Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@regina24 hmmm...to mi je ľúto... Viem, čo prežívaš... Mne sa to tiež stalo pri prvom vklade s DV.. Len nám nenabehlo do 10 týždňa srdiečko... A teraz v apríli som začala krvácať na začiatku tehotenstva.. A ja som musela ist na kyretaz obidva razy.
Držím palce, aby ďalší vklad vyšiel..
@regina24 ja som mala 4 embryjka a až posledny vklad vyšiel a mam doma 2 mesačnu dcerku.A keby som prvy krat nemala mimomaternicove mala by som už ročne dieta.Niektore ženy si musia dost vytrpiet kym sa dostanu k vytuženemu babätku
@janulka232 tak to hej snáď nám to už bude a bude všetko ok a snáď dostanem menzes tak ako mám a bude rásť sliznica ja len dúfam a verím pozityvne.
Jej takú malinkú dvojmesačné babetko musí Vám robiť radosť 🙂
Aké vytaminy ste užívali počas tehotenstva ? Ďakujem .
@regina24 to hej robi nam velku radost je to taky vytuženi drobček.Aj,ked niekedy ma dobre dni a niekedy zle dni.Ja som brala počas tehotenstva femibion,ale nie každy den ako som si spomenula 🙂.A raz som si kupila vitaminy pregnafolin.A občas som si dala magnerot.Držim palce nech to vyjde
@janulka232 jej tak nech rastie malinká a nech je zdravička 🙂
Tak že tie základné vitamíny ste užívali počas tehotenstva.
Maliste ju z darcovské programu?
@regina24 ano je z dv 🙂
@janulka232 tak že vyšlo vám to tak aj nám musí vyst 😀
@regina24 ano vyšlo nam posledne embryjko so štyroch.Určite to vyjde ved vyšiel hned prvy vklad,len škoda,že to takto skončilo
@janulka232 hej musí to vyst.
🙂
Už len aby som dostala menzes 🙂
@ericia dr mi kázal vysadiť progesterón keď mi vydelí že nebije srdiečko a cakal dr 3tyzdne aby som spontalne potratila aby som nemusela ísť na kyretaž tak že spontalne som potratila veľmi som krvacala ten deň. A potom ostatné dni normálne jak pri menzese.
Tak čakám kedy dostanem menzes mávam 28 týždeň cyklu .
Na 23.8vychadA že by som mala dostať snáď dostanem aby som potom mohla ísť na vklad.
Tak kocky, v stredu som bola posledný krát na clinike na ultrazvuku, kontrolu mam za 2-3tyzdne u svojho lekára. Drobec ma 8mm, vyzerá ako srobik, a co je podstatne, srdce mu búcha ako zvon😇.
Ďakujem vám za podporu, rady, trpezlivosť a želám nám šťastný začiatok na materskej dovolenke s vytúženým mimi❤️.
Kočky ahojte ... Tak posledná zmrzlinka vložená 🙏🍦🙏🍦🙏. verím, že teraz to dotiahneme spolu do šťastného konca konečne 🙏
Vklad prebehol bez problémov... Už len vydržať tie dva nekonečné týždne🙈🙈🙈
krásny večer vám prajem 😊
@ericia držím mooooc palčeky aby to dobre dopadlo😉
@ericia jej silno držim palce musi to vyjst.
Ja ešte čakám na menzes a tak ísť pôjdem potom na vklad 🙂 snáď to už vyde až dokonca 💕💓
@butterfly333
@janulka232
@ceklis ďakujem dievčatá ❤️ veľmi verím, že to vyšlo tentoraz 🙏
@ceklis a tebe sa ako darí? Všetko prebieha dúfam v poriadku😍
@ragaca ahoj, ako si dopadla na krvi? Ja som mala v piatok vklad ale len jedna blastocysta sa vyvinula 😳
@devillka007 ja som mala v krvy hcg 0 takze ani jedno sa neuchitilo😣

@lejduska ako a vyšlo vym vklad ? Ja chodím Helios Brno a Helios Banská Bystrica.