icon

Skúsenosti s IUI: Otehotneli ste s 19 miliónmi spermií?

monula3421
25. nov 2023

Ahojte prosím vás absolvovala som IUI a počet vložených spermií bolo 19 mil. a pohyblivosť 75% , mal to niekto podobne? Otehotneli ste?

bejbs123
11. dec 2023

@ashleyka dakujem, a drzim palce,nech to vyjde,hlavne vyuzit ten cas na hlavu,za mna je najdolezitejsia psychika

monula3421
autor
11. dec 2023

Držím vám palce 🍀🍀🍀 do šťastného konca 🥰🥰
No dievčatá ja idem ráno do gyn fivu oznámiť že mám krámy takže žiadne sono a budem už 3DC tak sa jej aj opýtam či mi spravia vklad 23.12 lebo na vtedy mi to tak vychadza

ashleyka
14. dec 2023

@monula3421 Ahoj tak čo spravia ti to teda?🙂

monula3421
autor
16. dec 2023

@ashleyka ahoj no v pondelok idem na sono či mám folikuly a ak hej tak v piatok iui ...dala mi viac tabletiwk na deň že až sa to urychly tak som sama zvedavá

ashleyka
16. dec 2023

@monula3421 to je super držím palce,daj vedieť ako si dopadla. Ja som nakoniec ani nevolala do car,nakoľko mi vraveli že počas že počas sviatkov berú len niektoré pacientky IVF,12ty deň by bol 23.12. tak by mi vyšlo 24 vklad…tak si užijem sviatky bez stresu navarím punča a v januári ideme nato naplno❤️🙂

monula3421
autor
17. dec 2023

@ashleyka tak držím palcekyyy 🍀🍀🍀🍀🍀možno sa aj samé podarí 🍀🍀ja ak aj pôjdem ten piatok na vklad tak si užijem sviatky..nejdem sa stresovať ani nič podobné

monula3421
autor
18. dec 2023

Ahooj tak dnes 9dc v pravo 13mm folikul a na ľavo dva 11 mm vo štvrtok ráno idem znova či dorastli a ak áno tak v piatok iui

ashleyka
18. dec 2023

@monula3421 asi ťažko samo ,nakoľko mám anovulačné cykly😒
Supeeer tak to uvidíš dorastie…ja som šla rovno tam až na 12ty deň mala 18mm a 13ty mi robili 🙂
Držím silno prsty takého vianočné bábo by bolo🙂

monula3421
autor
18. dec 2023

@ashleyka tak možno motyka vystrelí 🙏🍀🍀
No len sa bojím že ak mi dajú pichnúť štvrtok inekciu tak viem že po tej inekcii budem mať ovu až o 45 hod. :( tak nemyslím že sa podarí

ashleyka
22. dec 2023

@monula3421 hlavne nemysli na to že sa to nepodarí🙂 tak ako si dopadla teda?

monula3421
autor
23. dec 2023

@ashleyka ahooj ..no tak bola som na iui ale podľa mňa zbytočne...robili mi to v piatok a len si zober že vo štvrtok bol folikul 16.5 v pravo , v ľavo 14.5 a v piatok mohol mať tých cca 17/18 MM ...dneska som mala bolesti okolo pol 3 také že ani zohnúť ani nič ale pri dosť malých folikuloch mi to podľa mňa robili ...tak kašlem na to už ....5 januára mám krv ale to už budú aj krámy si myslim

ashleyka
26. dec 2023

@monula3421 ale neboj spermie prežijú 😊 aspoň teraz viac oddychuješ cez sviatky takže by to mohlo vyjsť

henrietka12
4. jan 2024

@monula3421 ahoj tak ako podarilo sa ti druhé iui ? Testovala si ? Ja som bola na svojom prvom teraz v utorok tak preto tu čítam skúsenosti iných ... 🙂

ashleyka
24. jan 2024

@henrietka12 Ahoj tak ako podarilo sa prvé?😊

henrietka12
24. jan 2024

@ashleyka ahoj podarilo sa ale ešte neviem ako to celé dopadne ... Hcg je nižšie ... V pondelok bolo 430 na sone bolo vidno veľmi malú bublinku 2mm tak dr ešte nič nepotvrdil ... Zajtra idem na kontrolný odber či Hcg stúpa tak ako má ...

