icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

lenna71
13. sep 2016

@henya 8 je supeeer tak nech sa ich co najviac oplodni a pekne rastu 🙂

zuzankaa88
13. sep 2016

@zus_ke ja idem s narkozou ak si dobre pamatam, len tak pre info som sa pytala 🙂

henya
autor
13. sep 2016

@janulka232 ahoj 🙂 vsetko bolo v pohode vcera, zakrok rychly a bezbolestny, nakoniec som mala 8 vajicok a dnes mi volali, ze vklad bude v sobotu rano. Tak snad sa krpcom u mna bude pacit 🙂 Ty co nove? Ako postupujes? Uz mas nejake terminy?

janulka232
13. sep 2016

@henya tak to maš pekne 8vajičok.Budem silno držat palce nech si dalšia ktorej to vyjde na prvy krat.Ja v piatok dalšia kontrola tak som zvedava čo sa dozviem.Snad budem mat aspon jedno vajičko

henya
autor
13. sep 2016

@janulka232 a predtym si kolko vajicok mavala? Teraz ked beries 5 druhov liekov - to mas zvysene davky hormonalnej liecby? Neboj, urcite to bude dobre, budes ako mne povedal priatel, ze sliepocka s dostatocnym poctom vajicok 🙂 drzim velmi silno palce. Napis potom ako si dopadla...budem mysliet na teba...

glopsa
13. sep 2016

@lenna71 ahoj, a na čo je dobrý ten liek a kto ti ho odporučil?

lenna71
13. sep 2016

@glopsa joj teraz neviem na aky sa pytas nechce sa mi dohladavat.

glopsa
13. sep 2016

@lenna71 bromelain

lenna71
13. sep 2016

@glopsa aha to je vytazok z ananasu a mal by by napomocny pri uhniezdovani embryjka.
takisto je dobre pit ananasovy dzus a a papat cerstvy ananas. ale ja som len dzus a ten bromelian jedla. Doporucala ho tu na konovi jedna baba v skupine ivf mala tam spisanych vela vitaminov ake brat pred a pocas stimualcie a potom ake po vklade.

glopsa
13. sep 2016

@lenna71 ďakujem za odpoveď

janulka232
13. sep 2016

@henya prvy krat som nemala ani jedno a druhy krat iba jedno a teraz mi k tym liekom čo som predtym mala mi dal ešte navyše lieky dhea.Ja mam nizke AMH iba 0,13 takže ja už moc vajičok nebudem mat.Jasne dam vediet ako som dopadla aj Tebe držim palce

zus_ke
13. sep 2016

@janulka232 drzim silno palce! urcite bude aspon jedno vajko ktore bude dobre ! 🙂 ja mam tiez nizke amh len 0,03 :(

henya
autor
13. sep 2016

@zus_ke @janulka232 juuj baby, drzim palce, ved staci len jedno vajicko, ale nech je silne, oplodnene a krasne delene vam prajem...drzim vam silno silno päste!!!

janulka232
13. sep 2016

@zus_ke Aj ked mame obydve nizke AMH,ale snad nam ešte doktori budu vediet pomoct a aj my sa dočkame babätka.Bola by som štastna keby bolo aspon jedno vajičko ktore sa aj oplodni.Aj Tebe silno držim palce

lenna71
14. sep 2016

@zus_ke dnes ti drzim ✊🏻🍀 Uz pojdes domov s fazulkouuu 😊👏

zus_ke
14. sep 2016

@lenna71 dakujeeeem 🙂 uz idem domkov s bublinkou 😍 teraz uz len ✊🏻✊🏻✊🏻

lenna71
14. sep 2016

@zus_ke juuj super tfuj tfuj tfuj velmi drzim palceeee 🙂

zuzankaa88
14. sep 2016

@zus_ke juj super, drzim palce nech sa sup sup uhniezdi 😵

janulka232
14. sep 2016

@zus_ke silno držim palce.Chcem sa opytat ake injekcie,alebo lieky si uživala pred IVF?

zus_ke
14. sep 2016

@lenna71
@zuzankaa88
@janulka232 dakujem kocky 😘 a brala som clostil 2-0-2 a potom som este dopichavala merional tusim 7 ampuliek 😊

henya
autor
14. sep 2016

@zus_ke 🙂 tak nech to vyjde a o par dni posles // pfj pfj pfj 🙂

janulka232
14. sep 2016

@zus_ke dakujem ja som brala dhea tiež mam clostil ja beriem 2-1-2.A potom mi da ešte asi injekcie,ale to budem vediet teraz v piatok.Dala si mi teraz taku trošičku nadej,že aj s nizkym AMH sa da otehotniet.

zus_ke
14. sep 2016

@janulka232 este sice niesom tehu, ale uz tomu verim, ze sa to da... ja som pri dvoch ivf nemala ziadne vajko... teda raz jedno nezrele a druhy krat ziadne vajko..... a teraz boli 2 🙂 ale oplodnilo sa len jedno a to mi dnes vlozili 🙂 veeeelmi velmi ti drzim palce a daj vediet ako si dopadla ! 😊

henya
autor
14. sep 2016

@zus_ke vkladali ti bublinku po PK? Na kolky den ak mozem vediet?

zus_ke
14. sep 2016

@henya ano v mojom centre robia len s PK... a na 5 den ;)

dicinka1
14. sep 2016

Ahojte baby...pridavam sa k Vam..buduci tyzden zacinam stimulovat Gonalom..kratky protokol...drzim palce..kazda jedna z nas si to zasluzi...ja uz mam dievčatko po 2 Ivf....a 3x KET neuspesne..pevne verim ze sa to zase podari ;)

empathia
14. sep 2016

@dicinka1 drzim ti palcekyyy 😘😘😘

empathia
14. sep 2016

@zus_ke chodis do ferti ?

zus_ke
14. sep 2016

@empathia do brna chodim ;) preco?

empathia
14. sep 2016

@zus_ke lebo vo ferti davaju iba s pk tak som si myslela 🙂 drzim ti palceky