icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

kakatulik
8. okt 2016

Pre muzov je Folandrol. 🙂

daniela1401
9. okt 2016

Ahojte, pridam sa k vam aj ked uz september nestiham..od zajtra zaciname so stimulkou, dlhy protokol..je to nase prve ivf..tesim sa

babusik85
9. okt 2016

@daniela1401 vitaj u nás! 🙂 vela stastia prajem!
Do ktoreho Car chodis?

janulka232
9. okt 2016

@lenna71 dakujem pre mužov je potom folandrol to použiva,ale v nosifole je viac vitaminov tak preto sa pytam,ale dakujem za odpoved

daniela1401
9. okt 2016

@babusik85 dakujem za privitanie 🙂 chodim do repromedica

henya
autor
9. okt 2016

@daniela1401 vitaj 🙂 kolke IVF ta caka? Alebo uz si po ET/KET? 🙂

daniela1401
9. okt 2016

@henya ahoj 🙂 je to nase prve ivf..ziadost je schvalena a zajtra dostanem prvu inekciu..

Kto zvatsa picha inekcie? Sami, partner? Mam z toho trochu bobky 😫

henya
autor
9. okt 2016

@daniela1401 ja som si sama, nic to nie je neboj 😉 Niektorym babam aj partneri 🙂 Raz to vyskusaj a uvidis..

nikadomi
9. okt 2016

@daniela1401 mne stále muž, sama by som nedala 😬 Je to individuálne. Veľmi držím palce. Už akokoľvek, dáte to 😉 Obavy sú prirodzené, človek nevie čo ho čaká.

daniela1401
9. okt 2016

@nikadomi
@henya dakujem za podporu dievcata..tesim sa na nadchadzajuce obdobie..priebezne sa budem hlasit 😉

nikadomi
10. okt 2016

@daniela1401 😉😉 ja som sa popravde vždy tešila, tak som rada, že aj Ty.. ono sa Ti budú miešať pocity.. predsa človek sa aj teší, aj je to adrenalín a napatie ako to celé dopadne.. len nech na konci je to, po čom človek túži- všetko ostatné sa zvládnuť dá ✊✊✊

zuzankaa88
10. okt 2016

Konecne som sa dockala 🙂 dnes volali ze ziadost mame schvalenu,( po 7 tyzdnoch) v piatok idem na konzultaciu... Akurat to blbo vyslo lebo sme mali uz v oktobri zacat stimulovat ale tak asi az o mesiac zacneme.... 😵

babusik85
10. okt 2016

@daniela1401 a ako bolo? po schvaleni hned na konzultácii ti vypisali lieky?
nam tiez teraz schvalili a zajtra ideme na konzultáciu.
ale mam pocit ze menzes kazdu sekundu pride, tak bola by som rada, keby ste to stihli este tento mesiac

babusik85
10. okt 2016

@zuzankaa88 no super! 🙂 myslis, ze uz tento mesiac nestihnete? kedy Ti ma prist menzes?

zuzankaa88
10. okt 2016

@babusik85 cez vikend mam dostat.... stihnut aj stihame len ci doktor navrhne ze hned teraz mame zacat....neviem, neviem

babusik85
10. okt 2016

@zuzankaa88 tak my dve sme na tom rovnako. zajtra napisem, ze co nam navrhli. 😉

daniela1401
10. okt 2016

@babusik85 na konzultacii niekedy koncom septembra sme vypisali ziadost a nastavili harmonogram stimulky..lekar povedal ze ked este na zaciatku stimulky nebude schvalena ziadost ze to nevadi ze tych par injekcii mi pozicaju a ja im ich potom vratim 😉
Fuu, no a dnes sme teda zacali a mam za sebou prvu injekciu..bola som trochu histericka tak sa zhodli ze mam asi panicky strach z ihiel takze budem kazdy den chodit do centra aby mi to pichli..🙈

babusik85
11. okt 2016

@zuzankaa88 Zuzi,tak podla mna mate sancu,ze este tento mesiac stihnete stimulku.Ja mam dnes druhy den menz. a chceli mi zacat stimulku,ale zial mam cystu,tak musim cakat.Ale to aj vydrzim,len dufam,ze ta cysta zmizne a nebudu mi musiet odsavat.
Ozaj baby,mate s tym skusenosti?

