Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@lusinda28 určite druhy pokus bude už uspešny a ty si najdeš dve čiarky na testiku.Ja sa musim sa objednat do centra,ale necham to až na januar,lebo ešte stale neviem do akeho centra pojdeme aj,ked doktor ma odporučal do Bratislavy iscare
@janulka232 tak v januári pojdeme spolu do toho..😉 ja chodím do ISCERU BA ale neviem, nelubi sa mi moc ich prístup, ale keď som čítala príspevky od iných báb, v iných centrach to nie je o nič lepšie..tak som si povedala, že ostanem im verna...😂
@lusinda28 tak to si ma nepotešila,že sa Ti nepači ich pristup.V januari sa chcem objednat na konzultaciu a ktovie kedy nam najdu darkynu.Tak asi do vtedy ty si už budeš uživat tehulkovanie 😉.
@janulka232 darkyňu máš za 1 -2 týždne, ide to rýchle... najdlhšie sa čaká za schválením poisťovňou cca 1 mesiac... 🙂
@lusinda28 ja som v Gynfive. Tiez mam iste vyhrady, ale znesitelne. Gynfiv ma ale aspon system a lava ruka vie co robi prava, kazdy vie co ma robit.
Neviem ci sa to da, raz som citala ze to niekto riesil a myslim ze teoreticky by sa to dalo, ale to uz sa musis pytat ich. Najskor by som sa skusila na tvojom mieste opytat v gynfive, resp. Tam kde chces, az potom v iscare. Zrejme za ten prenos embryi budes ale platit.
Pozeram cennik Iscare a za KET maju 250e. Ak ta cena plati aj pre tvoj pripad, mozno by fakt stalo za uvazenie zmeny kliniky.
@lusinda28 ja už nejdem cez poistovnu budem si to cele sama cvakat😢frowning2:.Tak ked tak čitam asi bude lepšie ine centrum ako iscare
@lusinda28 ahoj, určite v cene nemáš vklad ďalších mrazacikov. Tie sa sólo platia, veď to je biznis pre nich. Pozri v cenníku KET koľko stojí. A viem, že embria sa dajú prevážať ale aj za to sa platí a nechcú to robiť. Ja som si chcela preniesť zo SR do CR a dívali sa na mňa ako keby som z hrušky padla 😀.
Ahojte kočky, prosím, tie darcovské vajíčka musia byť hneď oplodnené alebo ich môžeme aj zmraziť? Darcovský program začíname zvažovať. Koľko ste mávali vajíčok od darkyne?
@montrojruza po tom ako sa vajicka nepodarilo oplodnit spermiami su nepouzitelne. Preto sa pytam naco vajicka mrazit, ked sa daju hned oplodnit spermiami a az nasledne zamrazit embrya.
@amoenussa87 ahoj,skus sa opytat priamo v tom centre kde ti ich predpisali,ci by ich nezobrali,mne tiez nejake ostali a oni ich odomna odkupili-teda vratili mi za ne doplatky co som dala v lekarni za to.

Baby mám otázočku, ak máme ešte 5 mrazacikov, vkladáme len po 1 tak teda mám ešte 5 pokus v cene, ktorú sme hradili z poisťovne? Nehradí sa nič?