Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@elis14 aj u mna to tak bolo.... 26.8 som podpisala ziadost poslali volala som raz asi v polke septembra.... pani ze nemaju ju evidovanu.... oki zavolala som o tyzden cca 20.9 a ze srale ju nemaju.... uz som sa zlakla a volala do caru a tam sestricka ze poslali ju 6.9 ale o tyzden sa im veatila ze trebalo nieco doplnit ..... potom az schvalili ... cakala som vyse 6tyzdnov..... taktiez som mala stimulovat od oktobra ale zacinam v novembri 🙂 takze klud treba len cakat :D a sem tam volat a informovat
@zuzankaa88 dakujem ze povzbudive slova...aj ked ma odpoved pani v dovere sklamala ale uvidim co mi povedia rano v CAR.dufam ze je to niake nedorozumenie a stihnem aj ja november 🙂 su to riadne stresy vsetko okolo vytuzeneho drobca 🙂
henya@ ahoj, ako sa mas, ako sa ti dari?????? 🙂
@henya ahoj, ako sa mas, ako sa to dari???? 🙂
@zuzankaa88 ahoj 🙂 dakujem pekne, mam sa dobre. Zacinam dnes 9.tyzden, v stredu som mala kontrolu, zatial je vsetko v poriadku, drobec rastie a srdiecko nam pekne bije o 106 tak uz len prezit v pohode dalsie 4 tyzdne a snad bude to najhorsie za nami 🙂 A co ty? Citala som, ze zacinas stimulovat teraz v novembri? 🙂
@babusik85 ano ja som uz 2 tyzdne na PN, ale len koli tomu, ze som v 6tt zacala krvacat...Moj gynekolog mi potvrdil ze islo o dvojca, ktore sa neudrzalo, tak dufame, ze tento nas maly bojovnik to dobojuje uspesne do konca 🙂 v decembri by som chcela ist na chvilku do prace ale potom zase asi PN...
@henya fuuu uz 9 tyzden 🙂 a ako sa citis?? Drzim palce urcite to dotiahnete do uspesneho konca 🙂 ano zacinam az teraz v novembri, dufam ze to bude uspesne ivf ;)
@elis14 ja som podpisala okolo 26.8 a ziadost poslali 6.9 oni posielaju naraz viac ziadosti tak tyzden cakaju kym sa to nakopi ale ale skoro 3 tyzdne to je uz moc, snad rychlo schvalia aspon 🙂
@zuzankaa88 v to dufam ze im to nebude dlho trvat aj ked uz novembrovu stimulku nestiham ☹
@zuzankaa88 tak drzim silno palce, nech to vyjde aj tebe 🙂 pfj pfj pf....idete vkladat jedno ci dve? mas aj PK? No dufam, ze to dobacujeme..krvacanie a soky s tym spojene uz mame za sebou tak snad bude uz vsetko oki 🙂 Pis potom co nove, budem sa tesit 🙂
@henya predlzenu kultivaciu chceme a vkladat asi jedno.... keby ze budu len dve vajka tak dame dve.... 🙂
@zuzankaa88 tak potom pis ked sa to uz bude diat 🙂 budeme zase raz moct na niekoho v pozitvnom mysliet a tesit sa na dobre spravy 🙂
@henya dakujem krasne, budem to potrebovat a urvite dam vediet ;)
ahojte baby, dnes som bola na kontrole , 7x pichnuti gonal,ani sama neviem ako som dopadla.........hm tak ako su na lavom viacej cca 7 na pravo su tiez nejake folikuli ale problem je v tom....ze na 8 den su cca okolo 10mm a mali by mat aspon 13-14 mm.....cize zobral krv a v piatok zase na ultrazvuk ako to tam vyzera....plus o jeden den dlhsie gonal...este ze akurat nam to vychadza ze nemusime dokupovat....ale som nervozna teraz ci dorastu alebo co :( vsetky su okolo 10mm ......joooj
@zuzankaa88 neboj urcite sa este rozbehnu 🙂

@nikadomi budem mysliet na Teba, a drzim palceky 😉