zuzankaa88
12. okt 2016

@babusik85 nevadi, cysta zmizne a v novembri mozes stimulovat, ja to asi tiez necham na november, ani neviem ci za jeden den by som zohnala tie injekcie lebo nie vsade to dost, v piatok dam vefie 🙂 a co sa tyka cyst.... mne furt moja dr. Videla cysty asi 2 roky..... potom som sla na laparo ohladne cyst a tam zistili ze cysty nemam.... ale zapalovo zmenene vajickobody ktore mi aj zobrali..... a teraz ked chodim na kontrolu ta furt tam cystu dajaku vidi :( ta az nechapem.... ale vacsinou chodim po ovu tak to bude cysta po ovu ked sa vajco vyplavi von... som zvedava ci ma kukne teraz doki lebo zatial zo spodu sa nekukal .... a este mam myon tiez asi 2-3 rok ale ten sa nemeni stale je max do 1 cm nerobi sarapatu

mkatkam
12. okt 2016

@babusik85 ahoj aj mne cysta zmizla z mesiaca na mesiac.najlepsie je ist na utz kontrolu po menzes pred ovulkou,tam sa ukaze ci uz je het.

lvancova
13. okt 2016

Ahojte dievcata, citam prispevky vsetkych Vas a drzim nam vsetkym palceky, ja som dnes bola na utz. a som 7tt + 4 a uz som dostala aj tehotensky preukaz 🙂 bolo vidiet srdiecko a vsetko je tak ako ma byt 😀

lenna71
13. okt 2016

@lvancova jeeej super spravy tesim sa!! 🙂 tak si ma s tehotensku knizku este predbehla 🙂 mne este stale nedali neviem ci az po 12tt nedavaju.

lvancova
13. okt 2016

@lenna71 mne to bolo tiez divne, ze ju tak skoro vytiahol, aj sa trosku bojim, ci to nie je skoro, lebo stat sa moze vselico, ty sa ako mas ?

lenna71
13. okt 2016

@lvancova neboj urcite to bude ok. ja fajn len byvam hrozne unavena a poobede mi byva tak divno od zaludka. inak vsetko ok, buduci tyzden mam zas sono tak sa tesim aj trosku bojim sand bude vsetko ok 🙂

babusik85
13. okt 2016

@lvancova super sprava!! gratulujem! 🙂

lvancova
13. okt 2016

@lenna71 presne mam tie iste problemy, len unava a vecer ta nevolnost je hrozna ☹ cize na buduci tyzden nam ukazes dalsiu fotecku 😀 drzim Vam trom palce , neboj bude vsetko ok

lvancova
13. okt 2016

@babusik85 dakujeeeeem 🙂

babusik85
13. okt 2016

@zuzankaa88 aj ja som vravela manzelovi, ze takto bude lepsie /no nie ta cysta/, ale ze pockame na dalsi cyklus. velmi rychle by to bolo na mna. dr. aj velmi rozmyslala, ci zacat stimulku, alebo nie, a potom ze skusime. uz som jej chcela povedat, ze radsej pockam, len aby sme to robili poriadne. ale potom zbadala cystu.
Ty kde chodis, do ktoreho centra?
ako pises, tak si mala dost problemov aj Ty. takze uz nemas vobec vajcovody?

zuzankaa88
13. okt 2016

@babusik85 nie vajcovody nemam ale vajecniky maternica uplne v poriadku tak aspon to 🙂 ja som Spln Kosice,

zirafka86
15. okt 2016

Ahojte kočeny...podaktore pamatate na mna🙂)) ja som ta s tymi 100 folikulmi 😀 dnes mam 6dpt a prsty ma neskutocne palili a zvedavost samozrejme vyhrala 😀 a je tam silnyyy duch 😀 neverila som no je tam 🙂