Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@gabikri ano som zo slovenska.ano viem o reprofitu brno chodi tam vela dievcat .my chceme len embryjko a hlavne nechceme dlho cakat.este zvazujem sanus jihlava to my poradila jedna kocka z konika .neviem tazko sa je rozhodnut.ja uz nemam vela casu mam uz 36
@gabikri No, tak snad Tě doženu, počítám, že půjdem na další pokus v novém roce, že to teď asi nikdo řešit před Vánocema nebude. Kéž by dvojka byla šťastným číslem. Jaké máš instrukce od doktorů? Utrogestan, listovku... ještě něco? Jo, dali Ti v Reprofitu Prednison na snížení imunity?
@maakovaa : ne Predniston nemám. Jinak Utrouš, Estrimax mám brát pořád stejně 😉 A listovku ( Femibion) k tomu 😉
@zlatanka30 : V RF stojí darovaná embrya 25tisíc.....moje kamarádka tam nedávno psala dotaz 😉
@gabikri ale asi iba pre vas.ze??neviem ako je to pre nas slovenky??inak velmi sa tesim z teba .strasne som ti drzala palce.obdivujem ta.ja som to hned po prvom uspesno neuspesnom ivf vzdala.
@zlatanka30 : jo tak to nevím, ale můžeš jim napsat dotaz, za to nic nedáš 😉
@zlatanka30 ahoj,pozri si cenník na ich stránke ,ale ceny sú rovnaké pre slovenky aj češky,možeš si akurát vybrat či platíš eurami alebo českými.My sme platili českými 🙂
@zufalka urcite pozrem
uz som to nasla 25.000 tak isto ako nas stal et cez poistovnu 🙂 🙂 🙂
@zlatanka30 tak super,ale budeš určite viac spokojná ako v našich centrách!! uvidíš 🙂
@zufalka moja bodaj by si mala pravdu. 🙂 v nasich centrach sa caka 2 roky na embryjka
ved práve,preto som aj ja prešla do čiech,a už máš termín?
@zufalka este nemam termin.ty si mala tiez darovane embryjka??
zlatanka30 ja tiež chodím do Sanusu Jihlava a tiež mi to odporučili kočky z koníka. Zatiaľ som spokojná. Išla som tam prvýkrát na kozultáciu a keďže som mala aj dobrú sliznicu, tak hneď o týždeň mi vkladali darované embryjká. Bola som z tej bleskovky dosť v šoku. Bohužiaľ to nevyšlo, dokonca som po tomto pokuse krvácala 16 dní. Zatiaľ sa mi to ešte nestalo a mám za sebou 4 IVF a 1 ET s darovanými oocytmi. V kútiku duše si myslím, že embryjká sa možno aj uchytili ale potom odišli.
@majka43 Jak to vypadá?Já jsem měla včera transfér těch darovaných embryjek.Mám zavedené 2 pětidenní blastocysty.Táááááák uvidíme.Ale říkala jsem doktorovi,že už naposledy,už na to nemám nervy a penízky.Na čerstvé jsme už ani neměli,tak mám rozmrazené.Je tam menší šance,ale uvidíme.Až budeš vědět co a jak písni. 🙂
@paja1 budem drzat palce .a aky je cenovy rozdiel medzi mrazenymi a cerstvymi embryjkami? 🙂 u nas tiez hra rolu cena.dakujem
@paja1 : pajko tak to jsou krásné zprávičky...........teď to vyjde, uvidíš 😵 😵 Dvě blastocysty............tak to by bylo, aby nebylo 😝 Ať se mimísci pěkně zavrtají 😉
@minka051 : děkuju moc.........a co ty? Kdy jdeš do dalšího boje? 😉
@maakovaa : tak jak ses rozhodla? .....Do caru půjdeš až po svátkách? 😉
@maakovaa : jsi moc hodná......doufám, že se s Tebou taky brzy budu těšit 😵 Jinak já po každém neúspěchu hned kula další pikle.........moc mi to pomohlo nebýt smutná 😉 Ale každý to má jinak, někdo fakt potřebuje první srovnat psychiku. Taky u mě to bylo věkem, že jsem to rychle honila..............biologické hodiny odbíjely jak Big Ben 😀 😀
Ahojte snažilky, som tu dlho nebola pozrieť a už sa tu v tom stracam, je tu veľa novych tvári. Držim všetkym čakatelkam po transfere palce nech to vyjde!!!! Papajte čilli papricky na prekrvenie maternice.
@gabikri Ahoj ty si teda riadny zazrak. To su krasne spravy, ze si to miminko vybojovalo. Drzim papce nech je už všetko v najlepšom poriadku.
Ja som bola dnes na prvom ultrazvuku a mame jedno kinderko 🙂 Už mu bije aj srdiecko, teda riadne mu rachoti 😀 Je to nadherny zvuk, doktor hovoril že srdečny rytmus je v poriadku. A miminko ma 3-4mm. Som nakoniec rada, že je jedno. Vkladali mi dve, ale bála som sa toho, že to bude záhul, keď budu dve. Hodim vam tu prvu fotečku našho drobečka

@maakovaa : jj. druhý, první byl u Apolináře 😉
@paja1 : čekáme tě na lavičce v parku 😀
@zlatanka30 : a ty jsi ze Slovenska? Hodně Slovenek jezdí do Reprofitu, já tam taky chodím a jsem tam spokojená, ale jak píše maakovaa, každý je spokojen tam, kde se k němu dobře chovají a hlavně byl úspěšný 😉