icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

lvancova
12. sep 2016

@lenna71 ale teraz uz by si mohla vediet 🙂

lenna71
12. sep 2016

@empathia hcg 960 ☺️

lvancova
12. sep 2016

@lenna71 takze 2 babatka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 velka gratulacia

lenna71
12. sep 2016

@lvancova juj no uvidime na sone 🙂 ale je to docela vysoke veru... 😀

henya
autor
12. sep 2016

@lenna71 skvela sprava mami 🙂 gratulujeeeeem 😀

lenna71
12. sep 2016

@henya dakujem 🙂

zus_ke
12. sep 2016

@lenna71 gratulujeeeem bejby 😘😘😘

bibkak
12. sep 2016

Ahojte baby 🙂 aj my sme boli pred dvoma týždňami na prvom ivf a bohužiaľ neúspešne. Začala som krvácať a špiniť asi tretí deň po ET a doktori mi ešte dávali nádej že sa to možno uhniezďuje ale nevyšlo to. My chodíme do Martina do Iscare. Nechodíte tam niektorá? teraz pôjdeme na druhý pokus ako príde menštruáacia. Máme dvoch mrazačikov ešte tak dúfam že to víjde, inak nevedela som že na nízke AMH sú vitamíny, mne povedali že to sa nedá nijakými vitamínmi zvýšiť... Dá sa to voľne kúpiť ? Chcela by som sa Vás spýtať že čo ste robievali alebo čo robíte prvé dni po transfere, niektorí vravia že by sme mali ležať stále a oddychovať, ale moc neverím že sa to dá tým ovplyvniť.....

lenna71
12. sep 2016

@bibkak ja som nelezela normalne som fungovala po dvoch dnoch som isla do prace. Brala som po vklade bromelain - vytazok z ananasu 😊

empathia
12. sep 2016

@lenna71 vaaaaaaau to je nadhera gratulujeeeeem 🙂

empathia
12. sep 2016

@lenna71 takyto mam teraz testik . 12dpt poobede

lenna71
12. sep 2016

@empathia supeer je silnejsi 😊 Nestresuuuj ✊🏻

lvancova
12. sep 2016

@empathia to su pekne kolajnicky , tes sa z toho 🙂 🙂

empathia
12. sep 2016

@lenna71 zajtra idem rano na krv. Uz mi aj utros dochadza

lenna71
12. sep 2016

@empathia tak drzim palceee daj mi vediet ✊🏻😊

empathia
12. sep 2016

@lvancova dakujem. Mam strach z krvi. Lebo sa mi zdaju stale testy bledsie

empathia
12. sep 2016

@lenna71 dobre dam vediet. Tiez budem mat vysledky okolo 14h.

lenna71
12. sep 2016

@empathia mne sa zda tento posledny uz pekny taky som mala aj ja na 12dpt 🙂

henya
autor
12. sep 2016

@lenna71 ahoj, ty si spominala, ze si nemala PK...sama si sa tak rozhodla, alebo ti v centre poradili vlozit bez PK? Kamaratka mi poradila PK, tak silno nadtym rozmyslam 🙂

lenna71
12. sep 2016

@henya mna sa ani nepytali lebo som mala iba tri embryjka oplodnene, tak hned ked mi na druhy den po OPU volala ze su tri tak ze mam prist v pondelok odber bol v piatok. Na PK nechali len to jedno ze sa uvidime a bolo dobre.
Ale keby mam viac vajicok tak urcite idem do PK bez debaty.

lenna71
13. sep 2016

@empathia myslim na teba potom napis 🙂 tfuj tfuj tfuj

henya
autor
13. sep 2016

@lenna71 aha oki, lebo som rozmyslala nad tou PK, ale dnes mi volali z centra, ze vklad bude v sobotu a odbery som mala vcera. Takze to bude automaticky s PK...Dakujem za info 🙂

zuzankaa88
13. sep 2016

@henya ahoj a kolko si mala vajok??? s narkozou ci bez si bola?

lenna71
13. sep 2016

@henya drzim palce teda nech sa pekne vyvijaju fazulky 🙂

willino1
13. sep 2016

@bibkak ja som chodila do Iscaru v MT... Dr. Gallo aj DR Gáťová sú veľmi fajn 🙂 a mne už po dome behajú 14 mes. dvojčatá 🙂 po vklade som vôbec špeciálne neoddychovala... dokonca som bola na týždňovej služobke... oddychovanie má význam hlavne taký ten psychologický... že aby si po neúspechu človek nemusel povedať, že nespravil všetko pre to aby sa krpec podaril... len zas pri oddychovaní na nič iné nemyslí a moc sa pozorujeme, čo tiež nie je úplne moc dobre 🙂 mne osobne tá služobka možno aj pomohla... naozaj som nemala vôbec čas myslieť na to, že som po transfere 🙂 ak ti lekár povie, že vitamínmi sa niečo neupraví, ver mu... možno skôr placebo efekt 🙂 veľmi často meniť životosprávu pokiaľ má baba výsledky v norme mi moc neodporúčali, pretože pri väčších zmenách napr. v stravovaní, v cvičení sa telo prispôsobuje novej situácii vraj cca 3 mesiace a vtedy hormóny skáču hore dole, kým sa ustália, takže jeden mesiac môže byť všetko ok a na druhý zas hraničné výsledky... je to aj môj prípad... som bacuľka a prvé čo som sa pýtala, keď sa nám nedarilo bolo, či nemám schudnúť... ale mala som všetky výsledky dobré, takže mi neodporučili radikálne schudnúť ani začať cvičiť ani nič podobné 🙂

janulka232
13. sep 2016

@bibkak aj ja chodim do Martina do iscare aj teraz tam idem v piatok na kontrolu,ale už tam Galo nepracuje bol to velmi zlaty doktor.Ale aj ten druhy lekar vyzera v pohode.Mne lekar kazal uživat DHEA,ale že aj tak nemožem čakat 5 vajičok,kedže tiež už mam nizke AMH

janulka232
13. sep 2016

@henya Ahoj ako si včera dopadla?

henya
autor
13. sep 2016

@lenna71 dakujem 🙂

henya
autor
13. sep 2016

@zuzankaa88 Ahoj, bola som s narkozou, nic to nie je. Cely zakrok trval mozno 10 minut a hned potom som bola hore a v pohode 🙂 nie je sa coho bat Baby...Mala som 8 vajicok.

zus_ke
13. sep 2016

@zuzankaa88 ak si sa pytala preto, ze ty ides bez narkozy , tak aj tak bud v klude ;) ja som bola uz 2 krat bez a je to naozaj v pohode zvladnutelne 🙂