ashleyka
24. jan 2024

@henrietka12 wauuu tak to je skvelá správa budem držať prsty😍

henrietka12
24. jan 2024

@ashleyka ďakujem pekne ale bojím sa trošku ... Ale musím čakať a uvidím že čo mi osud pripravil 🙂 testy tmavnut každý deň ale ani to nieje záruka ...

ashleyka
24. jan 2024

@henrietka12 Určite😊 Veľmi milé keď je konečne medzi nami niekto komu to IUI vyjde…dáva to aspoň nejakú nádej,ja idem v piatok na druhé ale už mám načítané celé IVF tak neviem či do tretice by som šla radšej do toho už😊 uvidime stale sa môže podariť✊🏻

henrietka12
24. jan 2024

@ashleyka a aký máte problém ? U nás ja mám pcos ... Ostatné výsledky mám dobré ... Muž má výborný spermiogram ... my sme skúšali najprv plánovaný styk to nevyšlo a tak sme sa rozhodli pre iui ...

ashleyka
24. jan 2024

@henrietka12 ja PCOS anovulačné cykly a manžel 2% morfo..nedavam nejaku nadej tomu IUI s tym spermiogramom ,ale nadej umiera posledna 😊aj to si liekmi zdvihol morfo od septembra z 1na 2%

henrietka12
24. jan 2024

@ashleyka môj na morfo 5.1% takže podľa aj to dopomohlo k tomu ...
Držím ti palce pri druhom iui ... A možno do tretieho by som ani nešla keď rozmýšľaš už nad IVF ... len to asi budeš potrebovať keď idete cez poisťovňu ...

ashleyka
24. jan 2024

@henrietka12 tak to mate super vysledky teda 😊 už len to dotiahnuť do konca,verim že to bude OK
no niekto vravi ze treba 3 ,niekto ze nie
musim sa informovat priamo v CARe asi 😊
ja len ze sme stratili už toľko rokov,a neviem či to pre nás nieje len strata času,ale budem myslieť naďalej pozitivne😊

henrietka12
24. jan 2024

@ashleyka je to podľa mňa aj o šťastí ... Možno motyka vystrelí a akurad teraz to víde ... nikdy nevieme že kedy sa to stane ... 😉

henrietka12
25. jan 2024

@ashleyka ahoj tak dnes je HCG 1132 ...

ashleyka
25. jan 2024

@henrietka12 Jeej tak to krasne stupa 😍 Gratulujeem

henrietka12
25. jan 2024

@ashleyka ďakujem pekne 😊 veľmi držím palce aj tebe a potom daj vedieť že ako si dopadla ...budem čakať na správu 🍀♥️

ashleyka
26. jan 2024

@henrietka12 Ahoj,tak veľmi zle…nespravia nam ani druhe spermošky sa zhoršili tak čakame na konzultačku na IVF 😏 som sklamana že ďalší mesiac v prdeli ale čo už bojujeme ďalej

henrietka12
26. jan 2024

@ashleyka joj tak to má mrzí ... Ale zbytočne by ste išli na iui keď to aj tak nemá zmysel... Ber to tak že pri IVF budete mať väčšiu šancu ... ♥️

ashleyka
26. jan 2024

@henrietka12 Tak som rada že nam povedali narovinu že to nemá zmysel,že sme neplatili zbytočne a hneď nam teda spravili aj tu konzultaciu keďže to mame do Caru 2 hod cesty 😊 nevadi bojujeme ďalej o anjelika❤️

henrietka12
26. jan 2024

@ashleyka veľmi ti to prajem aby si sa dočkala čo najskôr ... Kedy začínaš stimuláciu ?