icon

Sex po mimotelovom oplodnení

marculik
20. nov 2012

Ahoj snazilky trochu netradicne no chcem sa spytat, na klinike odporucaju po ivf pohlavny styk tak neviem co som sa aj docitala vraj neodporucaju sex,ze pri orgazme sa , ze vraj stahuju steny maternice a to neni dobre pre embrijko

Strana
z2
sono2
12. apr 2016

@kkkkkkk7 Ahoj. Ako si to vtedy riesila? Ja od 2 dňa po et trpim dennodenne chuť dnes som štvrtý v sobotu bol et. Myslíš že môžeme dať dnes styk? V papieroch mam napísané 2,3 dni

kubik12
30. jún 2017

@sono2 ahoj mozes mi napisat ci to nevadilo po et mať orgazmus 🙂 aj mne sa to dnes 3den po et stalo v sne 😂 tak teraz trpnem ze co...

sono2
2. júl 2017

@kubik12 takže mám dcéru všetko OK, nikdy žiadny problém. Ja som to žiaľ nevydržala možno nezodpovedne, ale tá hormonalna búrka to bola katastrofa. Myslím že bol orgac už na 3den po et a potom hádam dvakrát denne tá chuť bola nenormalna a dost často cele tehu. Ak nemáš problémy kľudne. Myslím, že neni dôvod sa obmedzovať, u mňa to bol znak tehu. Som mala na 5 deň po et už peknú čiarku A aj veľmi vysoké hcg.

kubik12
2. júl 2017

@sono2 takže neni problém stym orgazmom 😅 ?? Zajtra budem 6den po et..tak tebe vyšli 5den // ciarocky? Mala si predĺženú kultivaciu 🙂

sono2
3. júl 2017

@kubik12 Áno jasné že nieje problém, to je mýtus, keby malo len to vadiť, to by nikto deti nevynosil, možno je problém, alebo preventívne, ak má žena niečo zakazujú, aj keď ja si myslím, že to je blbost, áno mali sme predĺženú klasicky.

kubik12
3. júl 2017

@sono2 krásne 😍 kolko dni po et si robila test? Ja dom dnes 6den po et... 😉 ani neviem kedy mam mať mrchu 😔 naposledy som dostala 32dc po diphereline a teraz neviem ci mam cakat tak isto alebo podla mojho bezneho 28-29 dc??? Nevies poradiť 🙏

sono2
3. júl 2017

@kubik12 toto je test 5 dní po et 2 dní pred MS som mala silné čiarky, ale ako píšem, hcg bolo vysoké, väčšina báb má podstatne nižšie. Ja mám cyklus 28 dní. To už je jedno čo si pichala, teraz zaváži, či si tehu, tak MS nepríde, ináč by mala normálne, podľa toho aj či ti blokuje utroš MS, ak aj berieš estrofem, ten zvykne MS oddialiť.
A ako reaguješ na hormóny, či ti rozhadzu cyklus. Sa som pri neúspechu začala špinit cca pár dní pred MS A som vedela hneď.

kubik12
4. júl 2017

@sono2 ja beriem progesteron 200mg... 🙂 a mas mat dvojičky??preto mas vysoké hcg? Ja test nechcem robit 😖 na týždeň v utorok mam ísť na krv 😍 ja viem, že to vyšlo cítim to 👶

sono2
4. júl 2017

@kubik12 nie jedno mám, neni pravidlo vysoké hcg dvojičky A paradoxne kamoska mala nižšie ako ja A dvojičky čakala.
Iba 200? Ja som brala 3 krát 200. Držím palce.

kubik12
5. júl 2017

@sono2 vcera som zacala spinit 🙄 ale do hodinky bolo po všetkom 😎 nebola to krv ale take niečo hnede a sem tam jak sa utriem je na toaletnom slabo ružový vytok..moze to znamenat uhniezdenie? 😀 alebo to je namiesto menštruácie? Aj by to sedelo..zrobila som tt a je tam strasne slabulinka druhá ciarka 😀 ze ju poriadne nevidno

sono2
6. júl 2017

@kubik12 neviem koľko dpo si? Myslím, že už dosť. To by to u na teste malo byť jednoznačne. Uhniezduje sa pri vklade blasty okamžite. Skôr sa neujalo a pride ms, ale môžem sa mýliť.

frantiseklotrinsky
12. feb 2019

Mňa automaticky prešla chuť na sex. Partner zatiaľ sa drží statočne. Ale on je dosť trpezlivý. Ak sa má zachovať kludovy režim, tak si myslím že sex patrí tiež medzi! Časté narazanie penisom ku krčku maternice mi hovorí všetko, len nie kludovy režim!!!

Strana
z2