Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@zus_ke no to je fakt nizke aj ti to nejako odovodnili ze preco take nizke??? Uzivas nejake vitaminy na zvysenie??
@zuzankaa88 no tak ja mam uz len jeden vajecnik a mam endometriozu.... takze zrejme preto.... aaa ano uzivam dhea 🙂 ty beries nieco?
@zus_ke aha no hej tak to bude tym, ja nie ale v maji som uzivala vceliu matersku kasicku v tabl.forme tak mozno aj ona zvysila to amh...teraz ju uzivam tiez ale v mede a tam je jej len kusok .ked ivf nevijde tak skusim ten vitamin d3 zevraj tiez zvysuje amh
@zus_ke Ak su 4 vajicka tak super, ak foliky tak vies ako to je...ty mas tiez 3 ze? Tak si musíme drzat aj palce na nohách aby boli vsetky plne vystavnych vajicok a krasne sa oplodnili a delili...Mne dnes lekar hovori, ze jedno vajicko tam urcite bude, ktore vlozime a ja som sa usmiala a povedala mu, nech zozenie druhe, lebo chcem vkladat dve 😀DD tak vraj vybavi hahahaha....
@henya budem drzat palce, uvidis mozno aj budu mrazacikovia 🙂 ked su menej tak urcite budu kvalitne 🙂 vzdy lepsie 4 ako 1...
@henya dakujem 😉 .Prve dva kola stroskotali pretože mam nizku rezervu vajičok iba 0,13 amh takže prvy krat som nemala ani jedno vajičko a druhy krat bolo aspon jedno no to sa neoplodnilo.Takže pojdem tam s velkym strachom ako to dopadne do tretice
@janulka232 juuj tak silno drzim päste, nech mas v piatok dobre vysledky a mozes ist na to...do tretice vsetko dobre, verim, ze sa to tentokrat podari 🙂 Jedna kocka v jednom fore napisala "kazda z nas sa docka zelaneho vysledku, skor ci neskor, len sa netreba vzdat", ona absolvovala päť IVF a na piatykrat sa podarilo...tak snad u nas to bude skor 🙂
@henya aj Tebe držim palce.Ty ideš prvy krat na IVF? Len ja už nemam vela času kedže v novembri budem mat už 40.Aj ja dufam,že po treti krat to vyjde,lebo vkuse brat lieky je to o nervy
@zuzankaa88 ja mam 36 a to tvoje amh je hraničná norma. A beriem dheu a gynex.
@janulka232 ano ja idem na prve, ale tiez budem mat uz 38 co je tiez dovod toho maleho poctu podla lekara...A ty mas ake terminy? Kedy idete na to?
Ahoj ja idem 20.9.na prvu konzultaciu ivf tak uvidime 🙂
@henya a kde chodiš do centra? Tak teraz v piatok idem na sono či nahodou sa mi nespravili cysty ak bude všetko ok tak okolo 13teho dostanem mrchu a na taky 7 až 9 den pojdem na vyber vajičok.Ale všetko sa dozviem až teraz v piatok
@janulka232 ja chodim do Ferticentu...A ty uz stimulujes ked po ms ides rovno na odber? Tebe asi menili po kazdom neuspesnom ivf liecbu ze? Ja s tym pocitam, ze ak by to nevyslo, dalsia liecba bude asi zase s inymi liekmi. Ja som doteraz pichala len gonal, od dnes mam dokopy 3 injekcie. Po tomto celom pojdem robit sestricku 🙂Ty si v ktorom centre?
@henya ja chodim do Martina do iscare.Ja beriem už tri mesiace lieky 5 liekov denne takže už mam toho dost.Prvy aj druhy krat mi dal tie iste lieky,len teraz mi skusil dat ešte dhea lieky ja som injekcie nebrala ani raz
@janulka232 fuuu tak to ti verim, ze mas toho plne zuby...5 liekov denne 3 mesiace v kuse? Klobuk dole, musis mat nervy zo zlata. Ja som popri tebe kaša...stimulujem 5 dni, mam 4 folikuly a robim tu paniku? Uz len za tu vydrz si zasluzis pozitivny vysledok 🙂 pfj, pfj, pfj!!!! 🙂
@michallll mne lekar dal dhea pred IVF,ale ja beriem až tri lieky denne

@michallll ja mam 28 dieta este nemam a vo februari som mala amh 1,1 teraz v auguste 1,6 🙂 tak neviem ci to tak skace hocikedy ci co....na zvysenie amh existuju nejake vitaminy...uzivas nieco???