Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@zus_ke ja idem s narkozou ak si dobre pamatam, len tak pre info som sa pytala 🙂
@janulka232 ahoj 🙂 vsetko bolo v pohode vcera, zakrok rychly a bezbolestny, nakoniec som mala 8 vajicok a dnes mi volali, ze vklad bude v sobotu rano. Tak snad sa krpcom u mna bude pacit 🙂 Ty co nove? Ako postupujes? Uz mas nejake terminy?
@henya tak to maš pekne 8vajičok.Budem silno držat palce nech si dalšia ktorej to vyjde na prvy krat.Ja v piatok dalšia kontrola tak som zvedava čo sa dozviem.Snad budem mat aspon jedno vajičko
@janulka232 a predtym si kolko vajicok mavala? Teraz ked beries 5 druhov liekov - to mas zvysene davky hormonalnej liecby? Neboj, urcite to bude dobre, budes ako mne povedal priatel, ze sliepocka s dostatocnym poctom vajicok 🙂 drzim velmi silno palce. Napis potom ako si dopadla...budem mysliet na teba...
@glopsa aha to je vytazok z ananasu a mal by by napomocny pri uhniezdovani embryjka.
takisto je dobre pit ananasovy dzus a a papat cerstvy ananas. ale ja som len dzus a ten bromelian jedla. Doporucala ho tu na konovi jedna baba v skupine ivf mala tam spisanych vela vitaminov ake brat pred a pocas stimualcie a potom ake po vklade.
@henya prvy krat som nemala ani jedno a druhy krat iba jedno a teraz mi k tym liekom čo som predtym mala mi dal ešte navyše lieky dhea.Ja mam nizke AMH iba 0,13 takže ja už moc vajičok nebudem mat.Jasne dam vediet ako som dopadla aj Tebe držim palce
@janulka232 drzim silno palce! urcite bude aspon jedno vajko ktore bude dobre ! 🙂 ja mam tiez nizke amh len 0,03 :(
@zus_ke @janulka232 juuj baby, drzim palce, ved staci len jedno vajicko, ale nech je silne, oplodnene a krasne delene vam prajem...drzim vam silno silno päste!!!
@zus_ke Aj ked mame obydve nizke AMH,ale snad nam ešte doktori budu vediet pomoct a aj my sa dočkame babätka.Bola by som štastna keby bolo aspon jedno vajičko ktore sa aj oplodni.Aj Tebe silno držim palce
@zus_ke juj super, drzim palce nech sa sup sup uhniezdi 😵
@zus_ke silno držim palce.Chcem sa opytat ake injekcie,alebo lieky si uživala pred IVF?
@lenna71
@zuzankaa88
@janulka232 dakujem kocky 😘 a brala som clostil 2-0-2 a potom som este dopichavala merional tusim 7 ampuliek 😊
@zus_ke dakujem ja som brala dhea tiež mam clostil ja beriem 2-1-2.A potom mi da ešte asi injekcie,ale to budem vediet teraz v piatok.Dala si mi teraz taku trošičku nadej,že aj s nizkym AMH sa da otehotniet.
@janulka232 este sice niesom tehu, ale uz tomu verim, ze sa to da... ja som pri dvoch ivf nemala ziadne vajko... teda raz jedno nezrele a druhy krat ziadne vajko..... a teraz boli 2 🙂 ale oplodnilo sa len jedno a to mi dnes vlozili 🙂 veeeelmi velmi ti drzim palce a daj vediet ako si dopadla ! 😊
Ahojte baby...pridavam sa k Vam..buduci tyzden zacinam stimulovat Gonalom..kratky protokol...drzim palce..kazda jedna z nas si to zasluzi...ja uz mam dievčatko po 2 Ivf....a 3x KET neuspesne..pevne verim ze sa to zase podari ;)

@henya 8 je supeeer tak nech sa ich co najviac oplodni a pekne rastu 🙂