icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

michallll
4. okt 2016

@lenna71 dakujem, ale uz som zmierena s tym, ze to zs nevyslo ☹ asi to tak ma byt. Všetkym vam drzim palce, aby vam to vyslo a zaroven sa s vami lucim, všetko dobre.

henya
autor
4. okt 2016

@michallll juuj a to co takto rozluckovo?? Ved este nic nieje stratene, mnohe kocky mali len jedneho bojovnika a dokonca sa krasne uhniezdil a dnes im robi neporiadok po byte...Este to nevzdavaj a mysli na neho pozitivne, doveruj mu, ze to zvladne...uvidis, ze to bude dobre!! Niekedy jeden sikovnicek je viac ako viac malych darebacikov 🙂

zirafka86
4. okt 2016

@michallll snad len zle citam...ako mozes to takto vzdavat..mozno je to naozaj ten bojovnik..kolko zienok tu mali len jedno oplodnene vajko a dotiahli to do uspesneho konca? Ja sa s tebou nechcem lucit ved budeme spolu rodit predsa ;)))))) tak len mi nikam neutekaj ;) mozno aj mne zatra povedia ze je len jedno ale do poslednej sekundy to nevzdam a bojovnikovi budem verit tak musis aj ty ;)
@nikadomi citim sa v pohode a spokojna ze som uz doma len fuurt spim od kedy som dosla z heliosu ..som neverila ze to ta 10min narkoza tak ovplyvni😀

lenna71
4. okt 2016

@michallll ale ale ako sa mozes zmierovat s tym ze to nevyslo ked si este nebola ani na vklade. Takze pekne sa ukludni a hlavne sa pozitivne nalad lebo tymto postojom si teda vobec nepomozes prave naopak. Musis sa tesit ze ides otehotniet nie sa vzdat popredu. Takze hlavu hore 😊

lenna71
4. okt 2016

@henya a ty sa ako citis vsetko ok? Nejake priznaky sa rozbehli? Mne furt nic len obcas mi je blbo a unava. Inak ziadne velke nevolnosti az som z toho nervozna 😂🙈

henya
autor
4. okt 2016

@lenna71 hahahaaaaa si to uzivaj 😀 mozno nevolnosti ani nepridu, mam kamosku, ktora ani nevedela ze je tehotna, akurat bola tiez unavena. Ty uz tahas 5 ci 6 tyzden Leni ze? No ja nic, trochu prsia mam citlive a zväcsene ale zatial vobec nic, az som z toho tiez nesvoja 😀 😀

lenna71
4. okt 2016

@henya som 7+1 cize uz som tento tyzden zacala 8tt no ved aj som rada ze sa blizsie nekamosim s wc misu aj mam haluze ci je to tak dobre 😂🙈 Hrozne sme ani tak ani tak. V pondelok mam dalsie sono tak uz sa neviem dockat 🙏🏻 Ty kedy ides?

henya
autor
4. okt 2016

@lenna71 to uuuuuz???????? :-O Moj Bozinku to tak strasne leti, ze to pravda nie je. Uz 8 tt zacinas???? Juuuuuj ti v dobrom zavidim. Uz by som chcela byt aj ja tak 8, 9, 10 tyzden, nech uz to je pomaly za kritickou 12stkou...Tak supni potom dalsiu fotku drobcov ako rastu 🙂 Uz ste sa zžili s predstavou o dvojičkach? 🙂 Ja som chcela ist na sono ako si radila na 14 den, ale bud.piatok nemozem, takze musim v stredu na 12ty den. Som zvedava...

lenna71
4. okt 2016

@henya jasne sak nieco uz isto bude vykukat aj na 12den. No veru uz 8tt ale uz by som chcela nech je aspon plus mesiac a som po 12tt. No zžili tesim sa velmi uz by som rada nieco kupovala ale musim vydrzat. Povedala som si ze po poradni vzdy nieco kupim pre radost. Dufam ze mi da v pondelok fotecku tak vam poslem 😊

henya
autor
4. okt 2016

@lenna71 Leni ako ti pocital v kolkom si? Od datumu transferu ci?

