icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

zus_ke
28. sep 2016

@babusik85 dakujem pekne... kebyze si tak mala pravdu 🙂

nikadomi
28. sep 2016

@henya waau.. Tak Tam budú dvee 😉😇

@zus_ke ach to ma mrzí.. Doverne ten pocit poznám ☹️

nikadomi
28. sep 2016

Žienky, tak mne dnes ket stopli- sliznica síce krásne narástla ako má byť, ale nemá peknú štruktúru.. Tak pre istotu nechávame na október.. Radšej takto ako do toho ísť psychicky nastavená, že je možnosť neúspechu 😉 Naďalej vás ale sledujem 🙃

henya
autor
28. sep 2016

@nikadomi nic sa nedeje nahodou 🙂 Určite to malo byť v tvôj prospech, aby to v októbri vyšlo 🙂 držím palce!!

janulka232
28. sep 2016

@henya to su krasne dve čiarky.Už som zvedava čo nam napišeš či budu dva,alebo jedno 😉 .Tešim sa s tebou

janulka232
28. sep 2016

@zus_ke Zuzi mrzi ma to,že ani tento krat to nevyšlo.Viem ako sa citiš,lebo ja to iste preživam.Ale ja idem skušat dalej.Daš si teraz pauzu a zase pojdeme do toho,ale nabuduce budeme mat viac štastia 🙂

michallll
28. sep 2016

@zus_ke veľmi ma to mrzí ☹ drz sa viem ako sa cítiš

henya
autor
28. sep 2016

@janulka232 Janka dakujem...kiez by som to mohla napisat ja tebe ☹ Ale odvaznym stastie praje a ty to nevzdavas, co je super! 😉

janulka232
28. sep 2016

@henya nevzdavam to,lebo tiež chceme vytuženeho drobca.A chcem aby sme boli kompletna rodina.

zus_ke
28. sep 2016

@janulka232 dakujem 🙂 kedy ides do dalsieho ivf? veelmi drzim palce na najblizsie kolo a posielam vela pozitivnej energie 🙂 musi to uz klapnut ! 🙂

janulka232
28. sep 2016

@zus_ke po mrche mam prist k lekarovi na konzultaciu a uvidim čo mi povie či ideme ešte dalej skušat,alebo už,len darcovske vajička.A dakujem 😉

zus_ke
28. sep 2016

@janulka232 mne tiez moj lekar napisal dnes, ze on to vide len na darovane vajicka.... :(

lenna71
28. sep 2016

@zus_ke zuzi aj nad tym uvazujete?

zus_ke
28. sep 2016

@lenna71 zatial velmi nie... teda takto, ked som pri prvom ani druhom ivf nemala ziadne vajko, tak sme nad tym zacali rozmyslat a pripustili sme aj tuto moznost.... ale teraz pri tretom ivf sme uz mali vajko jedno, dokonca mi vkladali vcasnu blastocystu A kvality, tak som si povedala, ze sa asi este nechcem vzdat.... ved mam 27 rokov.... do darovaneho mozem ist aj v 30 ....

lenna71
28. sep 2016

@zus_ke ano mas pravdu. Skus si najst temu s dhea tam baby pisu ze im pomohlo s vyskou amh. Drzim ti moc moc moc palce!!!

janulka232
28. sep 2016

@zus_ke Zuzi viem,že to nieje lahke rozhodnutie,ale ak chceme mat dieta tak aj darcovske vajička.Ale je to dost finačne naročne.

janulka232
28. sep 2016

Tak mne lieky dhea nepomohli a brala som tri mesiace lieky a až tri tabletiek denne.

zus_ke
28. sep 2016

@lenna71 moja zlata 🙂 dakujem, ja som dheu brala a myslim, ze vdaka nej som mala to jedno vajko 🙂

zus_ke
28. sep 2016

@janulka232 ja som mala amh 0,03.... potom som vybrala jendo balenie dhea... brala som 75mg denne..a dvihlo sa mi amh na 0,21.... tak som si potom objednala dalsie balenie a brala som 100mg denne.... od opu som to vysadila a ked pride mrch asi si to zasa nasadim.... vobec ani trosku ti dhea nepomohla? ja som sice brala aj vitamin D, tak to mozno aj to mi pomohlo...neviem naozaj ..... a ano, ked niesu vajicka, alebo ked niesu kvalitne urcite je to super moznost mat darovane....ja som strasne vdacna za tie kocky, ktore su ochotne darovat vajicka...a nevylucujem to do buducna, ale asi je na to este skoro pre mna ....

zus_ke
28. sep 2016

@janulka232 a vy idete este skusit svoje ci uz rovno darovane?

janulka232
28. sep 2016

@zus_ke Tak som dufala,že mi tie lieky zaberu a budem mat vajičko,ale zase som nemala.Ale tiež rozmyšlam či nemam spät začat uživat dhea.A tiež som začala uživat vitamin D aj inofolic som brala..Už fakt neviem čo mam ešte robit aby sa mi podarilo mat vajičko ktore sa aj oplodni.Aj ja som rada,že je aj taka možnost mat darovane vajička,ked to inač nejde 😢

janulka232
28. sep 2016

@zus_ke chcem skusit ešte moje vajička či sa mi podari ich mat.Ale uvidim čo mi povie doktor

lenna71
28. sep 2016

@zus_ke ahaaa tak snad zas pomoze a najdete to prave vajko 😘

zus_ke
28. sep 2016

@janulka232 a stimulku si mala aku? lebo ked ja som mala normalnu tak som nereagovala vobec a to som pichala 300 IU denne...ale ked som mala soft tak na to ano... comu celkom nerozumiem preco to tak je... 😖 urcite este skus svoje! 🙂

zus_ke
28. sep 2016

@lenna71 drzte vsetci 3 palceky aby to tak bolo 🙂

janulka232
28. sep 2016

ja som brala tri mesiace lieky dhea a norethisteron potom som dostala clostil a injekcie ktore som si pichala tri dni merional 75IU a potom ešte pregnyl

zus_ke
28. sep 2016

@janulka232 ja som mala tiez clostil a merional... .🙂

henya
autor
29. sep 2016

@lenna71 Ahoj Leni, prosim ta, kolko tyzdnov po krvi si mala prve sono a o kolko tyzdnov mas dalsie?

lenna71
29. sep 2016

@henya ahoj, o 14 dni po krvi som sla na prve sono a na dalsie idem zas o 14 dni. nechod skor takto uz urcite uvidia viac a a mozno aj srdiecka 🙂

lvancova
29. sep 2016

@lenna71 ahoj , ja som bola dnes na sono a zatial je tam je tam len taka bublina ,aspon ma ukludnil , ze to narastlo od minuleho tyzdna, tak ze mam prist za 2 tyzdne