icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

renimac
15. okt 2016

@zirafka86 ukáž foto 😉

kakatulik
15. okt 2016

@zirafka86 ukaz,ukaz,ukaz!!!😀

zirafka86
15. okt 2016

mám 5 fotiek, s tým mojím "úžasným" fotákom, na kazdej to vidiet inak 🙂

zirafka86
15. okt 2016
renimac
15. okt 2016

@zirafka86 je to taaaam 😉

zirafka86
15. okt 2016

@renimac anoooo je to tam 🙂)))) som na 6ty den vobec nečakala že sa tam vobec duch objaví, že ešte je skoro, práve preto ma prekvapilo ze to už bolo vidiet 🙂)) tak sa vytesujem 🙂)))) dúfam, že to bude pekne silnieť 🙂

renimac
15. okt 2016

@zirafka86 tak v podstate pri PK je to akoby si bola cca 11 DPO a vtedy už väčšina báb // má 😉.

renimac
15. okt 2016

@zirafka86 tak nech pekne silnie 😊

zirafka86
15. okt 2016

@renimac tak supeer, viem o žienkach čo na 6dpt testovali, ale (uprimne) mala som o mojom prípade pochybnosti , lebo od zaciatku som taka "komplikovaná" :D

renimac
15. okt 2016

@zirafka86 niekdy komplikované otehotneju nakoniec ľahšie 😉.

lenna71
15. okt 2016

@zirafka86 super gratulujem! 😊👏

zirafka86
15. okt 2016

@lenna71 @renimac dakujem kočeny 🙂 dufam, ze sa mrňátku bude u mna páčiť nasledujucich 9 mesiacov 🙂

nikadomi
15. okt 2016

@zirafka86 juuj aj ja dúfam... no kráááása 🙂 ja som naposledy ziež už na 7DPT mala čiarku, takže suppppeeeeerrrr!!!! A @renimac Ty si tiež na dobrej ceste.. bambuľky, paráda!! 😉 Plánujem vás čoskoro nasledovať! 😉😉

renimac
15. okt 2016

@nikadomi držím všetky palce 😉

lvancova
15. okt 2016

@zirafka86 je to uzasne, skvela sprava, gratulujem, vela zdravicka 😉

michallll
16. okt 2016

@zirafka86 zo srdca gratulujem 🙂
@lenna71 dakujem vam za podporu
tak mne vladali 5.10 jedno jedine embryjko, co sa spravne oplodnilo a vcera som zacala spinit, dnes uz kramy ako vysite, verim ze sa to kazdej z vas podari, budem na vas mysliet, m

henya
autor
16. okt 2016

@zirafka86 jeeej skvela sprava, velmi velmi sa tesim a gratulujem 🙂

lenna71
16. okt 2016

@henya mojko a ty ako? Vsetko ok?

henya
autor
16. okt 2016

@lenna71 zatial ano dakujem 🙂 dufam, ze sa uz ziadne sokove situacie konat nebudu :-/ Ale uz nastupuje problem s jedlom....uz mi byva spatne ked nieco zjem, takze som hlavne na chlebiku s maslom a sunkou...Dufam, ze uz drobec bude posluchat 🙂 k dr.mam ist az v 11tt...az v polovici novembra...A ty co Leni? Drobci posluchaju?

lenna71
16. okt 2016

@henya ja som s jedlom ako kedy obcas mi chuti ze som aj hladna a obcas mam pocit ze nemusim jest cely den. a skor iba take suche veci roztek sunka syr a taketo. vobec mi nechuti moja milovana pizza 😀 ja som pred chvilkou prvy krat pocula srdiecko aspon jednoo. mam taky pristroj angelsound pisu ze od 12 tt je pocut ale nasla som ho uz dnes zajtra zacinam 10tt. boze bilo ako o zivot strasne rýchlo tesim sa moc!

henya
autor
16. okt 2016

@lenna71 wau o tom som este nepocula 🙂 no super, taze sa vies kontrolovat sama a hlavne srdiecka drobcov 🙂 A vyzera to teda ze budu z nas chlebickove kralovne 😀 haha super!! 😀 vo stvrtok mas kontrolu ze?

lenna71
16. okt 2016

@henya veru ano chlebickove kralovne 😂 Maso mi teda nejde nachut vobec. Ano mozem pocuvat to som rada clovek je kludnejsi 🙏🏻 Hej hej vo stvrtok idem uz sa neviem dockat. Ty uz si nasla nejakeho gynekologa?

henya
autor
16. okt 2016

@lenna71 Tak potom napis Leni ako si dopadla 🙂 Nasla, vybrala som si jedneho, ma dost plnku, tak si nebol najskor isty ci ma zoberie ale nakoniec ze ano, takze mam prist v 11.tyzdni, urobi mi ultrazvuk a zoberie mi vraj krv na tehotensku knizku 🙂 tak uz nech to je 🙂 My dobre referencie, tak snad si sadneme...

zuzankaa88
24. okt 2016

Ahojte baby 🙂 co nove??? Nikto nic nepise ako vam ide tehulkovanie 🙂

lenna71
24. okt 2016

@zuzankaa88 ahoj my sa mame dobre, len nic nechuti bleee a spala by som aj v stoji. Pripajam fotecku z min. tyzdna 😊

elis14
24. okt 2016

Ahojte dievčata stalo sa vam niektorej ked ste volali do poistovne po niakej dobe tak vam povedali ze neeividuju vasu ziadost na ivf ? Mne to dnes povedali po 3 tyzdnoch od podpisania ziadosti v centre som stoho uplne rozladena ☹

babusik85
24. okt 2016

@elis14 mne tiez tak vraveli. po 2tyzdn. po podpisani.
potom som zavolala do CAR, ze ci mi poslali, oni ze ano, ale len 4 dni po podpisani.
o tyzden som volala zase do poist. a uz som mala schvalenu ziadost.

nikadomi
24. okt 2016

@elis14 ahoj mne sa to nestalo, ale može sa stat, že žiadosť neodišla z centra-ideálne sa popýtať tam. Držím palce! 😉

nikadomi
24. okt 2016

Baby, ja zajtra vklad- držte palce!!

lenna71
24. okt 2016

@nikadomi drzime ✊🏻✊🏻✊🏻