babusik85
4. okt 2016

@michallll musis verit, uvidis vsetko bude dobre!! drzime Ti silno palce!!

babusik85
5. okt 2016

jaj baby, ja sa uz neviem dockat, ze kedy mi zavolaju z CAR, ze ziadost schvalena a mozme ist na konzultáciu. 😅 a este ked viem, ze uz je schvalena,v pondelok mi napisali z VSZP.
aj Vy ste boli taketo nedockave? najradsej by som tam zavolala, ze ci nahodou.... ale nechcem ich vyrusovat.

lenna71
5. okt 2016

@babusik85 ja som ich furt bombardovala takze si neni sama😀 na striedacku poistovnu a CAR podla mna uz mali vykricnik pri mne 😀

babusik85
5. okt 2016

@lenna71 ozaj? 🙂 🙂 tak podla Teba kludne im mozem zavolat? :P buduci tyzden mam dostat menzes, a bojim sa, ze to nestihneme. ziadost sme podpisali pred troma tyzdnami ah

lenna71
5. okt 2016

@babusik85 kludne zavolaj 🙂

nikadomi
5. okt 2016

@babusik85 jasné, že sme tiež boli nedočkavé, veď človek tým žije každú minútu 😎

zuzankaa88
5. okt 2016

@babusik85 ahoj, ako ti napisali?? List ci mail ci ako????

babusik85
5. okt 2016

@zuzankaa88 tu na koniku som nasla mailovu adresu na pani, ktora riesi ziadosti, tak jej som napisala. hned mi aj odpisala, takze super.
zuzana.coneva@vszp.sk
@nikadomi a aj Ty si volala do CAR, ci si pockala, kym Ti zavolaju?

ingrid0105
5. okt 2016

@michallll moja ja som mala po 2x len jedno vajko a bola som stastna ako blcha😊teraz sa chystam na ket a verim ze to bude ok. Sanca je vzdy len musis verit❤

babusik85
5. okt 2016

baby ja som taka happy! schvalena ziadost je uz v CAR!!! ani som nemusela nadiktovat c. karty, nic, uz hned vedeli, ze mam schvalenu, lebo zervaj dnes dostali. poobede mi ma zavolat sestricka. juj ci sa tesim!!! 😅 😅 😅

zirafka86
5. okt 2016

@babusik85 no super vidis, jak rýchlo sa to stihlo vybavit a čo nevidieť už možeš začať so stimulkou 🙂)) a pevne verím, že aj tehulkovať 🙂))

babusik85
5. okt 2016

@zirafka86 dakujem :*

zuzankaa88
5. okt 2016

@babusik85 vies mi poslat maila na tu pani?? Kludne do spravy. Dik pekne

nikadomi
5. okt 2016

@babusik85 paráda- ja som si nevolala, mne schválili tuším dva razy do dvoch týždňov a raz do týždňa 😉

babusik85
5. okt 2016

@zuzankaa88 napisala som vyssie.
zuzana.coneva@vszp.sk

babusik85
6. okt 2016

@michallll isla si na vklad? tak sa mi zda, ze na stvrtok si pisala, ze by si mala ist. hm?

zirafka86
6. okt 2016

@michallll držím ti silno palečky a posielam pozitivnu energiu tebe aj drobčekovi, včera či dnes si mala vklad? dúfam, že všetko dobre dopadlo aj dopadne 😉 píš píš sme nedočkavé 🙂)))

lenna71
6. okt 2016

Ahojte tak my sme po dalsom kontrolnom sone. Drobcom biju srdiecka a pekne rastu. Jeden presne zodpoveda 7+3 a druhy je dokonca 7+6. Drzime vam vsetkym :-* :-*

majba
6. okt 2016

@lenna71 gratulujem a aj naďalej sa drzte 🙂

lenna71
6. okt 2016

@majba dakujem podobne 🙂 uz nech su tie prve tyzdne zanami 🙂