Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
Žienky, tak mne dnes ket stopli- sliznica síce krásne narástla ako má byť, ale nemá peknú štruktúru.. Tak pre istotu nechávame na október.. Radšej takto ako do toho ísť psychicky nastavená, že je možnosť neúspechu 😉 Naďalej vás ale sledujem 🙃
@henya to su krasne dve čiarky.Už som zvedava čo nam napišeš či budu dva,alebo jedno 😉 .Tešim sa s tebou
@zus_ke Zuzi mrzi ma to,že ani tento krat to nevyšlo.Viem ako sa citiš,lebo ja to iste preživam.Ale ja idem skušat dalej.Daš si teraz pauzu a zase pojdeme do toho,ale nabuduce budeme mat viac štastia 🙂
@janulka232 Janka dakujem...kiez by som to mohla napisat ja tebe ☹ Ale odvaznym stastie praje a ty to nevzdavas, co je super! 😉
@henya nevzdavam to,lebo tiež chceme vytuženeho drobca.A chcem aby sme boli kompletna rodina.
@janulka232 dakujem 🙂 kedy ides do dalsieho ivf? veelmi drzim palce na najblizsie kolo a posielam vela pozitivnej energie 🙂 musi to uz klapnut ! 🙂
@zus_ke po mrche mam prist k lekarovi na konzultaciu a uvidim čo mi povie či ideme ešte dalej skušat,alebo už,len darcovske vajička.A dakujem 😉
@janulka232 mne tiez moj lekar napisal dnes, ze on to vide len na darovane vajicka.... :(
@lenna71 zatial velmi nie... teda takto, ked som pri prvom ani druhom ivf nemala ziadne vajko, tak sme nad tym zacali rozmyslat a pripustili sme aj tuto moznost.... ale teraz pri tretom ivf sme uz mali vajko jedno, dokonca mi vkladali vcasnu blastocystu A kvality, tak som si povedala, ze sa asi este nechcem vzdat.... ved mam 27 rokov.... do darovaneho mozem ist aj v 30 ....
@zus_ke Zuzi viem,že to nieje lahke rozhodnutie,ale ak chceme mat dieta tak aj darcovske vajička.Ale je to dost finačne naročne.
Tak mne lieky dhea nepomohli a brala som tri mesiace lieky a až tri tabletiek denne.
@janulka232 ja som mala amh 0,03.... potom som vybrala jendo balenie dhea... brala som 75mg denne..a dvihlo sa mi amh na 0,21.... tak som si potom objednala dalsie balenie a brala som 100mg denne.... od opu som to vysadila a ked pride mrch asi si to zasa nasadim.... vobec ani trosku ti dhea nepomohla? ja som sice brala aj vitamin D, tak to mozno aj to mi pomohlo...neviem naozaj ..... a ano, ked niesu vajicka, alebo ked niesu kvalitne urcite je to super moznost mat darovane....ja som strasne vdacna za tie kocky, ktore su ochotne darovat vajicka...a nevylucujem to do buducna, ale asi je na to este skoro pre mna ....
@janulka232 a vy idete este skusit svoje ci uz rovno darovane?
@zus_ke Tak som dufala,že mi tie lieky zaberu a budem mat vajičko,ale zase som nemala.Ale tiež rozmyšlam či nemam spät začat uživat dhea.A tiež som začala uživat vitamin D aj inofolic som brala..Už fakt neviem čo mam ešte robit aby sa mi podarilo mat vajičko ktore sa aj oplodni.Aj ja som rada,že je aj taka možnost mat darovane vajička,ked to inač nejde 😢
@zus_ke chcem skusit ešte moje vajička či sa mi podari ich mat.Ale uvidim čo mi povie doktor
@janulka232 a stimulku si mala aku? lebo ked ja som mala normalnu tak som nereagovala vobec a to som pichala 300 IU denne...ale ked som mala soft tak na to ano... comu celkom nerozumiem preco to tak je... 😖 urcite este skus svoje! 🙂
ja som brala tri mesiace lieky dhea a norethisteron potom som dostala clostil a injekcie ktore som si pichala tri dni merional 75IU a potom ešte pregnyl
@janulka232 ja som mala tiez clostil a merional... .🙂

@babusik85 dakujem pekne... kebyze si tak mala pravdu 🙂