Sex po mimotelovom oplodnení
Ahoj snazilky trochu netradicne no chcem sa spytat, na klinike odporucaju po ivf pohlavny styk tak neviem co som sa aj docitala vraj neodporucaju sex,ze pri orgazme sa , ze vraj stahuju steny maternice a to neni dobre pre embrijko
@kubik12 takže mám dcéru všetko OK, nikdy žiadny problém. Ja som to žiaľ nevydržala možno nezodpovedne, ale tá hormonalna búrka to bola katastrofa. Myslím že bol orgac už na 3den po et a potom hádam dvakrát denne tá chuť bola nenormalna a dost často cele tehu. Ak nemáš problémy kľudne. Myslím, že neni dôvod sa obmedzovať, u mňa to bol znak tehu. Som mala na 5 deň po et už peknú čiarku A aj veľmi vysoké hcg.
@kubik12 toto je test 5 dní po et 2 dní pred MS som mala silné čiarky, ale ako píšem, hcg bolo vysoké, väčšina báb má podstatne nižšie. Ja mám cyklus 28 dní. To už je jedno čo si pichala, teraz zaváži, či si tehu, tak MS nepríde, ináč by mala normálne, podľa toho aj či ti blokuje utroš MS, ak aj berieš estrofem, ten zvykne MS oddialiť.
A ako reaguješ na hormóny, či ti rozhadzu cyklus. Sa som pri neúspechu začala špinit cca pár dní pred MS A som vedela hneď.
@sono2 vcera som zacala spinit 🙄 ale do hodinky bolo po všetkom 😎 nebola to krv ale take niečo hnede a sem tam jak sa utriem je na toaletnom slabo ružový vytok..moze to znamenat uhniezdenie? 😀 alebo to je namiesto menštruácie? Aj by to sedelo..zrobila som tt a je tam strasne slabulinka druhá ciarka 😀 ze ju poriadne nevidno
Mňa automaticky prešla chuť na sex. Partner zatiaľ sa drží statočne. Ale on je dosť trpezlivý. Ak sa má zachovať kludovy režim, tak si myslím že sex patrí tiež medzi! Časté narazanie penisom ku krčku maternice mi hovorí všetko, len nie kludovy režim!!!

@kkkkkkk7 Ahoj. Ako si to vtedy riesila? Ja od 2 dňa po et trpim dennodenne chuť dnes som štvrtý v sobotu bol et. Myslíš že môžeme dať dnes styk? V papieroch mam napísané 2,3 dni