icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

Strana
z26
zuzankaa88
23. nov 2016

@lenna71 dakujem no musia 🙂 verim ze dorastu ved erste 4x picham gonal a zajtra uz aj cetrotide.... to je aby nepopraskali alebo naco???

lenna71
23. nov 2016

@zuzankaa88 myslim ze hej ja som pichala orgalutran ale to je nieco podobne, tie trosku stipu.

babusik85
23. nov 2016

@zuzankaa88 aj ja si myslim,ze Ti estr rozbehnu.centrotide je na to,aby nepopraskali.stipe dost,ja som mala aj take cervene brucho atd.takze sa nezlakni ;)

zuzankaa88
2. dec 2016

Ahojte baby, tak ja dnes po vklade 🙂 nakoniec mame v brusku dve bublinky 🙂 tak uz len cakat a cakat 🙂

lenna71
2. dec 2016

@zuzankaa88 drzim palce!! 🙂

babusik85
2. dec 2016

@zuzankaa88 drzime, drzime 🙂 preco vkladali nakoniec dve?

@lenna71 Ty kde si bola na hematologickom? podarilo sa mi vyprosikat vymenny listok konecne, tak sa vytesujem.
volala som do roznych amb., ale nechapem ze napr. niekde maju len v marci volny termin a niekde uz bud. tyzden.

lenna71
2. dec 2016

@babusik85 ahoj ja som bola v pn. Tam sa neobjednavas iba prides skoro rano aspon o 6.30 zoberies si ciselko a cakas.

babusik85
2. dec 2016

@lenna71 dakujem
skusala som Nitru, tam je tiez tak, ze len pridem a cakam.
a v pondelok mame ist na 10,00 do BA, tak predtym by som mohla skusit tu Nitru.
len sa mi nezdalo, ze preco treba inde tolko cakat... ci tam robia podrobnejsie, ci co..

lenna71
2. dec 2016

@babusik85 mozno maju iba iny system. Podla mna na kazdej vysetruju rovnako a ak ides kvoli tym mutaciam atd tak isto ti to tam vysetria. Obcas reptavaju ak niesi po potratoch ze naco... co mi pride chore cakat az nato..😳 Ja som sa ohanala ze to pozaduje CAR pred ivf a v pohode vysetrili a nepindili 😉

babusik85
2. dec 2016

@lenna71 no inac skusala som Martin, ale tam riadne pindali do mna v tel., ze preco vlastne chcem ist na hemato.
nestaci im, ze vypisal gynekolog vymenny listok?? neviem preco to riesia?!
inak uz som aj znechutena z niektorych... nastastie nie je kazdy rovnaky.

zuzankaa88
15. dec 2016

Ahojte, tak nam prve ivf nevyslo :( prva krv bola sice hranicne pozitivna no druha uz negativna... Co uz, trosku oddychneme a niekedy marec/april pojdeme na druhe, verim ze uz uspesne 🙂

babusik85
16. dec 2016

@zuzankaa88 Joj, mrzi ma to!
tak som drzala palce, aby Vam to vyslo!
Snad 2017 bude nas rok!!
Ja mam zase cystu, ale dufam, ze mi zmizne do februara, vtedy chceme totiz ist do novej stimulky.
Vypisali mi HAK na tri mesiace, ale neviem ci mam brat.
Baby co poviete?

lenna71
16. dec 2016

@zuzankaa88 skoda 😢 Drzim place na dalsie kolo! ✊🏻✊🏻

lenna71
16. dec 2016

@babusik85 ja som tiez brala cysta zmizla 😉

babusik85
16. dec 2016

@lenna71 a ako dlho si brala?
tri mesiace sa mi zda byt vela. ak ked prestanem potom brat, nenarobi nejake komplikacie pri ms?
inac, nevedel dr. presne povedat, ci je to cysta, alebo nasledok stimulky, ze to zatial nevidiet dobre.. ale mam aj bolesti picha ma uz asi tyzden do laveho vajecnika. tak vravel, ze radsej brat. jaj ja mam stale problemy s cystami 😠

lenna71
16. dec 2016

@babusik85 ja som brala cca mesiac a pol. Kazali mi po mesiaci na kontrolu a este mi to nechal par dni aby som mala cca dodrzany cyklus. Ked som vysadila prisla ms - uplne o nicom slaba asi dva dni ale aj tak som zacala stimulku. Nastastie to dobre dopadlo ale vajicok som mala malo iba 4 odobrate z toho 3 sa oplodnili.

babusik85
16. dec 2016

@lenna71 neviem....
my by sme chceli zacat vo februari stimulku...
tak mozno tento mesiac a v januari budem brat... a potom nie.
tiez tak vravel, ze koncom januara kontrola a uvidime ci zmizla.
a brat treba zacat prvy den ms? lebo mne tak vravel...

lenna71
16. dec 2016

@babusik85 ano myslim ze som zacala v prvy den ms. Ved skus snad zmizne inak nebudu chciet zacat so stimulku. Drzim palce

ikonica
20. júl 2017

@lenna71 ahoj, citala som v skorsej diskusii, ze mas tromofiliu a antifosfolipodovy syndrom ako ja... chcem sa opytat.. pocas tehu si brala len fraxiparin? kolko? alebo si k tomu brala aj anopyrin? kolko? ja mam za sebou jeden potrat a velmi sa bojim aby sa to neopakovalo ked sa zadari tehu... zatial beriem anopyrin 100 a ked budem mat potvrdene tehu, mam prejst na fraxik zatial mam len 0,03... narazila som na rozpor v diskusiach ci staci v takom pripade fraxik alebo ho treba kombinovat aj s anopyrinom.. aku mas skusenost? vidim, ze liecba pomohla a mas nadherne babatka...

lenna71
21. júl 2017

@ikonica ahoj, dakujem 😊. Ja som brala fraxik 0,3 neskor uz 0,4 lebo bol problem s tou 0,3 a k tomu polku anopyrinu vysadila som to az v tretom trimestri. Drzim palce!

ikonica
21. júl 2017

@lenna71 diky... snad ked sa zadari, tak to uz dame az do porodu... len tie nejednoznacne sposoby liecby ma znervoznuju.. niekde pisu, ze treba aj anopyrin lebo fraxik sa nedostane cez placentu ci co.. a inde ze staci... tak aby sa potom clovek nebal, ze ako to dopadne...

zuzankaa88
21. júl 2017

@lenna71 ahoj 🙂 neviem ci si na mna este pamatas 🙂 ako sa mas??? Ako babatka?? Ako to zvladas??? Ja tiez cakam dvojky 🙂 ale vkladali sme 1 embryjko

lenna71
24. júl 2017

@ikonica neboj dobre to dopadne uvidis 🙏🏻🙏🏻
@zuzankaa88 wooow jasne pamatam bombaaaa. Gratulujeeem tak budu jednovajcaci 😊😊 my dobre baby su zlaticka. Tak sa drzkaaaj potom daj vediet ci budu baby alebo chlapci 😊

Strana
z26