Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@michallll juuj a to co takto rozluckovo?? Ved este nic nieje stratene, mnohe kocky mali len jedneho bojovnika a dokonca sa krasne uhniezdil a dnes im robi neporiadok po byte...Este to nevzdavaj a mysli na neho pozitivne, doveruj mu, ze to zvladne...uvidis, ze to bude dobre!! Niekedy jeden sikovnicek je viac ako viac malych darebacikov 🙂
@michallll snad len zle citam...ako mozes to takto vzdavat..mozno je to naozaj ten bojovnik..kolko zienok tu mali len jedno oplodnene vajko a dotiahli to do uspesneho konca? Ja sa s tebou nechcem lucit ved budeme spolu rodit predsa ;)))))) tak len mi nikam neutekaj ;) mozno aj mne zatra povedia ze je len jedno ale do poslednej sekundy to nevzdam a bojovnikovi budem verit tak musis aj ty ;)
@nikadomi citim sa v pohode a spokojna ze som uz doma len fuurt spim od kedy som dosla z heliosu ..som neverila ze to ta 10min narkoza tak ovplyvni😀
@lenna71 to uuuuuz???????? :-O Moj Bozinku to tak strasne leti, ze to pravda nie je. Uz 8 tt zacinas???? Juuuuuj ti v dobrom zavidim. Uz by som chcela byt aj ja tak 8, 9, 10 tyzden, nech uz to je pomaly za kritickou 12stkou...Tak supni potom dalsiu fotku drobcov ako rastu 🙂 Uz ste sa zžili s predstavou o dvojičkach? 🙂 Ja som chcela ist na sono ako si radila na 14 den, ale bud.piatok nemozem, takze musim v stredu na 12ty den. Som zvedava...
@henya jasne sak nieco uz isto bude vykukat aj na 12den. No veru uz 8tt ale uz by som chcela nech je aspon plus mesiac a som po 12tt. No zžili tesim sa velmi uz by som rada nieco kupovala ale musim vydrzat. Povedala som si ze po poradni vzdy nieco kupim pre radost. Dufam ze mi da v pondelok fotecku tak vam poslem 😊
jaj baby, ja sa uz neviem dockat, ze kedy mi zavolaju z CAR, ze ziadost schvalena a mozme ist na konzultáciu. 😅 a este ked viem, ze uz je schvalena,v pondelok mi napisali z VSZP.
aj Vy ste boli taketo nedockave? najradsej by som tam zavolala, ze ci nahodou.... ale nechcem ich vyrusovat.
@babusik85 ahoj, ako ti napisali?? List ci mail ci ako????
@zuzankaa88 tu na koniku som nasla mailovu adresu na pani, ktora riesi ziadosti, tak jej som napisala. hned mi aj odpisala, takze super.
zuzana.coneva@vszp.sk
@nikadomi a aj Ty si volala do CAR, ci si pockala, kym Ti zavolaju?
@michallll moja ja som mala po 2x len jedno vajko a bola som stastna ako blcha😊teraz sa chystam na ket a verim ze to bude ok. Sanca je vzdy len musis verit❤
baby ja som taka happy! schvalena ziadost je uz v CAR!!! ani som nemusela nadiktovat c. karty, nic, uz hned vedeli, ze mam schvalenu, lebo zervaj dnes dostali. poobede mi ma zavolat sestricka. juj ci sa tesim!!! 😅 😅 😅
@babusik85 vies mi poslat maila na tu pani?? Kludne do spravy. Dik pekne
@zuzankaa88 napisala som vyssie.
zuzana.coneva@vszp.sk

@lenna71 dakujem, ale uz som zmierena s tym, ze to zs nevyslo ☹ asi to tak ma byt. Všetkym vam drzim palce, aby vam to vyslo a zaroven sa s vami lucim, všetko dobre.