icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

janulka232
8. sep 2016

@henya ano beriem až 5liekov denne,ale snad už posledny krat a tento krat to vyjde.Takže ty už ideš na to,kedže už vieš kolko sa ti spravili folikuly tak Ti silno držim palce

zus_ke
8. sep 2016

@lenna71 dakujem bejby 😘

zus_ke
8. sep 2016

@michallll jedno balenie som mala 25 mg, tak som brala 3 tabletky denne,cize 75... aa teraz mam balenie kde jedna tableta ma 100mg... urcite ti to dvihne amh neboj 🙂

michallll
8. sep 2016

@zus_ke ďakujem idem si zvýšiť dávku, 🙂

zus_ke
8. sep 2016

@michallll mne moj lekar povedal ze sa odporuca denna davka 75 az 100.... pokial nemas testosteron zvyseny kludne uzivaj 100 🙂

michallll
8. sep 2016

@zus_ke ďakujem 🙂

henya
autor
9. sep 2016

@janulka232 Jani urcite to vyjde 🙂 pfj pfj pfj....zasluzis si to uz len za tvoju trpezlivost! Ano ano, ja idem dnes na druhy ultrazvuk a v pondelok mam planovane odbery, tak som zvedava co bude 🙂

lenna71
9. sep 2016

@zus_ke no co moje ako?

zus_ke
9. sep 2016

@lenna71 tak mame 2 vajka 😍 tak teraz len cakat, ci sa oplodnia a bude vsetko v poriadku a ak ano v stredu mam vklad 😊 davali sme picsi 😊 ty akoo? testovala si?

lenna71
9. sep 2016

@zus_ke jeeej super dve vajka su parada, tak nech sa len pekne oplodnia a delia 🙂 my sme to tiez mali ale ani sme to nepytali u nas v centre to robia automaticky.
Nie nie asi vydrzim do krvi 🙂

zus_ke
9. sep 2016

@lenna71 kde beries v sebe tu silu netestovat 🙈 ja by som nevydrzalaa 😂

lenna71
9. sep 2016

@zus_ke ja sa vobec do toho nemusim nutit aby som to nerobila, ja to nenavidim proste. este len si predstavim test uz ma brucho boli do stresu tak co sa budem stresovat naco.

m696
9. sep 2016

Ahojte kočky 🙂 môžem sa k Vám pridať? Až do stredy by ma ani nenapadlo, že by som mala ajj ja patriť do tejto skupiny - ale zdá sa, že hej 🙂 v stredu sme boli s manželom prvý krát v CAR. Vtedy som bola prvý deň cyklu, a lekárka sa nás pýtala, že kedy chceme začať s prípravou na IVF (u nás IUI neprichádza do úvahy kvôli zlému spg), a my že hneď. A ona že dobre!!! Tento mesiac pôjdeme len tabletkovou formou s čo najmenej hormónmi, takže od dnes začínam užívať clostilbegyt 🙂

michallll
9. sep 2016

@lenna71 no tak ked ti povedia ze krv jw pozitivna, tak asi neuveeis, kym nespravis test 🙂 drzim palec v pondelok.mam.konzultaciu, tak dufam,ze hned poslu ziadost

lenna71
9. sep 2016

@michallll joj no keby mi povedia ze je krv pozitivna hned potom cikam na test bez stresu a mam ho na pamiatku 🙂 bolo by to krasne ale akosi tomu prestavam verit.
v podstate som sa s tym volako uz zrovnala. buduci tyzden sa objednam na reprodukcnu imunologiu a bojujeme dalej.
drzim palce na konzultacii daj vediet ako sa ti to pozdavalo 🙂

michallll
9. sep 2016

@lenna71 akoze ty di to zabalila,ze to nevyslo, ves ja si hovorim,ze uz ked je vnutei, tak vyleze von az po 9 mesiacoch. Kolko si po vklade, bo sa stracam uz.

lenna71
9. sep 2016

@michallll no tak trochu zabalila po tych vyslekdoch krvi...som dnes 11den po vklade. keby to tak funguje ze ked je vnutri tak vyjde až za 9mesiacov to by bola parada 🙂

janulka232
9. sep 2016

@henya tak budem v pondelok na Teba mysliet.Ja som dnes bola na ultrazvuku tak zatial je to ok žiadne cysty.Tak zase mi predpisal lieky a ked dostanem mrchu začinam brat potom po 6dnoch kontrola a potom možno ešte injekcie.A ideme na to.Ale dnes ked som prišla do centra bola som sklamana,lebo moj lekar odišiel preč z centra a mame noveho doktora aj,ked ten tiež vyzera mili

lenna71
10. sep 2016

@lenna71 dnes // na teste!!skoro som odpadla!

lenna71
10. sep 2016

@michallll dnes // na teste!!skoro som odpadla! bože tak som mimo ze odpovedam sama sebe 😀

michallll
10. sep 2016

@lenna71 som sa normálne rozplakala, ja som vravela ty tvrdohlavcek gratulujem. 🙂

lenna71
10. sep 2016

@michallll aj ja som plakala jak blazen, utekala som za drahym do postele a mavala mu pred ocami testom a revala chudak vyplaseny najprv nevedel co sa deje 😀
juuuj som prestastna!!!

michallll
10. sep 2016

@lenna71 veeeeeeelmi veeeeeeelmi sa teším užite si to, teraz už len silno myslí na nás cakatelky nech sa stretneme v termín pôrodu 2017 🙂

lenna71
10. sep 2016

@michallll ano budem drzat vsetkým snažilkam palce nech to vyjde!!!

zus_ke
10. sep 2016

@lenna71 😍😍😍😍 gratulujeeeeem !! vravela som ti tooo! super 😍

lenna71
10. sep 2016

@zus_ke dakujeeeeem a ty ako? uz vies ako tvoje fazulky bojuju?

zus_ke
10. sep 2016

@lenna71 velmi sa z teba tesiiim ;) no my mame jedno embryjko.... tak teraz sa do stredy budem modlit , lebo v stredu bude vklad ;)

lenna71
10. sep 2016

@zus_ke juuj budem na teba moc mysliet nech sa bojovnicek pekne deli 🙂 tfuj tfuj tfuj :-*

michallll
10. sep 2016

@zus_ke vydrz bude, to bojovnik 🙂

zus_ke
10. sep 2016

@lenna71
@michallll dakujem kocky 😘 verim mu ze to zvladne !