Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@janulka232 Jani urcite to vyjde 🙂 pfj pfj pfj....zasluzis si to uz len za tvoju trpezlivost! Ano ano, ja idem dnes na druhy ultrazvuk a v pondelok mam planovane odbery, tak som zvedava co bude 🙂
Ahojte kočky 🙂 môžem sa k Vám pridať? Až do stredy by ma ani nenapadlo, že by som mala ajj ja patriť do tejto skupiny - ale zdá sa, že hej 🙂 v stredu sme boli s manželom prvý krát v CAR. Vtedy som bola prvý deň cyklu, a lekárka sa nás pýtala, že kedy chceme začať s prípravou na IVF (u nás IUI neprichádza do úvahy kvôli zlému spg), a my že hneď. A ona že dobre!!! Tento mesiac pôjdeme len tabletkovou formou s čo najmenej hormónmi, takže od dnes začínam užívať clostilbegyt 🙂
@michallll joj no keby mi povedia ze je krv pozitivna hned potom cikam na test bez stresu a mam ho na pamiatku 🙂 bolo by to krasne ale akosi tomu prestavam verit.
v podstate som sa s tym volako uz zrovnala. buduci tyzden sa objednam na reprodukcnu imunologiu a bojujeme dalej.
drzim palce na konzultacii daj vediet ako sa ti to pozdavalo 🙂
@henya tak budem v pondelok na Teba mysliet.Ja som dnes bola na ultrazvuku tak zatial je to ok žiadne cysty.Tak zase mi predpisal lieky a ked dostanem mrchu začinam brat potom po 6dnoch kontrola a potom možno ešte injekcie.A ideme na to.Ale dnes ked som prišla do centra bola som sklamana,lebo moj lekar odišiel preč z centra a mame noveho doktora aj,ked ten tiež vyzera mili

@henya ano beriem až 5liekov denne,ale snad už posledny krat a tento krat to vyjde.Takže ty už ideš na to,kedže už vieš kolko sa ti spravili folikuly tak Ti silno držim palce