icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

regina24
14. aug 2019

@lejduska ako a vyšlo vym vklad ? Ja chodím Helios Brno a Helios Banská Bystrica.

ericia
14. aug 2019

@regina24 hmmm...to mi je ľúto... Viem, čo prežívaš... Mne sa to tiež stalo pri prvom vklade s DV.. Len nám nenabehlo do 10 týždňa srdiečko... A teraz v apríli som začala krvácať na začiatku tehotenstva.. A ja som musela ist na kyretaz obidva razy.
Držím palce, aby ďalší vklad vyšiel..

lejduska
14. aug 2019

@regina24 nie, prvý biochemické tehu, druhý nevyšiel. Mňa by zaujímalo co okrem estrimaxu a progesteronu berieš? Lebo oni tomu nie sú veľmi naklonení pokiaľ nemáš vysetrenia . Ja som bola na hemato no ešte nemám vysledky

janulka232
14. aug 2019

@regina24 ja som mala 4 embryjka a až posledny vklad vyšiel a mam doma 2 mesačnu dcerku.A keby som prvy krat nemala mimomaternicove mala by som už ročne dieta.Niektore ženy si musia dost vytrpiet kym sa dostanu k vytuženemu babätku

regina24
14. aug 2019

@ericia ak sa môžem spitat ja som po spontalnom potrate ale ako ste dostali menzes od kyretu nakolkaty deň ste dostali menzes ? A teraz máte voľno či už isliste od vtedy na vklad ?

regina24
14. aug 2019

@lejduska ja brala som len urogestan ráno jednu večer jednu ,a už len febibion som užívala ,vyšetrenie mám všetky negatívne.

regina24
14. aug 2019

@janulka232 tak to hej snáď nám to už bude a bude všetko ok a snáď dostanem menzes tak ako mám a bude rásť sliznica ja len dúfam a verím pozityvne.
Jej takú malinkú dvojmesačné babetko musí Vám robiť radosť 🙂
Aké vytaminy ste užívali počas tehotenstva ? Ďakujem .

lejduska
14. aug 2019

@regina24 no to ako ja, to sú lieky na rovnakej báze, ja progestanelle. A estrimax nemas? Véd to je super keď všetko negatívne, tak vieš ze nič navyše ti netreba

ericia
14. aug 2019

@regina24 po prvom kyrete som dostala menzes po mesiaci... Po druhom až keď mi nasadili Duphaston... Teraz mam 19.8 posledný KET 🙏🙏🙏

kattky
Autor odpoveď zmazal
kattky
14. aug 2019

@mija80 ty ako si to mala

janulka232
14. aug 2019

@regina24 to hej robi nam velku radost je to taky vytuženi drobček.Aj,ked niekedy ma dobre dni a niekedy zle dni.Ja som brala počas tehotenstva femibion,ale nie každy den ako som si spomenula 🙂.A raz som si kupila vitaminy pregnafolin.A občas som si dala magnerot.Držim palce nech to vyjde

regina24
14. aug 2019

@ericia a dostali ste tak menzes ako ste dostávali ja mávala som menzes na 28den snáď aj dostanem tak
Tak že Vám držím palce aby to vyšlo a úspešne. Nemôžeme sa zdať musíme veriť vtom že budeme tehotné 🙂

regina24
14. aug 2019

@janulka232 jej tak nech rastie malinká a nech je zdravička 🙂
Tak že tie základné vitamíny ste užívali počas tehotenstva.
Maliste ju z darcovské programu?

regina24
14. aug 2019

@lejduska estrimqx mi nepredpisali to ste načo užívali na udržiavanie plodu či ? To Vám dali centre?
Ja som mala len progesterón.

janulka232
14. aug 2019

@regina24 ano je z dv 🙂

regina24
15. aug 2019

@janulka232 tak že vyšlo vám to tak aj nám musí vyst 😀

janulka232
15. aug 2019

@regina24 ano vyšlo nam posledne embryjko so štyroch.Určite to vyjde ved vyšiel hned prvy vklad,len škoda,že to takto skončilo

regina24
15. aug 2019

@janulka232 hej musí to vyst.
🙂
Už len aby som dostala menzes 🙂

ericia
15. aug 2019

@regina24 prvý krát áno a teraz nie...
Vám robili kyretaz, či nie?

regina24
15. aug 2019

@ericia dr mi kázal vysadiť progesterón keď mi vydelí že nebije srdiečko a cakal dr 3tyzdne aby som spontalne potratila aby som nemusela ísť na kyretaž tak že spontalne som potratila veľmi som krvacala ten deň. A potom ostatné dni normálne jak pri menzese.
Tak čakám kedy dostanem menzes mávam 28 týždeň cyklu .
Na 23.8vychadA že by som mala dostať snáď dostanem aby som potom mohla ísť na vklad.

laxxvita
16. aug 2019

Tak kocky, v stredu som bola posledný krát na clinike na ultrazvuku, kontrolu mam za 2-3tyzdne u svojho lekára. Drobec ma 8mm, vyzerá ako srobik, a co je podstatne, srdce mu búcha ako zvon😇.
Ďakujem vám za podporu, rady, trpezlivosť a želám nám šťastný začiatok na materskej dovolenke s vytúženým mimi❤️.

ericia
19. aug 2019

Kočky ahojte ... Tak posledná zmrzlinka vložená 🙏🍦🙏🍦🙏. verím, že teraz to dotiahneme spolu do šťastného konca konečne 🙏
Vklad prebehol bez problémov... Už len vydržať tie dva nekonečné týždne🙈🙈🙈
krásny večer vám prajem 😊

butterfly333
19. aug 2019

@ericia držím mooooc palčeky aby to dobre dopadlo😉

janulka232
19. aug 2019

@ericia jej silno držim palce musi to vyjst.

ceklis
19. aug 2019

@ericia silno silno držím všetky palce ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

regina24
20. aug 2019

Ja ešte čakám na menzes a tak ísť pôjdem potom na vklad 🙂 snáď to už vyde až dokonca 💕💓

ericia
20. aug 2019

@butterfly333
@janulka232
@ceklis ďakujem dievčatá ❤️ veľmi verím, že to vyšlo tentoraz 🙏
@ceklis a tebe sa ako darí? Všetko prebieha dúfam v poriadku😍

devillka007
20. aug 2019

@ragaca ahoj, ako si dopadla na krvi? Ja som mala v piatok vklad ale len jedna blastocysta sa vyvinula 😳

ragaca
21. aug 2019

@devillka007 ja som mala v krvy hcg 0 takze ani jedno sa neuchitilo😣