icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

misha83
•
17. apr 2011

@gammaray No dnes se mi během dne udělalo hodně špatně. No a jinak občas cítím břicho, ale jinak než na MS. Citlivá prsa přičítám teda tomu pregnylu☹.

jada1
•
17. apr 2011

Ahojte kočky, všetky vás pozdravujem.
@bondy na teba zajtra budem myslieť 😉
@misha83
@rebo vám nech sa drobci riadne zahryzkávajú 🙂 .
Ja som začala prípravnú fázu, včera injekcia na urgente a od 27.4 začínam brať liečiky.

misha83
•
17. apr 2011

@jada1 Super, takže v akci, přeji hodně štěstí! 🙂

denda1301
•
17. apr 2011

@misha83 🙂 verim ze ti to dobre dopadne.Ja som to zatial len raz zazila pri druhom IVF a bola som v siedmom nebi 😵 😵 😵 vtedy to ale dobre nedopadlo lebo som mala uz vtedy zle vajicka,ale ty ich mas urcite silne tak len mysli pozitivne a rozmyslaj nad krasnymi vecami tie malinke to citia a uz teraz vedia ze su v naj.rukach teda v brusku 🙂

denda1301
•
17. apr 2011

@jada1 drzkam paste 😉

jada1
•
17. apr 2011

@misha83
@denda1301 ďakujem vám baby 🙂
@silvinnka všetko som ti napísala do IP. Ak ešte niečo chceš vedieť, kľudne sa pýtaj.

gammaray
•
17. apr 2011

@misha83 citlivá prsa určitě ok, 😀 a to ,že ti začíná být zle,ti přeji taky moc ----jen tak dál 😀 😀 😀

misha83
•
17. apr 2011

@denda1301 @gammaray Děkuji holky, jste fakt zlaté!

rebo
•
18. apr 2011

misha83 aj ty si tak neskutočne unavená? Ja by som len celý deň spala. Ale dnes som už v robote, tak to tu nejde, ale mám problém udržať otvorené oči.

misha83
•
18. apr 2011

@rebo Jj, jsem, ale není to úplně tak hrozné, ale na můj jinak dost živý režim to je znát. Ty už jsi v práci? Já jsem teď doma, ale po testu ať už dopadne jakkoliv bych se vrátit chtěla.

rebo
•
18. apr 2011

Ja som radšej išla do práce, lebo doma by som sa zbláznila. Takto aspoň na to nemyslím. Mám síce rušno, lebo v piatok som nerobila, ale snažím sa byť v kľude.

misha83
•
18. apr 2011

@rebo To chápu, já jsem sice doma, ale taky pracuji, ale jen trochu a jak se mi chce🙂. Naštěstí něco můžu dělat z domu.

rebo
•
18. apr 2011

misha83 a kedy budeš robiť test?

misha83
•
18. apr 2011

@rebo No mám ho dělat v neděli, ale asi to nevydržím🙂.

rebo
•
18. apr 2011

Ten deň keď je vklad sa asi nepočíta, však?

misha83
•
18. apr 2011

@rebo Přesně tak, nepočítá. Já jsem teď tedy 9. den po ET a měla jsem 5-ti denní embryjka.

rebo
•
18. apr 2011

Mne ani nepovedali, že koľko sú denné, ale predpokladám, že keď som doktorovi volala v utorok, že sliznicu maternice mám v poriadku a vklad bol v piatok, tak budú 4 denné. A tvoje koľko mali buniek?

misha83
•
18. apr 2011

@rebo Já jsem měla časnou blastocystu a blastocystu.

rebo
•
18. apr 2011

A blastocysta má koľko buniek? Asi viac, nie?

misha83
•
18. apr 2011

@rebo Tam už se ty buňky nepočítají, je jich hodně.

denda1301
•
18. apr 2011

Zdravim dievcata ako?ja som uz bola dnes v praci a fuuu mala som co robit,ale sa mi nechcelo po tyzdnovej PN 🙄
@misha83 len vydr na testik trpezlivost ruze prinasa 🙂 ux chcem pocut od vas len dobre spravy...pp
@rebo to ti fakt nepovedali? Tak to je teda nieco ved co ja viem za to,ze to kultivuju do bladtocysty sa aj doplacia 🙄

rebo
•
18. apr 2011

denda1301 tak ja už fakt neviem, ktorému CAR-u mám veriť. Z OBI Brna som odišla do Jihlavy a teraz sa dozvedám, že ani tu nejednajú seriózne. Už ma nikto nepresvedečí, že to nie je o peniazoch. Paradoxné je to, že v piatok som bola na KET a dnes sa mi ozvali z Martina, lebo aj tam som zaradená do poradovníka.

misha83
•
18. apr 2011

@rebo A vy jste měli darovaná celá embryjka nebo jen vajíčka?
@denda1301 U nás se platí za prodlouženou kultivaci, nikoliv konkrétně za blastocysty.

rebo
•
18. apr 2011

misha83 my sme mali darované embryjá.

denda1301
•
18. apr 2011

@rebo aha tak mozno to bude tym,ze ste mali embryja darovane,ale tiez si myslim ze je to niekedy skor o peniazoch zistili,ze je to dobry biznis...,ale zase verim,ze su aj lekari,ktori chcu naozaj pomoct a ja dufam,ze 2.maja sa o tom presvedcim,lebo v Heliose som ja osobne dako spokojna nebola 😒

denda1301
•
18. apr 2011

@misha83 no ved som mala na mysli predlzenu kultivaciu,viem ze sa ma pytali ci chcem vkladat po 2 dnoch,alebo po 5-6dnoch...vraj ako sa bude vyvijat a stalo to navyse cca 4000skk 😠 😠

gammaray
•
19. apr 2011

@rebo ahoj,můžu se zeptat,na kolik tě celkem vyšel pokus dar.embryi?všem přeji hezký den 😵

rebo
•
19. apr 2011

gammaray platila som 6800,- Kč.

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
misha83
•
19. apr 2011

@denda1301 jj, u nás to stojí 4500 Kč. A také s tím musíš souhlasit, ale třeba při minulém pokusu ještě s mými vajíčky, kdy jsme měli jen 2, tak nám je zavedli bez PK a peníze nám vrátili.
@bondy Super, tak ať se klučík pěkně hnízdí 😀 .