icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

michallll
3. okt 2016

@willino1
@henya
@zirafka86
@lenna71 čaute baby tak dnešný odber štyri folikuly=štyri vajíčka vklad buď vo štvrtok, keď sa budú vyvíjať všetky štyri, tak vklad v sobotu. Zajtra sa dozviem viac... 🙂

lenna71
3. okt 2016

@michallll jeeej no vidis!!! tak to mas ako ja 4 vajka mi odobrali a tri sa oplodnili a vyvyjali. tak nech ides pekne minimalne v mojich slapajach ak nie v lepsich 🙂 tesim sa 🙂

michallll
3. okt 2016

@lenna71 ďakujem, len z dvojice mám strach, brat ma, ale mo uffff

henya
autor
3. okt 2016

@michallll paraaaada 🙂 gratulujem!! 4=4 to je aka uroda 🙂 urcite sa minimalne z nich 3 krasne oplodnia a podelia !!!

willino1
3. okt 2016

@michallll a bála si sa 🙂 gratulujem 🙂

zirafka86
3. okt 2016

@michallll no supeeeer myslela som dnes na teba a drzala palceky;) ja som bola v sobotu este na kontrole a bohuzial doki mi povedal ze tym ze je ich vela a "tlacia sa" tak rastu pomalsie... tak na OPU idem az zajtra...kedy si mas volat ze ci sa vsetky oplodnili?

babusik85
3. okt 2016

aj ja gratulujem 🙂
a inak v týchto car robia aj cez vikendy?

michallll
3. okt 2016

@henya ďakujem dúfam, že áno 🙂
@willino1 bála som sa veľmi priveľmi
@zirafka86 ďakujem že si na mňa myslela, budú mi zajtra volať koľko máme bojovnikov
@babusik85 áno robia aj v sobotu, embryjko nám povedal, že akákoľvek štvrtka budú vyvíjať všetky, tak vklad bude až v sobotu. A ty ako pokračuješ

michallll
3. okt 2016

@babusik85 embryolog píšem na mobile,, tak preto tie preklepy.
@zirafka86 ty fakt pracuješ na súkromnej škôlke🙂100 , rastú pomaly, ale iste. Som veľmi zvedavá na teba, tebe budú robiť až KET aby si vaječníky oddýchli, držím palce.

zirafka86
3. okt 2016

@michallll tak pevne verim, ze vsetky z nich budu velky bojovnici a uvidis , este budes zvysok musiet dat aj zamrazit 😉))) noooo snad aj vacsi pocet tých mojich vajok bude aj pouzitelnych...sme sa smiali s mužom, že mali by sme si kupit daky autobus 😀 😀 😀 no pri poslednej sobotnej kontrole sa už doki nevyjadroval nič o KET tak v kutiku duše dufam, že vklad skúsime spáchať v nedeľu 🙂

michallll
3. okt 2016

@zirafka86 no mikrobus to istí, ber to tak, že chlap si urobí radosť, bude si môcť kúpiť veľké auto. 🙂. Takže možno ti spravia Et v nedeľu.

elis14
3. okt 2016

Dobrý večer chcem sa vas spytať koľko dni trvalo pokial schvalila poistovna ziadost na ivf ?

michallll
4. okt 2016

@zirafka86 drzim palce na dnes 🙂 som zvedava na tvoju urodicku 🙂

henya
autor
4. okt 2016

@elis14 je to individualne, niekedy to trva dva tyzdne, niekedy mesiac...

lenna71
4. okt 2016

@elis14 zalezi od toho aku mas poistovu, vseobecna cca mesiac - menej len vynimocne a union a dovera aj do tyzdna.

henya
autor
4. okt 2016

@lenna71 leni podla mna je to ako sa im chce...ja som mala od vseobecky do dvoch tyzdnov, asi mali chut nieco robit 😀

elis14
4. okt 2016

@lenna71 dakujem za odpoved tak budem netrpezlivo cakat na schvalenie 🙂poistovnu mam doveru

lenna71
4. okt 2016

@henya faakt? no tak to ja som podavala v uuuplne na prd case po volbach....takze u mna to tvalo mega dlho vsetko bolo stopnute. ale teraz s odstupom casu vidim ze vsetko bolo ako malo byt 🙂 keby mi schvalia rychlo a nemam cystu a neodklada sa mi to nesla by som na hemato a zrejme by som ziadny vklad nemala uspesny..

lenna71
4. okt 2016

@elis14 tak to budes mat isto rychlo, drzim palce 🙂

elis14
4. okt 2016

@lenna71 diky 🙂 dufam ze sa konecne dockame

henya
autor
4. okt 2016

@lenna71 veru, nic nie je v zivote nahoda 🙂 Vsetko ma svoj zmysel a vzdy je to na nieco. No casto to pochopime az neskor...Ale takto to vyslo uplne super 🙂

babusik85
4. okt 2016

@michallll rozumiem. napr. Iscare nema uvedene na stranke, ze robia aj cez vikendy, zato som sa pytala. ale mozno len ja som slepa 🙂

Ja este cakam na schvalenie ziadosti. Vlastne schvalene mam. Vcera som pisala do VSZP, hned mi aj odpisali. Ze uz je schvalene od minuleho tyzdna 😅 , uz len caka na podpis. Joj 🙄 😕 😉

michallll
4. okt 2016

Tak dnes mi volali,ze mame oplodneneho jedinneho bojovnika,ak vydrzi zajtra vklad. No musim mu verït ze to zvladne.

nikadomi
4. okt 2016

@babusik85 áno Iscare pracujú aj cez víkendy v obmedzenom režime 😉 A vyslovene len vtedy, keď vychádza nejaký zákrok alebo kontrola nevychádza počas týždňa. Bežne sa na víkend objednať nedá 🙃

nikadomi
4. okt 2016

@michallll tak dúfame spolu s Tebou, že to bude bojovník najvysšej triedy a od zajtra si budete spolu pekne nažívať ďalšich 9mesiacov a potom naďalej 😉 Tfuj tfuj tfuj

henya
autor
4. okt 2016

@michallll gratulujem a tesiiim sa 🙂 urcite vydrzi, presne ako si pisala, doveruj mu, ze to zvladne 🙂 Napis ako si dopadla 🙂 pfj pfj

lvancova
4. okt 2016

@michallll drzim palce, urcite je to bojovnik a riadne sa zahryzne a uz sa nepusti 😉

zirafka86
4. okt 2016

@michallll jaaaj uz mam po OPU chvalabohu vsetko dobre dopadlo ale z tych 100 folikulov bolo sice vela vajok ale len 10 splnalo dobru kvalitu na pouzitie...takze s tymi budeme dalej pracovat a v nedelu vklad, lebo chvalabohu ohss sa podarilo zmiernit, Inak gratulujem k bojovnikovi ;) ani sa nenazdas a budeme tehulkovat ;))))

nikadomi
4. okt 2016

@zirafka86 jeej tak nech je z nich čo najviac čo najsilnejšich embryjok 🙂 a Ty sa ako cítiš?

lenna71
4. okt 2016

@michallll drzim palce urcite to je ten najlepsi bojovnik 🙂