volala do centra, takze 13.9 som ja podpisala, 16.9 poslali, takze ziadost ma byt v poistovni.
Vcera ta revizna doktorka vravela, ze ju nema. Tak snad len ma odfajcila..
Aj ja by som chcela stihnut stimulku v oktobri.
Ale kedy zacinaju? Nie som ja celkom v obraze. Prvy den menstruacie?
@babusik85 no moju novu doplnujucu posielaju dnes a zevraj to tyzdna uz bude schvalena.... no ked mas kratky protokol tak zacinas zvycajne na druhy den mrchy....mne to vychadza cca od 16.10, tak dufam ze prvy oktobrovy tyzden uz bude schvalena
@zuzankaa88 joj to by bolo super, keby si uz mala buduci tyzden 🙂
chapem. no ja neviem ci budem mat kratky, alebo dlhy. to mi este nevravela dr.
my sme mali zatial len jednu konzultaciu. vy tiez?
@babusik85 nooo v starom splne sme boli par krat,, spermiogram, a mne horm.profil, potom sme preliecili ureaplazmu a kedze nevideli problem preco sa nedari poslali na laparo... pi laparo bolo jasne ze len ivf pre mna a v novom splne sme boli len raz zase hormonalny profil a podpisat ziadost, ty do ktoreho centra chodis?

@lenna71 zo srdca gartulujem 🙂
@zirafka86 no brala by som taku urodu 🙂 dufala som, ze ich bude tak 7-8 ☹
@henya no to si jednoznacne dame, len sa bojim, aby v nich boli vajicka, stimulujem 5 den a doktor by chcel OPU uz v piatok, co som bola v soku, ze to povedal, budem len 11 dc a tym padom len 7 dni stimulky. Dufam, ze ma nechaju dlhsie stimulovat.