Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@babusik85 hej chapem, no dlhy sa zacina niekedy v polke cyklu cize cca od 16 dc a kratky 2 den mrchy.... ja tiez niesom v tychto veciach zbehla este :D
@henya mam z toho obavy, bola v cechaach 2x na softe, 1x 4 folikuly - ziadne vajicko, 2x 6 folikulov - 4 vajicka, dve sa vyvijali, no nedostali sme sa ani k tretiemu dnu a ET sa nekonal, takze preto sa tak strasne bojim ☹ 1x som na softe bola optimista a nic z toho ☹ dnesna kontrola 3 folikuly velkosti 15 mm v piatok kontrola, v pondelok odber, teda teraz sa mi zda ze uz trochu neskoro, ach nemam silu na pozitivizmus
@henya na krv som bola u svojho gyndosa a na prve sono vo ferti. ale nemusis ani to. mi povedali ze uz mozem ist k svojmu ale ja som este nemala podpisane zmluvy o mrazeni cize som tam potrebovala ist. teraz uz pojdem k svojemu a marsikovi mam volat ak by boli nejake komplikacie, dufam ze to nebude treba 🙂
@michallll ale to neznie tak zle, ked si uz mala vajicka, tak budu urcite aj teraz 🙂 A ked bol problem s vyvojom, tak sa informujte a nechajte si urobit MACS, v car vyselektuju tie slabe alebo nevhodne spermie od tych zdravych a tym padom sa eliminuje moznost oplodnenia "nezdravou" spermijkou, co sposobi zastavenie vyvoja...Skus, uvidis, tentokrat to zafunguje, sme tu plodna skupinka...tak pfuj pfuj 🙂
tak baby a ja vam to tu idem pokazit... krv negativna... kazdej z vas drzim palce nech sa vam cim skor podari ✊🏻🍀 my dalej nejdeme... aspon nie najblizsie mesiace .....

Ja chodim do ISCARE /BA/.
Nam hned dr. odporucila IVF, ked som sa opytala, ci neskusime IUI skor, tak rovno povedala, ze zbytocne vyhodene peniaze by boli. Popritom mna este nevysetrili, ale manzel ma velmi zly spermiogram, a mna tiez uz operovali na vajecniky /dost vazne/, takze podla nej hned pojdeme na IVF. Trosku som bola v soku, ale mozno takto usetrime cas.
A keby som mala dlhy protokol, tak kedy zacnu stimulaciu?
Prepac, ze sa tolko pytam, ale pre mna su to uplne nove veci. 😅