Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
mám 5 fotiek, s tým mojím "úžasným" fotákom, na kazdej to vidiet inak 🙂
@lenna71 zatial ano dakujem 🙂 dufam, ze sa uz ziadne sokove situacie konat nebudu :-/ Ale uz nastupuje problem s jedlom....uz mi byva spatne ked nieco zjem, takze som hlavne na chlebiku s maslom a sunkou...Dufam, ze uz drobec bude posluchat 🙂 k dr.mam ist az v 11tt...az v polovici novembra...A ty co Leni? Drobci posluchaju?
@henya ja som s jedlom ako kedy obcas mi chuti ze som aj hladna a obcas mam pocit ze nemusim jest cely den. a skor iba take suche veci roztek sunka syr a taketo. vobec mi nechuti moja milovana pizza 😀 ja som pred chvilkou prvy krat pocula srdiecko aspon jednoo. mam taky pristroj angelsound pisu ze od 12 tt je pocut ale nasla som ho uz dnes zajtra zacinam 10tt. boze bilo ako o zivot strasne rýchlo tesim sa moc!
@lenna71 Tak potom napis Leni ako si dopadla 🙂 Nasla, vybrala som si jedneho, ma dost plnku, tak si nebol najskor isty ci ma zoberie ale nakoniec ze ano, takze mam prist v 11.tyzdni, urobi mi ultrazvuk a zoberie mi vraj krv na tehotensku knizku 🙂 tak uz nech to je 🙂 My dobre referencie, tak snad si sadneme...
Ahojte baby 🙂 co nove??? Nikto nic nepise ako vam ide tehulkovanie 🙂
@zuzankaa88 ahoj my sa mame dobre, len nic nechuti bleee a spala by som aj v stoji. Pripajam fotecku z min. tyzdna 😊
Ahojte dievčata stalo sa vam niektorej ked ste volali do poistovne po niakej dobe tak vam povedali ze neeividuju vasu ziadost na ivf ? Mne to dnes povedali po 3 tyzdnoch od podpisania ziadosti v centre som stoho uplne rozladena ☹
Baby, ja zajtra vklad- držte palce!!

@zirafka86 ukáž foto 😉