Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@zus_ke no to je fakt nizke aj ti to nejako odovodnili ze preco take nizke??? Uzivas nejake vitaminy na zvysenie??
@zuzankaa88 no tak ja mam uz len jeden vajecnik a mam endometriozu.... takze zrejme preto.... aaa ano uzivam dhea 🙂 ty beries nieco?
@zus_ke aha no hej tak to bude tym, ja nie ale v maji som uzivala vceliu matersku kasicku v tabl.forme tak mozno aj ona zvysila to amh...teraz ju uzivam tiez ale v mede a tam je jej len kusok .ked ivf nevijde tak skusim ten vitamin d3 zevraj tiez zvysuje amh
@zus_ke Ak su 4 vajicka tak super, ak foliky tak vies ako to je...ty mas tiez 3 ze? Tak si musíme drzat aj palce na nohách aby boli vsetky plne vystavnych vajicok a krasne sa oplodnili a delili...Mne dnes lekar hovori, ze jedno vajicko tam urcite bude, ktore vlozime a ja som sa usmiala a povedala mu, nech zozenie druhe, lebo chcem vkladat dve 😀DD tak vraj vybavi hahahaha....
@henya budem drzat palce, uvidis mozno aj budu mrazacikovia 🙂 ked su menej tak urcite budu kvalitne 🙂 vzdy lepsie 4 ako 1...
@henya dakujem 😉 .Prve dva kola stroskotali pretože mam nizku rezervu vajičok iba 0,13 amh takže prvy krat som nemala ani jedno vajičko a druhy krat bolo aspon jedno no to sa neoplodnilo.Takže pojdem tam s velkym strachom ako to dopadne do tretice
@janulka232 juuj tak silno drzim päste, nech mas v piatok dobre vysledky a mozes ist na to...do tretice vsetko dobre, verim, ze sa to tentokrat podari 🙂 Jedna kocka v jednom fore napisala "kazda z nas sa docka zelaneho vysledku, skor ci neskor, len sa netreba vzdat", ona absolvovala päť IVF a na piatykrat sa podarilo...tak snad u nas to bude skor 🙂
@henya aj Tebe držim palce.Ty ideš prvy krat na IVF? Len ja už nemam vela času kedže v novembri budem mat už 40.Aj ja dufam,že po treti krat to vyjde,lebo vkuse brat lieky je to o nervy
@janulka232 ano ja idem na prve, ale tiez budem mat uz 38 co je tiez dovod toho maleho poctu podla lekara...A ty mas ake terminy? Kedy idete na to?
@henya a kde chodiš do centra? Tak teraz v piatok idem na sono či nahodou sa mi nespravili cysty ak bude všetko ok tak okolo 13teho dostanem mrchu a na taky 7 až 9 den pojdem na vyber vajičok.Ale všetko sa dozviem až teraz v piatok
@janulka232 ja chodim do Ferticentu...A ty uz stimulujes ked po ms ides rovno na odber? Tebe asi menili po kazdom neuspesnom ivf liecbu ze? Ja s tym pocitam, ze ak by to nevyslo, dalsia liecba bude asi zase s inymi liekmi. Ja som doteraz pichala len gonal, od dnes mam dokopy 3 injekcie. Po tomto celom pojdem robit sestricku 🙂Ty si v ktorom centre?
@henya ja chodim do Martina do iscare.Ja beriem už tri mesiace lieky 5 liekov denne takže už mam toho dost.Prvy aj druhy krat mi dal tie iste lieky,len teraz mi skusil dat ešte dhea lieky ja som injekcie nebrala ani raz
@janulka232 fuuu tak to ti verim, ze mas toho plne zuby...5 liekov denne 3 mesiace v kuse? Klobuk dole, musis mat nervy zo zlata. Ja som popri tebe kaša...stimulujem 5 dni, mam 4 folikuly a robim tu paniku? Uz len za tu vydrz si zasluzis pozitivny vysledok 🙂 pfj, pfj, pfj!!!! 🙂

@michallll ja mam 28 dieta este nemam a vo februari som mala amh 1,1 teraz v auguste 1,6 🙂 tak neviem ci to tak skace hocikedy ci co....na zvysenie amh existuju nejake vitaminy...uzivas nieco???